Betshop: Πλήθος στοιχημάτων στο Παρί – Σίτι (28/04)

Ανανεώθηκε:
Betshop logo megalo

Στις 22:00, η Παρί Σεν Ζερμέν φιλοξενεί τη Μάντσεστερ Σίτι για τους ημιτελικούς του Τσάμπιονς Λιγκ και η Betshop προσφέρει την αναμέτρηση με πληθώρα στοιχημάτων!

Παρί – Σίτι στη Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Παρί Σεν Ζερμέν απέκλεισε την Μπάγερν για να βρεθεί ως εδώ στη διοργάνωση. Τη νίκησε μέσα στο Μόναχο (2-3) και παρά την ήττα της στο Παρίσι (0-1) εξασφάλισε την πρόκριση. Έρχεται από άνετη εκτός έδρας νίκη στο γαλλικό πρωτάθλημα με 1-3 επί της Μετς. Δύο φορές βρήκε δίχτυα ο φορμαρισμένος Εμπαπέ (4’, 59’), ενώ σκόραρε και ο Ικάρντι στην εκπνοή του αγώνα. Είναι δεύτερη στην κατάταξη, έναν πόντο μόλις πιο κάτω από τη Λιλ.

Το εμπόδιο της Ντόρτμουντ ξεπέρασε η Μάντσεστερ Σίτι στον προηγούμενο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Και χωρίς να κοπιάσει ιδιαίτερα, καθώς κέρδισε και τους δύο αγώνες με το ίδιο σκορ (2-1) και προκρίθηκε άξια. Το πιο πρόσφατο παιχνίδι της ήταν ο τελικός του αγγλικού Λιγκ Καπ, το οποίο κατέκτησε νικώντας με 1-0 την Τότεναμ. Στην Πρέμιερ Λιγκ παραμένει πρωτοπόρος και στο +10 από τη δεύτερη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σύμφωνα με τις αποδόσεις της Betshop.gr, η Μάντσεστερ Σίτι είναι αυτή που έχει προβάδισμα νίκης σε απόδοση 2.12. Το “Χ” προσφέρεται στο 3.75 και ο άσος της Παρί στο 3.32.

Ενδιαφέροντα στατιστικά

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

**Ισχύει για εγγεγραμμένα μέλη της Betshop