Ο Χέλμουτ κέρδισε πάλι τον Νεγκρεάνου στο “High Stakes Duel”!

Ανανεώθηκε:
ποκερ Χέλμουτ

H πρώτη μάχη του Ντάνιελ Νεγκρεάνου εναντίον του Φιλ Χέλμουτ στο “High Stakes Duel” αποδείχθηκε ένας από τους πιο αξέχαστους αγώνες heads-up στο πόκερ που μεταδόθηκαν ποτέ! Ο Χέλμουτ έκανε τη μεγάλη ανατροπή ενώ είχε μείνει αρκετά πίσω και με λίγες μόνο μάρκες.

To πόκερ ήρθε στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Περίπου ένα μήνα αργότερα, συναντήθηκαν για τον δεύτερο γύρο. Ο Νεγκρεάνου άσκησε το δικαίωμά του για επναληπτικό αγώνα, με κάθε παίκτη να έχει 100.000 $ για το sit-n-go των 30 λεπτών.

Δεν περίμενε κανείς να φτάσει το θρίλερ του πρώτου αγώνα, ο οποίος είχε προωθηθεί για μήνες μέσω διαφημιστικής εκστρατείας και εξελίχθηκε με τον πιο αναπάντεχο τρόπο. Αλλά αναμφισβήτητα ένα ακόμη παιχνίδι στο υψηλότερο επίπεδο πόκερ έλαβε χώρα. Καθώς και οι δύο παίκτες εκτελούσαν τολμηρές μπλόφες και εμφανίστηκαν πιο επιθετικοί σε σύγκριση με την προηγούμενη συνάντησή τους.

Και οι δύο παίκτες είχαν αλλάξει ελαφρώς το παιχνίδι τους και αρχικά ο Νεγκρεάνου επιχείρησε αρκετές μπλόφες που έσπασε ο Χέλμουτ. Παίζοντας βαθιά, ωστόσο, δεν έγινε πραγματική ζημιά και το προβάδισμα άλλαξε αρκετές φορές κατά τη διάρκεια μερικών ωρών. Και πάλι, ο Νεγκρεάνου φάνηκε να έχει τον έλεγχο, αλλά για άλλη μια φορά, απέτυχε να αφήσει τον Χέλμουτ σε απόσταση. Και το πλήρωσε ακριβά καθώς και πάλι έκανε μια – λιγότερο επική βέβαια – ανατροπή.

“Καλή δουλειά, φίλε, έπαιξες καλά”, είπε ο Νεγκρεάνου, προσθέτοντας: “Νόμιζα ότι παίξαμε πολύ καλύτερα από το πρώτο. Λοιπόν, θα πρέπει να σε δούμε στον γύρο 3.”

“Αυτή είναι μια επίσημη πρόκληση, εντάξει”, απάντησε ο Χέλμουτ.

Έτσι λοιπόν απομένει να προγραμματιστεί το τρίτο μεταξύ τους παιχνίδι. Σύμφωνα με τους κανόνες, αυτό είναι το τελευταίο rematch για τον Νεγκρεάνου και θα πρέπει να ανέβει στα 200.000 $ αυτή τη φορά. Σε περίπτωση που αποτύχει πάλι, ο Χέλμουτ θα έχει την επιλογή να εξαργυρώσει τα κέρδη του. Το έχει πετύχει στο παρελθόν κόντρα στον Αντόνιο Εσφαντιάρι με 3-0 .

Το πρόγραμμα για τον επόμενο γύρο θα ανακοινωθεί τις επόμενες εβδομάδες. Η “τριλογία”, πάντως, αναμένεται να ολοκληρωθεί στις αρχές Ιουνίου.

To πόκερ ήρθε στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ