Σε πτώση σημεία από Euro και Copa America!

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Τα βλέμματα μαγνητίζει το κουπονι οπαπ της Δευτέρας (14/06) με πολύ δυνατές αναμετρήσεις. Συνέχεια δίνεται τόσο στο Euro όσο και στο Copa America με συνολικά πέντε διεθνής αγώνες. Αλλά στο πρόγραμμα συναντούμε και ματς για εγχώρια πρωταθλήματα, όπως της Φινλανδίας και της Νορβηγίας. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τελευταίες κινήσεις στην πτώση αποδόσεων αλλά και ποιοι είναι οι τζίροι στοιχήματος.

bwin – Έτσι είναι το παιχνίδι σήμερα. Διασκέδαση μπροστά από την εποχή της
Bwin
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πτώση αποδόσεων

Έχει την αξία της η καθιερωμένη ματιά στο πως κυμάνθηκαν οι σημερινές αποδόσεις και ειδικότερα ποιες έπεσαν κατά πολύ. Η μεγαλύτερη, λοιπόν, μείωση της ημέρας σημειώνεται σε αγώνα του Κόπα Αμέρικα. Στο Αργεντινή – Χιλή, το “Χ” είναι το σημείο ενδιαφέροντος. Η ισοπαλία ξεκίνησε από το 4.00 και έχει πια κατέβει στο 3.50.

Παραμένουμε στην ίδια διοργάνωση για το έτερο ματς στο κουπόνι σήμερα, το Παραγουάη – Βολιβία. Οι γηπεδούχοι είναι το μεγάλο φαβορί και η τιμή νίκης τους όλο και μειώνεται. Συγκεκριμένα, από το ήδη χαμηλό 1.50 έπεσε στο 1.40.

Στο πρωτάθλημα Α’ Φινλανδίας και στο Κουόπιο – Ίντερ Τούρκου περνάμε στη συνέχεια. Ο άσος εδώ έχει καταγράψει καθοδική πορεία, αν και μικρή. Από το 2.40 που άνοιξε έχει πλέον αγγίξει το 2.10.

Από το Euro έρχεται μια πτώση σε απόδοση, στο ματς Πολωνία – Σλοβακία. Αφορά τον άσο, που έχει τις μεγαλύτερες πιθανότητες να βγει. Από το 1.85 έχει μειωθεί ελάχιστα στο 1.75.

Η ίδια διοργάνωση δίνει και άλλο σημείο που κατεβαίνει. Πρόκειται για τον άσο στο Ισπανία – Σουηδία. Και πάλι είναι μικρή η πτώση, από το 1.40 ως το 1.33.

Τζίροι στοιχήματος

Δεν εκπλήσσει η κατάταξη στους τζίρους σήμερα. Το Euro πρωταγωνιστεί και πάλι αναμενόμενα, μάλιστα με ένα ποσό στην κορυφή που… τρομάζει! Στην πρώτη θέση, λοιπόν, βρίσκεται, το Σκωτία – Τσεχία με 2.803.173€ τζίρο! Μοιρασμένο είναι το ποσό, καθώς 33,56% πήγε στον άσο, 33,33% στο “Χ” και 33,11% στο διπλό.

Ακολουθεί και πάλι παιχνίδι του Euro, το Πολωνία – Σλοβακία. Το ποσό που έχει συγκεντρώσει ανέρχεται στα 1.033.705€ και εξ αυτών το 50,74% έχει κατευθυνθεί στη νίκη των γηπεδούχων.

Η τρίτη θέση ανήκει σε αγώνα του φινλανδικού πρωταθλήματος, στο Μάριεχαμν – Ελσίνκι. Πιο χαμηλός ο τζίρος σε αυτό, στα 67.340€, με το 72,16% να έχει πέσει στο διπλό.

Δείτε αναλυτικά πως διαμορφώνονται οι Τζίροι Στοιχήματος σήμερα