9η Αγωνιστική

ΤΡΑΝΜΙΡ

Αλώβητη από το «Brunton Park» πέρασε την προηγούμενη η Τρανμίρ, που επικράτησε με 2-0 της Καρλάιλ. Μοιρασμένο παιχνίδι στο πρώτο μέρος από τις δυο ομάδες, που πήγαν ισόπαλες 0-0 στα αποδυτήρια. Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι έχασαν τεράστια ευκαιρία στο 77’ να ανοίξουν το σκορ, με τον Ντέβιτ να αστοχεί σε πέναλτι. Τρία λεπτά αργότερα η Τρανμίρ πήρε το προβάδισμα με αυτογκόλ του Παρκς, ενώ έξι λεπτά αργότερα ο Μάλιν διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Τρεις πολύτιμοι βαθμοί για την ομάδα του Μέλον που έχει συμπληρώσει πέντε παιχνίδια αήττητη (2-3-0), ενώ μετρά μια ήττα μετά το πέρασμα οκτώ αγωνιστικών. Στην 8η θέση η Τρανμίρ, που παραμένει αήττητη στην έδρα της, κάτι που θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει ιδανικά κόντρα στη Νιούπορτ. Τραυματίες οι Σάτον και Γκαμπς, με τον τεχνικό Μέλον να μην αντιμετωπίζει άλλα προβλήματα.

Προηγούμενο ματς: Με 0-2 επικράτησε της Καρλάιλ η Τρανμίρ την προηγούμενη αγωνιστική.

Στατιστικό: under 2.5 τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της (δες το στην Interwetten).

Το Τρανμίρ – Νιούπορτ Κάουντι παίζει στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΝΙΟΥΠΟΡΤ ΚΑΟΥΝΤΙ

Απότομη προσγείωση στην πραγματικότητα για τη Νιούπορτ Κάουντι, που διασύρθηκε εντός έδρας με 6-0 από τη Γέοβιλ την προηγούμενη αγωνιστική. Βρέθηκε σε κακή μέρα κόντρα στη Γέοβιλ που ήταν εξαιρετική επιθετικά και εκμεταλλεύτηκε τις ευκαιρίες που είχε. Ντροπιαστική ήττα για την ομάδα του Φλιν, που έβαλε τέλος στο νικηφόρο σερί τεσσάρων αναμετρήσεων που έτρεχε, ενώ αυτή ήταν η δεύτερη ήττα μετά τις οκτώ πρώτες αγωνιστικές. Συνολικά έχει δείξει ένα σοβαρό πρόσωπο στο ξεκίνημα και βρίσκεται μόλις στο -3 από την κορυφή, με τη Νιούπορτ να ψάχνει αντίδραση μετά τη βαριά ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής. Εκτός τέθηκε ο αρχηγός Άντριου Κροφτς, ενώ δεν υπολογίζεται και ο τιμωρημένος Γουίλμοτ.

Προηγούμενο ματς: Την ήττα με 0-6 από τη Γέοβιλ γνώρισε η Νιούπορτ την προηγούμενη αγωνιστική.

Στατιστικό: n/g τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

Κάτια Μοσχιδου