Interwetten: Ρασίνγκ Κλουμπ – Μπόκα Τζούνιορς με κορυφαίες αγορές (31/05)

Ανανεώθηκε:
interwetten logo 2019

Στις 21:00, Ρασίνγκ και Μπόκα μάχονται για μια θέση στον τελικό του Κόπα ντε λα Λίγκα Προφεσιονάλ και η Interwetten διαθέτει το ματς με πλήθος στοιχηματικές αγορές!

Ρασίνγκ Κλουμπ – Μπόκα Τζούνιορς στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στους προημιτελικούς της διοργάνωσης, η Ρασίνγκ Κλουμπ απέκλεισε τη Βελές Σάρσφιλντ μέσω της διαδικασίας των πέναλτι (κανονική διάρκεια 0-0). Έπειτα, ακολούθησαν δύο νικηφόροι αγώνες της για το Κόπα Λιμπερταδόρες. Κέρδισε τη Σάο Πάουλο με 1-0 και έπειτα τη Ρεντίστας με 3-0, με τον Τσανκαλάι να πετυχαίνει χατ τρικ. Κατάφερε με αυτά τα αποτελέσματα να πάρει την πρωτιά στον πέμπτο όμιλο. Έχει, μάλιστα, πετύχει νίκη συνολικά στις έξι από τις 10 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της.

Η Μπόκα Τζούνιορς πέρασε στους ημιτελικούς αποκλείοντας τη Ρίβερ Πλέιτ μέσω των πέναλτι στην προηγούμενη φάση. Στην κανονική διάρκεια, αμφότερες πέτυχαν από ένα τέρμα. Τελευταία, αγωνίστηκε στο Κόπα Λιμπερταδόρες, για το οποίο αναδείχτηκε αρχικά ισόπαλη με την Μπαρτσελόνα Γκουαγιακίλ (0-0). Στη συνέχεια, κέρδισε τη Δε Στρόνγκεστ με το άνετο 3-0 και πήρε τη δεύτερη θέση στον όμιλό της μαζί με την πρόκριση.

Σύμφωνα με τις αποδόσεις της interwetten.gr, η Μπόκα έχει το πάνω χέρι για νίκη με το διπλό στο 1.97. Ο άσος της Ρασίνγκ είναι στο 3.95 και η ισοπαλία στο 2.85.

Ενδιαφέροντα στατιστικά

Στην Interwetten μπορείτε να βρείτε πλήθος από στοιχηματικές επιλογές για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλα τα βασικά στοιχήματα, μέχρι ειδικά ομάδων και παικτών, αλλά και κάρτες, κόρνερ και σκόρερ, μεταξύ άλλων.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις