21η αγωνιστική

*Περιορισμένος αριθμός θεατών

*Μετρούν 4 συνεχόμενα παιχνίδια με g/g και over 2.5 ανεξαρτήτως έδρας

*Α’ Γύρος: Λίλεστρεμ – Ράνχαϊμ 3-1

Ράνχαϊμ – Λίλεστρεμ στην Goalbet
goalbet-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΡΑΝΧΑΪΜ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Ράνχαϊμ προέρχεται από ήττα-σοκ κόντρα στην Ούλενσακερ (1-0) εκτός έδρας και δεν αξιοποίησε τη μεγάλη νίκη επί της Σόγκνταλ δύο αγωνιστικές πριν. Δεύτερη ήττα στην σεζόν από την Ούλενσακερ για το συγκρότημα του Μόλεν, από την οποία έχασε και εντός έδρας με σκορ 2-3 στον πρώτο γύρο. Ηττήθηκε έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές, με τρεις νίκες και μία ισοπαλία. Στο -3 πια από τη δεύτερη Σόγκνταλ με ένα ματς λιγότερο. Στο αγωνιστικό σκέλος, δεν υπολογίζεται εκ νέου ο μέσος Σταμνέστρε λόγω τραυματισμού. 

Προηγούμενο παιχνίδι: Γνώρισε την ήττα με σκορ 1-0 από την Ούλενσακερ εκτός έδρας, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Το πρώτο μέρος δεν είχε γκολ, με την Ούλενσακερ να παίρνει καλό βαθμό αμυντικά. Στο 79’ ο Κρίστιανσεν σκόραρε το μοναδικό τέρμα στο παιχνίδι και έδωσε τη νίκη στους γηπεδούχους. 

ΡΑΝΧΑΪΜ Στατιστικά

*4/5 παιχνίδια με under 2.5 (δες το στη goalbet)

*3/5 ματς τελευταία έληξαν με no goal

*6/10 παιχνίδια εντός έδρας με over 3.5 γκολ

Παίξε Νόμιμα στην Goalbet +21 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

ΛΙΛΕΣΤΡΕΜ ΑΝΑΛΥΣΗ

Η Λίλεστρεμ δε συνάντησε προβλήματα κόντρα στην Έιγκαρντεν (3-0) εντός έδρας, ιδίως αφού σκόραρε δύο απανωτά τέρματα στο φινάλε του ημιχρόνου. Είναι σε τρομερή κατάσταση η ομάδα του Μπάκε, με έξι συνεχόμενες νίκες και αήττητο σερί δώδεκα αγωνιστικών. Με ενδεχόμενη νίκη επί της Ράνχαϊμ περνά για πρώτη φορά φέτος στη δεύτερη θέση της κατάταξης και θα έχει ένα ματς λιγότερο από τη Σόγκνταλ. Ο επιθετικός Σμάρασον είναι εκ νέου εκτός αποστολής. 

Προηγούμενο παιχνίδι: Επικράτησε με σκορ 3-0 της Έιγκαρντεν εντός έδρας, για το πρωτάθλημα. Στο φινάλε του ημιχρόνου ο Όλσεν έδωσε προβάδισμα στους γηπεδούχους και δευτερόλεπτα μετά ο Κάλεβογκ σκόραρε για το 2-0. Στο 58’ ο Κρόγκσταντ με εκτέλεση πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

ΛΙΛΕΣΤΡΕΜ Στατιστικά

*4/6 ματς τελευταία με over 2.5

*3/5 παιχνίδια έληξαν με N/G

*Σκοράρει σε 9/10 εκτός έδρας