1η αγωνιστική

ΣΟΥΙΝΤΟΝ

Κατώτερη του αναμενόμενου η Σουίντον δεν μπόρεσε να διεκδικήσει πέρσι τη συμμετοχή της στα πλέι οφ, τερματίζοντας στην 9η θέση. Ξεκίνησε ως ένα από τα φαβορί της κατηγορίας για άνοδο, πλήρωσε ωστόσο τα πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοση της, τερματίζοντας στο -7 από την πρώτη επτάδα. Μόνο ως αποτυχημένη μπορεί να θεωρηθεί η περσινή σεζόν, με τη Σουίντον να ευελπιστεί πως θα καταφέρει να πετύχει φέτος τους στόχους της, τη στιγμή που ο τεχνικός Φιλ Μπράουν θα συνεχίσει να βρίσκεται στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας. Αποχώρησαν από το ρόστερ οι βασικοί φορ Μόρις και Μάλιν, κινήθηκε για την ενίσχυση της και απέκτησε κάποιους καλούς παίκτες όπως ο Ντιαγκουράγια από τη Φλίτγουντ, αλλά και ο φορ Αντεμπάγιο. Όσο για σήμερα θα παραταχθεί με σημαντικές απουσίες, καθώς εκτός βρίσκονται οι βασικοί Ρίτσαρντς, Νταν και Γούλερι.

Προηγούμενο ματς: Με 1-4 επικράτησε της Σουίντον Σούπερμαριν η Σούιντον σε φιλική αναμέτρηση.

Στατιστικό: n/g τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

Το Σουίντον – Μάκλσφιλντ παίζει στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ

Επιστροφή στη Λιγκ2 για πρώτη φορά έπειτα από έξι χρόνια για τη Μάκλσφιλντ, που έπειτα από μια εξαιρετική πορεία στη Νational League κατέκτησε την κορυφή και την απευθείας άνοδο. Τερμάτισε μάλιστα με σχετική άνεση στην πρώτη θέση και στο +10 από την Τρανμίρ, με την παραμονή στην κατηγορία να είναι ο πρωταρχικός στόχος της Μάκλσφιλντ για φέτος. Παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο της ο τεχνικός Άσκεϊ που ανέλαβε τα ηνία της Σριούσμπερι, με τον 48χρονο Μαρκ Γιατς να είναι ο αντικαταστάτης του

Δεν έπεισε με την εικόνα της στα φιλικά προετοιμασίας, ηττήθηκε από την Όλντριχαμ (1-0), ενώ αναδείχθηκε ισόπαλη με Ρέξαμ (1-1) και Στόκπορτ (1-1). Σημαντικές οι αποχωρήσεις από το ρόστερ της, δεν μπόρεσε να κρατήσει τους βασικούς μπακ Κένεντι και Χάνκοξ, αλλά και τον κίπερ Τζαλάλ.

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν Στόκπορτ και Μάκλσφιλντ σε φιλική αναμέτρηση.

Στατιστικό: under 2.5 τα επτά τελευταία παιχνίδια της (δες το στην Interwetten).