*Πρώτος προκριματικός γύρος του Τσάμπιονς Λιγκ 2019-2020. Ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση ίδιου αποτελέσματος θα ακολουθήσει παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι. 

*Ο νικητής θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ την Ντινάμο Ζάγκρεμπ. Ο ηττημένος θα αντιμετωπίσει μία εκ των Παρτιζάνι ή Καραμπάγκ στο Γιουρόπα Λιγκ.

*Στο πρώτο παιχνίδι: Σερίφ Τιρασπόλ – Σαμπουρτάλο 0-3 

Σαμπουρτάλο – Σερίφ Τιρασπόλ στην Tipbet
Tipbet λογότυπο
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Champions League

ΣΑΜΠΟΥΡΤΑΛΟ ΑΝΑΛΥΣΗ (Γεωργία, -)

Ονειρεμένη πρεμιέρα στην Ευρώπη για την Σαμπουρτάλο, η οποία πήγε να παίξει εκτός έδρας με την πιο έμπειρη Σερίφ Τιρασπόλ, αλλά ήταν αυτή που κέρδισε τις εντυπώσεις. Ουσιαστικά εξασφάλισε την πρόκριση με το τελικό 0-3 της Μολδαβίας, το οποίο διαμορφώθηκε χάρη στο έξυπνο παιχνίδι και την αποτελεσματικότητα. Ο Ρόλοβιτς έκανε το 0-1 στο 30’, από εκείνο το σημείο και έπειτα η Σαμπουρτάλο πήρε τον έλεγχο και είχε ψυχολογία, στο δεύτερο μέρος απείλησε με αντεπιθέσεις, από μια τέτοια ήρθε το 0-2 στο 67’ με την γκολάρα του Κοχρεΐτζε. Στο 71’ από στατική φάση το 0-3 του Κακουμπάβα.

“Θέλαμε να κερδίσουμε, αλλά κανείς μας δεν περίμενε αυτό το 0-3. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη. Όπως κερδίσαμε εμείς το πρώτο ματς εκτός έδρας, το ίδιο μπορεί να κάνει και η Σερίφ στο γήπεδο μας. Η αλήθεια είναι όμως ότι έχουμε μεγάλο πλεονέκτημα”, είπε ο κόουτς Τσιαμπερσβίλι. Υπενθυμίζεται ότι η Σαμπουρτάλο πραγματοποιεί την παρθενική της συμμετοχή σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, απόρροια της κατάκτησης του περσινού πρωταθλήματος, του πρώτου της ιστορίας της.

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας επικράτηση 0-3 επί της Σερίφ.

ΣΑΜΠΟΥΡΤΑΛΟ Στατιστικά

*Πραγματοποιεί το ντεμπούτο της στο Τσάμπιονς Λιγκ (δες το στην Tipbet).

*N/G τα 4/6 πρόσφατα παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

*Αγνοεί τη νίκη στα 3/4 πρόσφατα παιχνίδια της.

Banner

ΣΕΡΙΦ ΤΙΡΑΣΠΟΛ ΑΝΑΛΥΣΗ (Μολδαβία, 108)

“Ναυάγιο”. Καμία άλλη λέξη δεν μπορεί να περιγράψει την εικόνα του πρώτου αγώνα της περασμένης εβδομάδας στη Μολδαβία. Η έμπειρη και χιλιοπερπατημένη στην Ευρώπη, Σερίφ Τιρασπόλ, ήταν το μεγάλο φαβορί κόντρα στην άσημη Σαμπουρτάλο της Γεωργίας, ωστόσο κατάφερε να διασυρθεί εντός έδρας. Το ακόμη πιο ανησυχητικό είναι ότι οι Μολδαβοί δεν άξιζαν τίποτα περισσότερο απ’ το ματς, το τελικό σκορ ήταν απόλυτα δίκαιο, ο αντίπαλος “τιμώρησε” τις αμυντικές αβλεψίες τους, είχε ρυθμό και ενέργεια, στοιχεία που έλειψαν απ’ τη Σερίφ.

“Τι μπορείς να πεις μετά από ένα τέτοιο παιχνίδι; Η Σαμπουρτάλο ήταν ανώτερη, άξιζε τη νίκη. Εμείς δεν είχαμε πάθος και αποφασιστικότητα. Δεν κερδίσαμε καμία μονομαχία. Χωρίς ενέργεια δεν μπορείς να πάρεις τέτοια παιχνίδια στην Ευρώπη. Αντιμετωπίσαμε μια ομάδα που ενδεχομένως να αποδείχτηκε καλύτερη απ’ ότι είχαμε στο μυαλό μας”, είπε ο κόουτς Ζέκιτς. Μάλλον οδεύει προς το Γιουρόπα Λιγκ η ομάδα του, εκεί “υποβιβάστηκε” και πέρυσι, φτάνοντας μέχρι τα πλέι-οφ, ωστόσο αποκλείστηκε από την Καραμπάκ με συνολικό σκορ 3-1.

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-3 κόντρα στη Σαμπουρτάλο.

ΣΕΡΙΦ ΤΙΡΑΣΠΟΛ Στατιστικά

*Κράτησε ανέπαφη την εστία της στα 6/7 πρόσφατα παιχνίδια της.

*Έρχεται από δέκα νίκες στα τελευταία 11 παιχνίδια.

*Πέτυχε από δύο γκολ και πάνω στα 7/8 πρόσφατα ματς.