ΑΕΛ: Δικός της και ο Αντριάν Χουσίνο! (video)

Ανανεώθηκε:
Χουσίνο Λάρισα

Συνεχίζει να ενισχύεται η Λάρισα με στόχο την παραμονή στην κατηγορία. Οι «Βυσσινί» απέκτησαν και τον Αντριάν Χουσίνο, που είναι αμυντικός. Ο λόγος για έναν Βολιβιανό ποδοσφαιριστή που αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Μπολιβάρ. Έμεινε ελεύθερος λοιπόν, από την πρώην ομάδα του, και υπέγραψε στη Λάρισα για τον επόμενο 1,5 χρόνο.

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΛ:

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε η απόκτηση για τον επόμενο 1,5 χρόνο του Βολιβιανού διεθνούς ποδοσφαιριστού Jusino Cerruto Adrian Johnny.

O ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν στην Bolivar FC και είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική ομάδα της Βολιβίας.

Ο Jusino Cerruto Adrian Johnny είναι 28 ετών και αγωνίζεται σαν στόπερ.

Ο παίκτης βρίσκεται ήδη στην Λάρισα και θα ξεκινήσει άμεσα τις προπονήσεις.

Αντριάν Χουσίνο: Το Who Is Who

Ο Αντριάν Χουσίνο γεννήθηκε στις 9 Ιουλίου 1992, στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Παρόλα αυτά, κατάγεται από τη Βολιβία. Αγωνίζεται και στην εθνική ομάδα της Βολιβίας, με την οποία έχει τέσσερις συμμετοχές. Σημαντικό σημείο στην επαγγελματική του καριέρα, ήταν όταν έπαιξε στην Όλγουεϊς Ρέντι. Τη σεζόν 2018-2019 επέστρεψε στις ΗΠΑ για λογαριασμό της Τούλσα. Τα τελευταία δύο χρόνια όμως, γύρισε στη χώρα του για να φορέσει τη φανέλα της Μπολιβάρ. Πρόκειται για έναν… λάτιν στόπερ, ύψους 1,85μ. που παίζει και ως δεξιός μπακ. Καλό του πόδι άλλωστε, είναι το δεξί. Θέλει να βοηθήσει άμεσα την ΑΕΛ να πετύχει τον στόχο της, που είναι να σωθεί στη Super League Interwetten.

Αντριάν Χουσίνο Highlights