Stoiximan: Λαμία – Ολυμπιακός με πλήθος αγορών (19/09)

Ανανεώθηκε:
stoiximan logo

Στις 20:30, η Λαμία φιλοξενεί τον Ολυμπιακό για την 2η αγωνιστική στην Super League, με την Stoiximan, να προσφέρει πληθώρα αγορών για το ματς.

O bookmaker δεν βρέθηκε
/

Χωρίς βαθμό ξεκίνησε την διαδρομή της η Λαμία στη φετινή Σούπερ Λιγκ στην αναμέτρηση κόντρα με τον ΝΠΣ Βόλο εκτός έδρας. Η φιλοξενούμενη έμεινε στο 2-1, με τους Βολιώτες να επικρατούν από το πρώτο κιόλας ημίχρονο. Το σκορ άνοιξε στο 8΄από τον Μπαρτόλο, με τον Φαν Βερτ να βάζει γκολ στο 42΄. Ο Ταϊρόν μείωσε στο 52λεπτό, με την ομάδα γενικώς να απειλεί μόνο σε στημένες φάσεις.

Τη νίκη πέτυχε ο Ολυμπιακός στην πρεμιέρα του στους φετινούς ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, κάνοντας το 2-1 στο ”Γ. Καραϊσκάκης” επί της Αντβέρπ. Οι ερυθρόλευκοι εκμεταλλεύτηκαν το γήπεδό τους, με τον Ελ Αραμπί να στοχεύει για δεύτερη φορά στο 52΄ τα δίχτυα (στο 39′ ακυρώθηκε τέρμα του ως οφσάιντ), και τον Μολβαδό αμυντικό Ρέαμπτσιουκ να διπλασιάζει στο 87λεπτό. Στο 74΄ οι Βέλγοι είδαν προσωρινά την ισοφάριση με τον Σαμάτα. Την 1η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ είχε μείνει στο 0-0 με τον Ατρόμητο εντός, παρά τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε.

Όπως φαίνεται και από τις αποδόσεις της stoiximan, πολύ μεγάλη διαφορά έχουν οι δύο ομάδες με τον Ολυμπιακό να υπερτερεί. Συνολικά, ο άσος βρίσκεται στο 13.00, το ”Χ” στο 5.60, και το διπλό στο 1.26.

Ενδιαφέροντα στατιστικά:

  • Στα τρία από τα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της Λαμίας, δεν σκόραραν και οι δύο ομάδες (στο 1.60 το Νο Goal)
  • Στους τρεις από τους πέντε πιο πρόσφατους αγώνες της Λαμίας, μπήκαν από 2 μέχρι 3 γκολ (στο 1.95 το 2-3 τέρματα)

*Αφορά το στοίχημα «Νικητής Αγώνα», πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια.

**Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα