Νικητής ο “kontisnikos” στο 4ο Betarades Poker Tournament!

Ανανεώθηκε:
Betarades poker winner

Τα Betarades Poker Tournaments έχουν γίνει πλέον θεσμός και χθες, Πέμπτη (09/04) διεξήχθη το 4ο τουρνουά της σειράς! Το event #5 έρχεται την Κυριακή (12/04) στις 17:00 και εδώ θα βρείτε όλες τις πληροφορίες για να εγγραφείτε.

O bookmaker δεν βρέθηκε

Στο 4ο Betarades Poker Tournament πήραν μέρος 309 φίλοι του site μας και του πόκερ, σε μία σπουδαία μάχη ως το τέλος. Πραγματοποιήθηκαν 282 re-buys και 233 add-ons με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί το εντυπωσιακό prize pool των 2,472$, το οποίο μοιράστηκε στους πρώτους 45 παίκτες! Η συναρπαστική δράση διήρκησε για 3 ώρες και 32 λεπτά και νικητής του τουρνουά αναδείχθηκε ο χρήστης “kontisnikos“, o οποίος με συμμετοχή 3,30$ έβαλε στο λογαριασμό του 487.45$! Στο heads-up επικράτησε του χρήστη “angelospkr“, o οποίος με τη σειρά του κέρδισε 358,44$! Για την ακρίβεια και οι πρώτοι 6 παίκτες κέρδισαν τριψήφια ποσά, ενώ και οι πρώτοι δέκα κέρδισαν αναμνηστικά δώρα από το betarades.gr (μπλουζάκι, καπέλο, κούπα).

Εν μέσω καραντίνας λοιπόν η δράση συνεχίζεται στο Betarades και το 5ο Poker Tournament αναμένεται με ανυπομονησία! Επιπλέον η δράση του τουρνουά μεταδίδεται ζωντανά με live streaming από το κανάλι του Βetarades.gr στο Twitch, όπου σχολιάζουν τη δράση ενώ συμμετέχουν και οι ίδιοι στα τραπέζια ο Τόλης και ο SlotMamba, για τους οποίους υπάρχει και ειδικό bounty αποκλεισμού, αξίας 25€!

Μη χάσετε το επόμενο ραντεβού!

O bookmaker δεν βρέθηκε