Συνελήφθη 60χρονος, κατηγορείται για το θάνατο της Σούζι Ζάο

Ανανεώθηκε:
ζάο πόκερ

H αστυνομία στην White Lake του Μίσιγκαν προχώρησαν σε μία σύλληψη μετά το θάνατο της επαγγελματίας παίκτριας πόκερ Σούζι Ζάο.

To πόκερ ήρθε στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τζέφρι Μόρις, 60 ετών, συνελήφθη την περασμένη βδομάδα και την Τρίτη (04/08) κατηγορήθηκε για δολοφονία πρώτου βαθμού!

Το σώμα της Ζάο βρέθηκε στις 13 Ιουλίου άσχημα καμμένο σε ένα πάρκο της πολιτείας και ταυτοποιήθηκε μία εβδομάδα αργότερα. Η 33χρονη είχε μετακομίσει πίσω στην οικογένειά της στο Μίσιγκαν, αφού πέρασε τα τελευταία χρόνια ως τακτική παίκτρια cash πόκερ στην περιοχή του Λος Άντζελες.

Ήταν γνωστή στο χώρο του πόκερ και είχε μερικά βαθιά κασαρίσματα σε Main Events της WSOP, ενώ έχει εμφανιστεί και ζωντανά live stream του “Live at the Bike“.

“Αυτό δεν είναι το τέλος της έρευνας για το θάνατο της Σούζι, αλλά το ξεκίνημα της αναζήτησης της αλήθειας και της δικαιοσύνης για αυτή και την οικογένειά της” δήλωσε ο Αστυνόμος Κρις Χάιλντ.

Σε επίσημη ανακοίνωση, η αστυνομία δήλωσε ότι η Ζάο και ο Μόρις συναντήθηκαν το βράδυ πριν τη δολοφονία σε ένα μοτέλ, στο οποίο συνήθιζε να μένει η Ζάο. Η αστυνομία δήλωσε ότι συνεχίζει να ερευνά την οποιαδήποτε σύνδεση των δύο.

Δήλωσε επίσης ότι η δραστηριότητα της Ζάο στο πόκερ δεν έχει καμία σχέση με το θάνατό της.

Ο Μόρις συνελήφθη την Παρασκευή. Έχει μακρά λίστα από αδικήματα όπως βιαιοπραγίες, ενώ έχει καταχωρηθεί και ως sex offender.

To πόκερ ήρθε στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ