* Φάση των «16» του Κυπέλλου Χιλής. Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι.

ΚΟΠΙΑΠΟ (Β’)

Αν και γνώρισε την εκτός έδρας ήττα με 2-1 από την Αντοφαγκάστα την Κυριακή (17/6), η Κοπιαπό πανηγύρισε την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Χιλής, καθώς είχε επικρατήσει εντός έδρας με 2-0. Οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα στο 38’ με τον Τιζνάντο. Στο 86’ ο Φλόρες με πέναλτι και ένα λεπτό αργότερα ο Τσιαμπιντσέτι ανέτρεψαν τα δεδομένα στην αναμέτρηση, διαμορφώνοντας παράλληλα το τελικό αποτέλεσμα σε αυτήν.

«Η Αντοφαγκάστα ήθελε τη νίκη, άλλωστε έπαιζε στην έδρα της. Προσωπικά είμαι πολύ χαρούμενος από τους ποδοσφαιριστές μου, θέσαμε νοκ άουτ μία πολύ καλή ομάδα», υπογράμμισε με δηλώσεις του ο προπονητής της Κοπιαπό, Έρβιν Ντουράν. Αήττητη παραμένει η Κοπιαπό στις τέσσερις τελευταίες εντός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε σε όλες τις διοργανώσεις, στις οποίες σημείωσε τρεις νίκες (σ.σ. η μία στα πέναλτι) και μία ισοπαλία. Στις τρεις σημειώθηκε GG, ενώ στις δύο σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ.

Προηγούμενο ματς: Η Κοπιαπό γνώρισε την εκτός έδρας ήττα με 2-1 από την Αντοφαγκάστα για το Κύπελλο Χιλής.

Στατιστικό: Σημειώθηκε under 2,5 στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Κοπιαπό σε όλες τις διοργανώσεις (δες το στην Goalbet)

Το Κοπιαπό – Ουατσιπάτο παίζει στην Goalbet
goalbet-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΟΥΑΤΣΙΠΑΤΟ (Α’)

Πανηγυρίζοντας δύο νίκες απέναντι στη Ρέιντζερς (2-1 εκτός και 2-0 εντός έδρας), η Ουατσιπάτο κατάφερε να πανηγυρίσει την πρόκριση στη φάση των «16» του Κυπέλλου Χιλής. Την Κυριακή (17/6) στο «CAP» οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 15’ με το γκολ του Παραγκέζ. Το τελικό αποτέλεσμα στην αναμέτρηση διαμόρφωσε ο Ουέρτα στο δεύτερο ημίχρονο, και πιο συγκεκριμένα στο 76’. Στις επτά τελευταίες εκτός έδρας αναμετρήσεις που έδωσε η Ουατσιπάτο σε όλες τις διοργανώσεις πανηγύρισε μόλις μία νίκη.

Στις υπόλοιπες σημείωσε μία ισοπαλία και πέντε ήττες. Στις έξι σημειώθηκαν περισσότερα από δύο γκολ, ενώ παράλληλα σημειώθηκε GG. «Είναι δεδομένο πως θα πρέπει να παρουσιαστούμε ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι κόντρα στην Κοπιαπό. Μπορεί να πρόκειται για μία προβλέψιμη ομάδα, ωστόσο αυτό δεν κάνει πιο εύκολο το έργο μας», υπογράμμισε με δηλώσεις του ο προπονητής της Ουατσιπάτο, Νικολάς Λαρκαμόν.

Προηγούμενο ματς: Η Ουατσιπάτο επικράτησε εντός έδρας με 2-0 της Ρέιντζερς για το Κύπελλο Χιλής.

Στατιστικό: Σημειώθηκε GG στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της Ουατσιπάτο σε όλες τις διοργανώσεις.

Παναγιώτης Κιστογλίδης