*Τέταρτος όμιλος της League C. Συμμετέχουν Αλβανία, Λευκορωσία, Καζακστάν και Λιθουανία. Η πρώτη κερδίζει την άνοδο στη League B και συνεχίζει στα πλέι-οφ. Καθότι η League C έχει τέσσερις ομίλους και η League D μόλις δύο ομίλους, οι δύο ομάδες που θα υποβιβαστούν από την πρώτη στη δεύτερη θα προκύψουν από διπλά παιχνίδια.

*N/G & Under 2,5 τα τέσσερα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Σε περίπτωση ισοβαθμίας ισχύουν τα εξής κριτήρια (μ’ αυτή τη σειρά): 1) Βαθμοί στα μεταξύ τους παιχνίδια, 2) Διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους παιχνίδια, 3) Καλύτερη επίθεση στα μεταξύ τους παιχνίδια, 4) Καλύτερη εκτός έδρας επίθεση στα μεταξύ τους παιχνίδια, 5) Συνολική διαφορά τερμάτων στον όμιλο, 6) Καλύτερη επίθεση στον όμιλο, 7) Καλύτερη εκτός έδρας επίθεση στον όμιλο.

Πρώτος γύρος: Λευκορωσία – Αλβανία 0-2

Αλβανία – Λευκορωσία στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Nations League

ΑΛΒΑΝΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί κόντρα στο Καζακστάν, με την Αλβανία να φτάνει σε μια σημαντική νίκη με 3-1 εντός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική. Πήρε σχετικά εύκολα το αποτέλεσμα που χρειαζόταν, σε ένα παιχνίδι που έκλεψε την παράσταση το ασύλληπτο γκολ που πέτυχε στο 24′ από τη σέντρα ο παίκτης του Καζακστάν, Αϊμπόλ Αμπικέν. Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη στο Nations League για την ομάδα του Ρέτζα, μετά το πέρασμα πέντε αγωνιστικών έχει απολογισμό 2-2-1 και βρίσκεται στη 2η θέση του γκρουπ 4 της League C. Βρίσκεται στο -2 από την κορυφή και τη σημερινή της αντίπαλο, με νίκη εξασφαλίζει αυτόματα την πρωτιά στο γκρουπ και την άνοδο. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο αμυντικός Χισάι, που έμεινε εκτός αποστολής, όπως και ο τραυματίας Αμπράσι.

Εθνική Αλβανίας ρόστερ

Τερματοφύλακες: Μπερίσα (ΣΠΑΛ), Σελμανι (Μενεμένσπορ), Χότσα (Παρτιζάνι) – Αμυντικοί: Τζιμσίτι (Αταλάντα), Βέσελι (Σαλερνιτάνα), Ισμαίλι (Σπέτσια), Μέμολα (Ντιόσγκιορ), Ντόκα (Γκόριτσα), Ισμαιλγκετσί (Τίρανα), Τσεπελε (Αννόβερο) – Μέσοι: Μεμουσάι (Πεσκάρα), Ραμαντάνι (Βέιλε), Λάτσι (Αζαξιό), Καλάκου (Λοκομοτίβα), Σελάχι (Τβέντε), Γκιάσουλα (Αμβούργο) – Επιθετικοί: Μανάι (Μπαρσελόνα Β’), Σεφέρι (Γιουνγκ Μπόις), Μπαλάι (Στουρμ Γκρατς), Τσικαλέσι(Κόνιασπορ), Ουζούνι (Φερεντσβάρος)

Προηγούμενο ματς: Με 3-1 επικράτησε του Καζακστάν η Αλβανία. Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι, προηγήθηκαν στο 16′ με τον Σικαλέσι, ενώ στο 23′ ο Ισμαίλι έκανε το 2-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 24′ με ένα ασύλληπτο γκολ του Αμπικεν από τη σέντρα, δεν μπόρεσαν ωστόσο στη συνέχεια να κάνουν κάτι περισσότερο. Στο 62′ ο Μανάι με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

ΑΛΒΑΝΙΑ Στατιστικά

*N/G τα 5/7 τελευταία ματς (δες το στην Betshop)

*under 2.5 τα 5/7 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)
21+ ΚΕΘΕΑ: 1114 Ρυθμιστής εμπορικής επικοινωνίας: ΕΕΕΠ

ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο την έδρα της κόντρα στη Λιθουανία, με τη Λευκορωσία να φτάνει σε μια σπουδαία νίκη με 2-0 την προηγούμενη αγωνιστική. Μπήκε δυνατά στο ματς, προηγήθηκε μόλις στο 5′, ενώ στο 20′ έκανε το 2-0, “καθαρίζοντας” τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο. Ένα αποτέλεσμα που διατηρεί στην κορυφή του γκρουπ την ομάδα του Μαρκελ, βρίσκεται στο +2 από τη σημερινή της αντίπαλο και της αρκεί ακόμη και ο βαθμός της ισοπαλίας, προκειμένου να τερματίσει στην πρώτη θέση του 4ου γκρουπ της League C.

Έχει συμπληρώσει τέσσερα ματς αήττητη στο Nations League, όπου μετά το πέρασμα πέντε αγωνιστικών έχει ρεκόρ 3-1-1, κράτησε ανέπαφη την εστία της και στα δυο τελευταία ματς. Πολλά τα προβλήματα στο εσωτερικό της, καθώς λόγω κορωνοϊού εκτός τέθηκαν οι Ποντρεσόβ, Χουτάρ και Ζολοτοβ.

Εθνική Λευκορωσίας ρόστερ

Τερματοφύλακες: Χάτκεβιτς (Ίσλοχ), Τσίτσκαν (Μπάτε Μπορίσοφ), Κουρχάνσκι (Νεμάν), Ιγκνάτοβιτς (Ντιναμό Μπρεστ) – Αμυντικοί: Μπαρντάκοφ (Τορπέντο), Παλιάκοφ (Ουράλ), Ναούμοφ (Ζετίσου), Πάβλοβετς (Ντιναμό Μπρεστ), Σατσίβκα (Σαχτιόρ Σόλιγκορσκ), Πιατσένιν (Ντιναμό Μπρεστ), Γιουζάπτσουκ (Ντιναμό Μπρεστ), Μπεγκούνοφ (Σόλιγκορσκ), Κανταρκέβιτς (Σόλιγκορσκ) – Μέσοι: Στάσεβιτς (ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ), Μαγέφσκι (Αστάνα), Γιαμπλόνσκι (ΜΠΑΤΕ Μπόρισοφ), Κεντίς (Σόλιγκορσκ), Μπαχάρ (Ντιναμό Μινσκ), Χατσατουριάν (Τορπέντο), Κλίμοβιτς (Ντιναμό Μινσκ), Εμπόνγκ (Αστάνα), Αντιλέφσκι (Τορπέντο) – Επιθετικοί: Λάπτσεφ (Ντιναμό Μπρεστ), Σκάβις (ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ), Λισάκοβιτς (Λοκομοτίβ Μόσχας).

Προηγούμενο ματς: Με 2-0 επικράτησε της Λιθουανίας η Λευκορωσία. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 5′ με τον Γιαμπλόνσκι, ενώ στο 20′ ο Εμπόνγκ έκανε το 2-0, που ήταν και το τελικό σκορ.

ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ Στατιστικά

*Under 2.5 στα 7/10 τελευταία παιχνίδια της.

*NG στα 8/11 τελευταία παιχνίδια της.