+15

#betarades #στοιχημα

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ 14 / 05 / 2021

Tipbet

*21+ Εμπορικό Περιεχόμενο
Συνολική Βαθμολογία: 8.0
Αποδόσεις :
9.0
Live Betting :
8.5
Εξυπηρέτηση :
7.5
Πληρωμές/Αναλήψεις :
7.5
Προσφορές* :
7.5
Ειδικά στοιχήματα :
7.8

Ανάλυση Tipbet

· Ενημερώθηκε στις 15-04-2021

ΟΔΗΓΙΕΣ ΒΗΜΑ-ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ

 • 1
  Κάντε κλικ στο "ΕΓΓΡΑΦΗ" ΕΓΓΡΑΦΗ
  21+
 • 2
  Στην ιστοσελίδα της Tipbet μπορείτε να συμπληρώσετε τη φόρμα εγγραφής.
 • 3
  Αφού ολοκληρωθεί η εγγραφή σας, μπορείτε να ξεκινήσετε το παιχνίδι.

Tipbet: Μάθετε περισσότερα

Μία από τις ιστοσελίδες που έχει αρχίσει να κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος στην ελληνική αγορά είναι η Tipbet. Ιδρύθηκε το 2014 και έναν χρόνο αργότερα ξεκίνησε να δραστηριοποιείται και στη χώρα μας. Έχει εξασφαλίσει, φυσικά, τη νόμιμη λειτουργία της ενώ ελέγχεται και από την MGA. Πρόκειται για έναν bookmaker που αναπτύσσεται συνεχώς, ενώ αξίζει να αναφερθεί είναι το γεγονός ότι διαθέτει περισσότερα από χίλια πρακτορεία στη Γερμανία. Δεν δραστηριοποιείται μόνο στον χώρο του στοιχήματος, αλλά και σε αυτόν του καζίνο. Και εκεί, μάλιστα, οι υπηρεσίες που προσφέρει είναι πολύ υψηλών προδιαγραφών και θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς χρήστες.

Μας αρέσει στην Tipbet

Η ποικιλία στις αγορές του ποδοσφαιρικού στοιχήματος θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το μεγάλο της “όπλο”. Ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να βρει παιχνίδια όχι μόνο από τα μεγάλα πρωταθλήματα, αλλά και από τα λιγότερα εμπορικά. Με τις υψηλές αποδόσεις και τη χαμηλή γκανιότα να αποτελούν επιπλέον πλεονέκτημα. Η ιστοσελίδα είναι πολύ καλά σχεδιασμένη και εύχρηστη και διευκολύνει τον παίκτη. Μόνο απογοητευμένοι δεν θα μείνουν οι λάτρεις του ζωντανού στοιχήματος. Ακόμη, είναι διαθέσιμη η υπηρεσία Cash Out*, προκειμένου οι πελάτες να έχουν ανά πάσα στιγμή τον πλήρη έλεγχο των στοιχημάτων τους. Οι συναλλαγές σας εκτελούνται με ταχύτητα αλλά και κάτω από τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια. Έτσι, αισθάνεστε σίγουροι για τα χρήματα και τα προσωπικά σας στοιχεία.

Αν θα μπορούσε να σταθεί, κανείς, σε ένα αδύναμο στοιχείο της, αυτό είναι η έλλειψη του Live Streaming. Οι περισσότεροι παίκτες, άλλωστε, το θεωρούν ένα πολύ σημαντικό εργαλείο, ειδικά για το ζωντανό στοίχημα. Πολύ απλά για να μπορούν να δουν την αναμέτρηση στην οποία έχουν ποντάρει. Είναι κάτι το οποίο θα πρέπει να εξετάσουν οι άνθρωποι της ιστοσελίδας, καθώς θα την κάνει ακόμα πιο θελκτική για τους χρήστες.

Στοίχημα στην Tipbet

Όποιος αρέσκεται να στοιχηματίζει σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, έχει πολλούς λόγους να κάνει λογαριασμό στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα. Ο βασιλιάς των σπορ έχει την τιμητική του στην tipbet gr. Οι επιλογές είναι παρά πολλές σε ό,τι αφορά τις αγορές, αλλά και τα πρωταθλήματα που μπορεί να ασχοληθεί κανείς. Επιπλέον, προσφέρονται παιχνίδια από όλες τις κατηγορίες, αλλά και ειδικά, καθώς και συνδυαστικά στοιχήματα για όλα τα γούστα. Το ότι το ποδοσφαιρικό στοίχημα αποτελεί τη ναυαρχίδα της Tipbet, δεν σημαίνει ότι θα μείνουν παραπονεμένοι οι λάτρεις των άλλων αθλημάτων. Μπορεί κανείς να στοιχηματίσει σε αγώνες μπάσκετ, μηχανοκίνητων σπορ, βόλεϊ, τένις, αλλά ακόμη και σε esports. Τα τελευταία, άλλωστε, αποκτούν καθημερινά ολοένα και περισσότερους οπαδούς στη στοιχηματική αγορά και στην χώρα μας. Όλα τα παραπάνω προσφέρονται, μάλιστα, σε ανταγωνιστικές αποδόσεις.

Live Betting

Οι άνθρωποι της συγκεκριμένης ιστοσελίδας έχουν φροντίσει να δημιουργήσουν μία πολύ καλή πλατφόρμα ζωντανού στοιχήματος. Με βασικό ατού τη λειτουργικότητα και την ευχρηστία της, προκειμένου ο παίκτης να μπορεί να ποντάρει εύκολα και γρήγορα. Υπάρχουν διαθέσιμα γεγονότα για Live Betting συνεχώς, σε όλα τα αθλήματα. Είναι λογικό οι περισσότερες επιλογές να αφορούν τον χώρο του ποδοσφαίρου. Είναι φανερό ότι ο bookmaker έχει εστιάσει στο ζωντανό στοίχημα. Τα πράγματα, φυσικά, θα ήταν ακόμα καλύτερα αν υπήρχε και Live Streaming. Είναι κάτι που θα πρέπει να απασχολήσει τους υπευθύνους του παρόχου. Δείχνουν, άλλωστε, ότι αποτελεί μέλημά τους το να κρατήσουν ικανοποιημένους τους πελάτες τους. Υπάρχουν, βέβαια, διαθέσιμα στατιστικά στοιχεία για κάθε παιχνίδι, προκειμένου ο παίκτης να σχηματίζει άποψη για την εξέλιξή του. Η υπηρεσία Cash Out* είναι διαθέσιμη και στο ζωντανό στοίχημα.

Πλοήγηση και Ιστοσελίδα

Δεν υπάρχει ακόμη tipbet app για τους χρήστες Android και iOS, όμως η mobile έκδοσή της είναι εξαιρετικά γρήγορη και λειτουργική. Σε αυτό βοηθάει σε μεγάλο βαθμό και η πολύ καλά σχεδιασμένη ιστοσελίδα, ενώ το φόντο είναι κατάλληλα διαμορφωμένο ώστε να μην κουράζει το μάτι. Ο παίκτης μπορεί να ποντάρει εύκολα, είτε από το κινητό του τηλέφωνο είτε από tablet. Δεν είναι λίγοι, άλλωστε, αυτοί που προτιμούν πλέον τις συγκεκριμένες συσκευές και όχι τον υπολογιστή για τα στοιχήματά τους. Είτε αναφερόμαστε σε στοιχήματα pre game είτε σε ζωντανά, έχετε τη δυνατότητα να τα καταθέσετε γρήγορα. Ακόμη, όλες οι υπηρεσίες της έκδοσης desktop προσφέρονται χωρίς καμία… έκπτωση στην ποιότητα και στη mobile. Φυσικά, διαθέσιμα είναι και στατιστικά στοιχεία σε όλα τα παιχνίδια.

Αναλήψεις & Καταθέσεις

Η ταχύτητα και η ασφάλεια είναι οι βασικοί άξονες του τομέα συναλλαγών του συγκεκριμένου παρόχου. Tα χρήματα στην κατάθεση γίνονται άμεσα διαθέσιμα στον λογαριασμό του παίκτη. Πολύ γρήγορες είναι και οι αναλήψεις, μετά την έγκριση τους από το αρμόδιο τμήμα. Χωρίς, φυσικά, να υπάρχει η παραμικρή χρέωση στον χρήστη από την στοιχηματική. Οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν έναν από τους πολλούς διαθέσιμους τρόπους για την ολοκλήρωση των συναλλαγών τους. Με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, καθώς και με μεταφορά μέσω του τραπεζικού τους λογαριασμού. Ακόμα, με paysafe αλλά και με τα γνωστά ηλεκτρονικά πορτοφόλια, όπως της Skrill και της Neteller.

Εξυπηρέτηση Πελατών

H tipbet ελλάδα δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα και στον τομέα της εξυπηρέτησης πελατών. Αν και σίγουρα θα μπορούσαν να γίνουν κάποιες βελτιωτικές κινήσεις. Εχθρός του καλού, άλλωστε, είναι το καλύτερο. Οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να απευθυνθούν στο εξειδικευμένο και ελληνόφωνο αρμόδιο τμήμα, για τις απορίες και τα προβλήματά τους. Σε ό,τι αφορά την άμεση επικοινωνία μέσω του live chat, είναι διαθέσιμη από τις 9:00 έως τις 23:00. Αυτό που λείπει είναι μία τηλεφωνική γραμμή επικοινωνίας. Υπάρχει και η επιλογή της επικοινωνίας με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών μέσω του email support@tipbet.gr.

Ταυτοποίηση: Για να μπορεί, κάποιος, να χρησιμοποιεί απρόσκοπτα τον λογαριασμό του στην Tipbet, θα πρέπει να ολοκληρώσει την διαδικασία ταυτοποίησης του λογαριασμού του. Για οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει στο κομμάτι αυτό, μπορεί να απευθυνθεί στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών. Δεν πρόκειται, πάντως, να αντιμετωπίσετε το παραμικρό πρόβλημα, αν έχετε στην κατοχή σας όλα τα απαραίτητα έγγραφα. Συγκεκριμένα, απαραίτητη είναι η αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο, καθώς και ένα έγγραφο για την επιβεβαίωση της διεύθυνσης κατοικίας σας, όπως για παράδειγμα ένας λογαριασμός ΔΕΚΟ.

Tipbet Αξιολόγηση

Αξιολογώντας όλα τα παραπάνω, φτάνει κανείς στη διαπίστωση ότι η Tipbet αποτελεί έναν καλό προορισμό για τον παίκτη του στοιχήματος στην ελληνική αγορά. Σίγουρα, βέβαια, μπορεί να διορθώσει κάποιες αδυναμίες της, όπως για παράδειγμα είναι η έλλειψη Live Streaming. Από την άλλη, όμως, ουκ ολίγα είναι και τα δυνατά σημεία της. Συγκεκριμένα, ελκυστικές είναι οι αποδόσεις της και μάλιστα από τις υψηλότερες της αγοράς. Παράλληλα, διαθέτει πολύ μεγάλη ποικιλία αγορών και πρωταθλημάτων, ειδικά στο ποδόσφαιρο. Ακόμη, προσφέρει αρκετά ειδικά και συνδυαστικά στοιχήματα, καθώς και χρήσιμες υπηρεσίες όπως το Cash Out*. Με όλα τα παραπάνω, είναι αναμενόμενο οι tipbet κριτικές να έχουν θετικό πρόσημο.

Tipbet Προσφορές*

Στις Tipbet Προσφορές* εντοπίζονται ενδιαφέροντα… πραγματάκια για τους παίκτες του στοιχήματος. Η ιστοσελίδα δίνει βαρύτητα σε αυτόν τον τομέα, και αυτό βγάινει προς τα έξω. Άλλωστε, αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά κομμάτια στο online στοίχημα. Μάλιστα, οι προσφορές* βελτιώνονται συνεχώς και τραβάνε πάνω τους τα βλέμματα. Έτσι, συμπληρώνεται με τον καλύτερο τρόπο το παζλ των παροχών του bookmaker προς τα εγγεγραμμένα μέλη. Στο σύνολό του, το site κινείται στο επίπεδο που αρμόζει σε μια σύγχρονη στοιχηματική. Το Live Betting κλέβει την παράσταση και συνοδεύεται από πλήθος αγορών και δυνατές αποδόσεις. Φυσικά, αυτό ισχύει και στο Pre Game. Οι κατηγορίες αθλημάτων και διοργανώσεων είναι ευδιάκριτες και το σερφάρισμα στη σελίδα δεν κουράζει καθόλου. Η mobile version είναι επίσης γρήγορη και απλή. Το Live Chat ανέβασε την Εξυπηρέτηση Πελατών ενώ οι οικονομικές συναλλαγές διενεργούνται με απόλυτη αξιοπιστία.

Αναφορικά με τις προσφορές* πάλι, η ιστοσελίδα αποδεικνύει ότι στέκεται δίπλα στον παίκτη. Αρχικά, επιφυλάσσει έκπληξη για τα νέα μέλη. Μιλάμε φυσικά για την Επιβράβευση Καλωσορίσματος*. Για περισσότερες πληροφορίες επί του θέματος, δεν έχετε παρά να εγγραφείτε στο site. Επίσης, επιβραβεύει και τα μέλη που δεν το βάζουν κάτω. Αυτό γίνεται μέσω της Επιβράβευσης Επιστροφής*. Ένα ποσοστό της τελευταίας σας χαμένης κατάθεσης επιστρέφει* σε εσάς, κάτω από κάποιες απλές προϋποθέσεις. Έτσι, αντιλαμβάνεστε ότι δεν πρέπει να απογοητεύεστε ποτέ!

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και το Πριμ στο Παρολί*. Πρόκειται εξάλλου για μια must παροχή για τους bookmakers της εποχής μας. Με λίγα λόγια, η απόδοση του δελτίου σας γίνεται μεγαλύτερη από το κανονικό! Ακόμα περισσότερο απαραίτητο είναι και το Cashout*, που προσφέρεται από την Tipbet. Με τον τρόπο αυτό, μπορείτε να «κλείσετε» το στοίχημά σας και να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο. Είναι αυτονόητο, πως όλες οι εκπλήξεις του παρόχου είναι διαθέσιμες και μέσω κινητού ή τάμπλετ. Οι Tipbet Προσφορές είναι εδώ για τα μέλη της ιστοσελίδας και κάνουν την εμπειρία ακόμα πιο απολαυστική!

Επιβράβευση Επιστροφής*: Το στοίχημα είναι παιχνίδι. Ως εκ τούτου, έχει μέσα και τη νίκη και την ήττα. Στην Tipbet έχουν μεριμνήσει και τιμάνε τους παίκτες που δεν τα παρατάνε. Με την Επιβράβευση Επιστροφής* παίρνετε πίσω ένα ποσοστό της προηγούμενης χαμένης κατάθεσης. Υπάρχουν φυσικά όροι που πρέπει να τηρηθούν.

Επιβράβευση Καλωσορίσματος*: Έτσι για το… καλό, η Tipbet υποδέχεται με μια έκπληξη τα νέα της μέλη. Με την Επιβράβευση Καλωσορίσματος*, όπως λέει και το όνομα, η ιστοσελίδα καλωσορίζει τους νέους παίκτες. Δείχνει λοιπόν έμπρακτα ότι τους ευχαριστεί για την εμπιστοσύνη τους και προϊδεάζει για το τι θα ακολουθήσει.

Πριμ στο Παρολί*: Είναι… απόλαυση να βλέπεις το παρολί σου να έχει μεγαλύτερη απόδοση, από αυτήν που αρχικά είχες υπολογίσει. Αυτός είναι ο λόγος ύπαρξης του Πριμ στο Παρολί* από την Tipbet. Μια προσφορά* που κάνει το δελτίο σας πιο ισχυρό και λειτουργεί φυσικά για το συμφέρον των παικτών.

Cash Out*: Ένα από τα πιο πολύτιμα εργαλεία στο στοίχημα είναι το Cashout*. Άλλωστε, πολλοί παίκτες το έχουν κάνει… τρόπο παιχνιδιού. Είναι ένα feature που χρειάζονται τα μέλη και η Tipbet το παρέχει. Φυσικά, μπορείτε να το αξιοποιήσετε και πριν την έναρξη και κατά τη διάρκεια του αγώνα.

:

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Τρόποι κατάθεσης

Τρόποι ανάληψης

Ελληνικά Βραβεία Στοιχηματικών 2020

ΣΕ 1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΒΡΑΒΕΙΩΝ

TIPBET: ΕΠΤΑ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΔΟΚΙΜΑΣΕΤΕ

 • Η Tipbet προσφέρει κορυφαίες αποδόσεις, ιδιαίτερα σε ποδοσφαιρικά παιχνίδια.
 • Διαθέτει ανταγωνιστικό live betting με ποικιλία αγώνων και αγορών.
 • Προσφέρει την υπηρεσία του cash out*.
 • Έχει πολλούς τρόπους συναλλαγών, τόσο για αναλήψεις, όσο και για καταθέσεις.
 • Καταθέσεις με paysafecard.
 • Η πλοήγηση στην πλατφόρμα της είναι εύκολη και γρήγορη.
 • Πλατφόρμα συμβατή με κινητά τηλέφωνα και τάμπλετ.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ

 • Ιδρύθηκε το 2014 και εδρεύει στη Μάλτα.
 • Λειτουργεί νόμιμα στην Ελλάδα.
 • Στη χώρα μας δραστηριοποιείται υπό την Online Amusement Solutions Limited.
 • Είναι χορηγός αρκετών ομάδων, όπως ο Πανιώνιος, ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Απόλλωνας Πόντου.

Συχνές Ερωτήσεις

Παρακάτω, θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε όσο το δυνατόν πιο απλά και κατανοητά σε ορισμένες ερωτήσεις που φτάνουν συχνά-πυκνά από αναγνώστες μας σχετικά με τη Tipbet.

Tipbet Ελλάδα - Λειτουργεί στη χώρα μας;

H Tipbet δραστηριοποιείται τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, έχοντας αποκτήσει τη σχετική νόμιμη άδεια. Προσφέρει στους πελάτες της υπηρεσίες τόσο αθλητικού στοιχήματος, όσο και διαδικτυακού καζίνο.

Έχει η Tipbet Live Chat;

Η Tipbet δεν διαθέτει την υπηρεσία του live chat. Ωστόσο, αν για οποιοδήποτε λόγο θέλεις να επικοινωνήσεις με τους ανθρώπους της ιστοσελίδας, μπορείς να το κάνεις είτε συμπληρώνοντας τη σχετική φόρμα που θα βρεις στο σάιτ, είτε στέλνοντας e-mail στο support@tipbet.gr.

Διαθέτει η Tipbet App;

Η Tipbet δεν διαθέτει App. Παρόλα αυτά, η ιστοσελίδα της είναι συμβατή με κινητές συσκευές και μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις υπηρεσίες της από τον browser του κινητού τηλεφώνου σου ή του τάμπλετ σου και είναι συμβατή με τόσο με iOS όσο και με Android.

Ποιες είναι οι Tipbet κριτικές;

Αποτελεί μία από τις αξιόλογες στοιχηματικές που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Οι Tipbet κριτικές σε γενικές γραμμές είναι καλές και δεν αναφέρουν σημαντικά προβλήματα. Περισσότερα για τη στοιχηματική μπορείτε να διαβάσετε στην αναλυτική παρουσίαση που έχει ετοιμάσει το Betades.gr.

7 ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ

Αν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα ή απλώς θέλετε πληροφορίες για την εγγραφή σας σε κάποια ιστοσελίδα ή λεπτομέρειες για τον τρέχοντα διαγωνισμό, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα λάβετε απάντηση άμεσα:

 • μέσω του Live Chat για άμεση εξυπηρέτηση
 • με μήνυμα στη σελίδα μας στο Facebook
 • με e-mail στο support@betarades.gr
ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ

Ευχαριστούμε όλους εσάς που εγγράφεστε στις στοιχηματικές με κλικ στα διαφημιστικά Banner του σάιτ μας! Έτσι, κερδίζετε τα οφέλη που προσφέρουν οι στοιχηματικές ιστοσελίδες, ενώ παράλληλα μας δίνετε τη δυνατότητα όπως και την υποχρέωση να επέμβουμε μέχρι το σημείο όπου είναι δυνατό εκ μέρους μας προσπαθώντας να διευθετηθεί τυχόν πρόβλημα, εφόσον προκύψει.

Επικοινωνία

Γενικές Πληροφορίες

 • Ιστοσελίδα https://www.tipbet.gr
 • Γλωσσα ιστοσελίδας Ελληνικά
 • Mobile/Tablet Έκδοση Ναι
 • Έχει Application Οχι
 • Εταιρία Online Amusement Solutions Ltd
 • Έτος ίδρυσης 2014
 • Άδεια MGA
 • Αριθμός Άδειας MGA: CL1/735/2011, CL2/1266/2016
 • Διεύθυνση Numbered Pixels Management (Suite 105), The Fort Business Centre, Level 3, Hardrocks Business Park, Burmarrad Road, Naxxar NXR6345, Malta

Εξυπηρέτηση πελατών

 • Ελληνικό τμήμα Ναι
 • Live Chat Οχι
 • E-mail support@tipbet.gr

Αγορές & Υπηρεσίες

 • Υπηρεσίες Cash Out* στο Pre Game και το Live
 • Αθλήματα Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Τένις, Βόλεϊ, Χάντμπολ, Χόκεϊ, Κρίκετ, Αμερικάνικο Ποδόσφαιρο, Ράγκμπι, Μποξ, Μπιλιάρδο, Νταρτς, Πινγκ Πονγκ, Μηχανοκίνητος Αθλητισμός, Μπέιζμπολ, Esports
 • Εναλλακτικές Αγορές Κάρτες, Κόρνερ, Σκόρερ, Combo Bets, Εναλλακτικά Χάντικαπ στο Μπάσκετ, Ειδικά Παικτών, Ειδικά Ομάδων, Over/Under στο Τένις

Συναλλαγές & Μέγιστα κέρδη

 • Ελάχιστη Κατάθεση 5€
 • Χρεώσεις Καταθέσεων Όχι
 • Ελάχιστη Ανάληψη 10€
 • Χρεώσεις Αναλήψεων Όχι
 • Ελάχιστο Ποντάρισμα 1€
 • Φόροι Το αφορολόγητο ισχύει για καθαρό κέρδος μέχρι 100€ ανά στήλη (ανά 0.10€ ποντάρισμα). Άρα αν κερδίσετε έως 1.000€ με ένα ευρώ ποντάρισμα δεν θα φορολογηθεί το δελτίο. Για καθαρό κέρδος στήλης από 100,01 έως 500€: φόρος 15% (επί του ποσού που υπερβαίνει τα 100€ αφορολόγητου καθαρού κέρδους) και τέλος για καθαρό κέρδος στήλης από 500,01€ και πάνω: φόρος 20% (επί του ποσού που υπερβαίνει τα 500€ καθαρού κέρδους)