Προγνωστικά Baseball: Μονόδρομος η νίκη για τους Μπλου Τζέις

Lazaros
Lazaros
Ανανεώθηκε:
Μπέιζμπολ MLB

ΜΠΑΛΤΙΜΟΡ ΟΡΙΟΛΣ – ΤΕΞΑΣ ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ (24/9, 2:05)

Οι δύο τελευταίες βαθμολογικά ομάδες της Αμέρικαν λιγκ, συγκρούονται σήμερα στο Oriole Park της Βαλτιμόρης και δεν είναι άλλες από τους Τέξας Ρέιντζερς και τους Μπάλτιμορ Όριολς. Οι Ρέιντζερς ταξίδεψαν από τη Νέα Υόρκη, όπου “σκουπίστηκαν” από τους Γιάνκις στα τρία παιχνίδια που έδωσαν εκεί, καταγράφοντας πλέον ρεκόρ 55-97. Σήμερα την εκκίνηση των Ρέιντζερς παίρνει ο αριστερόχειρας Γκλεν Όττο, με το ρούκι της ομάδας να έχει χτυπηθεί άσχημα στις τέσσερις φετινές του εκκινήσεις, δεχόμενος 17 τέρματα και 21 χιτς, σε 16,1 ίννινγκς συνολικά.

Οι Όριολς με ρεκόρ 48-104, βρίσκονται δικαίως στην τελευταία θέση της λίγκας, που μαζί με την Αριζόνα έχουν το χειρότερο της mlb και περιμένουν να τελειώσει ακόμα μια άσχημα χρονιά, έχοντας χάσει κάθε στόχο από πολύ νωρίς. Ο αριστερόχειρας ρούκι Ζακ Λόουθερ ξεκινάει σήμερα στο παιχνίδι για τους Όριολς, που και αυτός είναι πολύ ασταθής, δεχόμενος συνολικά 25 χτυπήματα και 21 ρανς σε 19,2 ίννινγκς συμμετοχής.

  • 1-7 στα 8 τελευταία παιχνίδια τους οι Ρέιντζερς
  • Το όβερ έχει σημειωθεί στα 5 από τα 7 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια των Ρέιντζερς
  • 2-10 στα 12 τελευταία παιχνίδια τους οι Όριολς
  • Όβερ έχουν λήξει τα 7 από τα 10 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια των Όριολς

Μπορεί οι επιθέσεις των ομάδων να μην είναι οι καλύτερες του πρωταθλήματος, αλλά σήμερα απέναντι σε δύο αρχάριους πίτσερ, που σε κάθε εμφάνιση τους δυσκολεύονται πάρα πολύ να κρατήσουν την μπάλα στο γήπεδο, τα πολλά τέρματα είναι η επιλογή μας.

Πρόταση: Όβερ 9 ρανς με απόδοση 1,86

Το MLB στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΙΝΕΣΟΤΑ ΤΟΥΙΝΣ – ΤΟΡΟΝΤΟ ΜΠΛΟΥ ΤΖΕΪΣ (24/9, 2:40)

Στο Target Field της Μινεάπολις, ταξίδεψαν οι Τορόντο Μπλου Τζέις, για να αντιμετωπίσουν τους Μινεσότα Τουίνς, σε ένα σετ τριών αγώνων. Οι Μπλου Τζέις ταξίδεψαν από την Τάμπα, όπου το βράδυ της Τρίτης γνώρισαν την ήττα με 7-1 και με ρεκόρ 85-67 βρίσκονται μισή νίκη πίσω από τη δεύτερη wild card της Αμέρικαν λιγκ και δυόμιση από την πρώτη. Ο αριστερόχειρας Στήβεν Ματζ ξεκινάει σήμερα στο παιχνίδι για τους Μπλου Τζέις, έχοντας μια πολύ καλή χρονιά, παρουσιάζοντας ERA 3,84 και ρεκόρ 13-7 σε 27 εκκινήσεις.

Οι Τουίνς επικράτησαν στα δύο τελευταία παιχνίδια που έδωσαν στο Σικάγο επί των Καμπς, περιμένοντας να τελειώσει μια απογοητευτική χρονιά γι’ αυτούς, καθώς ξεκίνησαν το πρωτάθλημα με στόχο τουλάχιστον την είσοδο τους στα πλέι οφ, αλλά αντ’ αυτού, βρίσκονται πολύ χαμηλά στη βαθμολογία με ρεκόρ 67-85. Ο δεξιόχειρας Μάικ Πινέδα ανεβαίνει στο βουνό για τους Τουίνς σήμερα, καταγράφοντας ERA 3,78 και 7-8 ρεκόρ, σε 20 συνολικά εμφανίσεις, οι 19 ως αρχικός.

  • 10-3 στα 13 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια τους οι Μπλου Τζέις
  • 5-0 στις 5 τελευταίες εκκινήσεις του Ματζ, για τους Μπλου Τζέις
  • 2-7 στα 9 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τους οι Τουίνς
  • 2-6 το επιμέρους σκορ για τις δύο ομάδες, στις οκτώ τελευταίες αναμετρήσεις τους, στο Target Field

Ο Στήβεν Ματζ έχει ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοση του, μη γνωρίζοντας την ήττα στις επτά τελευταίες εκκινήσεις του, βοηθώντας τα μέγιστα στη βαθμολογική αναρρίχηση της ομάδας.Ο Πινέδα από την άλλη δεν είναι πίτσερ μεγάλης εμπιστοσύνης και οι Μπλου Τζέις αν αν θέλουν να παραμείνουν στη διεκδίκηση των θέσεων που οδηγούν στην postseason, τέτοια εμπόδια πρέπει να τα ξεπερνάνε.

Πρόταση: Nίκη του Τορόντο με απόδοση 1,82

Δείτε τα σημερινά Προγνωστικά Μπέιζμπολ