Stoiximan: Άρης – ΠΑΟΚ με πλήθος αγορών (21/04)

Ανανεώθηκε:
stoiximan logo

Στις 19:30 διεξάγεται το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης για την 5η αγωνιστική των playoffs και η Stoiximan προσφέρει την αναμέτρηση με πλήθος αγορών και ειδικών στοιχημάτων!

Άρης – ΠΑΟΚ στη Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Από δύο μεγάλες νίκες, με τις οποίες πλησιάζουν ακόμη περισσότερο την ευρωπαϊκή έξοδο, προέρχονται οι δύο μεγάλες ομάδες της Θεσσαλονίκης.

Ο Άρης έβγαλε και πάλι πνεύμα νικητή την Κυριακή στη Λεωφόρο και γύρισε το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, επωφελούμενος και από την απόβολή του Μαουρίσιο στο 52′. Με αριθμητικό πλεονέκτημα έβαλε τους πρασίνους μέσα στην περιοχή τους, σφυροκόπησε και βρήκε τα γκολ της νίκης με Μάνο και Ματέο Γκαρσία.

Ο ΠΑΟΚ παρατάχθηκε με νέο σχήμα (3-4-3) απέναντι στον Ολυμπιακό και κατάφερε να κρατήσει τους πρωταθλητές για πρώτη φορά φέτος στο μηδέν! Ισορροπημένο το πρώτο παιχνίδι με ευκαιρίες εκατέρωθεν, απόλυτος πρωταγωνιστής στην επανάληψη ο Δικέφαλος του Βορρά. Σκόραρε δις ο Ζίφκοβιτς και η άμυνα των γηπεδούχων απειλήθηκε ελάχιστα.

Με βάση τις αποδόσεις στη Stoiximan, ο ΠΑΟΚ έχει πολύ μικρό προβάδισμα για τη νίκη. Συγκεκριμένα, ο άσος είναι στο 2.96, το “Χ” στο 3.37 και το διπλό στο 2.73.

Ενδιαφέροντα στατιστικά

*Αφορά το στοίχημα «Νικητής Αγώνα», πριν την έναρξη του παιχνιδιού. Διαθέσιμο σε επιλεγμένα παιχνίδια.

**Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα