* 11η αγωνιστική

* Σημειώθηκε under 2,5 στα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια της Σέφιλντ Γουένσντεϊ με αντίπαλο την Γουέστ Μπρομ σε όλες τις διοργανώσεις.

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝΣΝΤΕΪ

Μόλις μία ήττα γνώρισε η Σέφιλντ Γουένσντεϊ στις επτά τελευταίες αγωνιστικές που έδωσε για το πρωτάθλημα, αυτήν κόντρα στη Νότιγχαμ Φόρεστ (2-1 εκτός έδρας) στις 19 Σεπτεμβρίου. Στις υπόλοιπες σημείωσε τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες. Την Παρασκευή μοιράστηκε από ένα βαθμό με τη Λιντς (1-1 εντός έδρας). Οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ με το εκπληκτικό γκολ του Ριτς στο 45’.

Το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση διαμόρφωσε ο Κλιτς στο δεύτερο ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο 54’. Ο Μπάναν θα εκτίσει ποινή τιμωρίας μίας αγωνιστικής, καθώς συμπλήρωσε πέντε κίτρινες κάρτες κόντρα στη Λιντς. Εκτός αγωνιστικών χώρων για δύο βδομάδες θα μείνει ο Μάρκο Ματίας, την ώρα που ο Πάντιλ έσπασε τη μύτη του, αλλά ενδέχεται να αγωνιστεί απόψε με μάσκα.

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλες αναδείχθηκαν Σέφιλντ Γουένσντεϊ και Λιντς στην έδρα της πρώτης (1-1) για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Σημειώθηκε GG στα πέντε τελευταία παιχνίδια της Σέφιλντ Γουένσντεϊ σε όλες τις διοργανώσεις (δες το στην Novibet)

Παιχνίδι 365 μέρες το χρόνο | +21
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας (Κλικ Εδώ)

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ

Αήττητη παραμένει η Γουέστ Μπρομ εδώ και πέντε αγωνιστικές στο πρωτάθλημα, στις οποίες σημείωσε τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία. Επικράτησε των Στόουκ (2-1 εντός έδρας), Μπρίστολ Σίτι (4-2 εντός έδρας), Μίλγουολ (2-0 εντός έδρας) και Πρέστον (3-2 εκτός έδρας), ενώ παράλληλα μοιράστηκε από ένα βαθμό με την Μπέρμιγχαμ (1-1 εκτός έδρας). Το Σάββατο κόντρα στην Πρέστον οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Ροντρίγκεζ στο 48’, προτού ο Χιούς ισοφαρίσει σε 1-1 για τους γηπεδούχους.

Δύο λεπτά αργότερα ο Ντέιβις με αυτογκόλ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στη Γουέστ Μπρομ. Στο 88’ ο Γκέιλ έκανε το 3-1, ενώ στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μπράουνι διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση. Δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του για τη Γουέστ Μπρομ ο 30χρονος Γάλλος μεσοεπιθετικός, Μπακαρί Σακό, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μαζί της μέχρι το τέλος της σεζόν την Τρίτη.

Προηγούμενο ματς: Η Γουέστ Μπρομ επικράτησε εκτός έδρας με 3-2 της Πρέστον για το πρωτάθλημα.

Στατιστικό: Σημειώθηκε over 2,5 στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Γουέστ Μπρομ σε όλες τις διοργανώσεις.

Παναγιώτης Κιστογλίδης