Τι πρέπει να γνωρίζετε για τα παρολί

Ανανεώθηκε:
παρολι

Το πρώτο και σημαντικό πράγμα που πρέπει να κάνει ένας παίκτης πριν παίξει ένα στοίχημα με παρολί και ζητούμενα είναι να διαλέξει το σωστό σύστημα. Υπάρχουν δύο κανόνες για τα παρολί και σας τους αναλύουμε παρακάτω.

Ο πρώτος και πιο σημαντικός είναι, ότι απαγορεύεται να παίξετε σύστημα με αποδόσεις κάτω από το 1.60. Βεβαία, μπορείτε να το κάνετε, αλλά στο τέλος το κέρδος σας δε θα είναι πολύ μεγάλο απ’ το ποσό που επιλέξετε να ποντάρατε. Για παράδειγμα, αν επιλέξετε τέσσερις αγώνες με απόδοση 1.60 σε σύστημα 3-4 με πολλαπλασιαστή ένα ευρώ, θα πληρώσετε συνολικά 6 ευρώ. Το κέρδος που θα αποκομίσετε θα είναι περίπου 22 ευρώ. Σε περίπτωση που παίξετε τη συγκεκριμένη «τετράδα» χωρίς σύστημα θα πάρετε 39.32 ευρώ, πολλά περισσότερα απ’ το σύστημα. Άρα, καταλήγουμε στο συμπέρασμα, ότι αν παίζετε μικρές αποδόσεις σε σύστημα, σε βάθος χρόνου θα είστε σίγουρα χαμένοι.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο δεύτερος κανόνας των παρολί είναι αυτός του κέρδους με το μικρότερο ζητούμενο. Θα πρέπει να υπολογίσετε δηλαδή το παρολί σας, ώστε ακόμη κι όταν έχετε μικρή επιτυχία, τότε ή θα εξασφαλίσετε τουλάχιστον την επιστροφή του αρχικού σας πονταρίσματος ή θα έχετε ένα παραπάνω κέρδος. Αν για παράδειγμα, διαλέξετε να παίξετε σύστημα 3-4-5 (το επιλέγουν οι πολλοί παίκτες) θα πρέπει να υπολογίσετε πως η «τριάδα» σας θα πρέπει να κερδίζει παραπάνω χρήματα ή τουλάχιστον κοντά στο ποσό που αποφασίσατε να ποντάρετε. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα μπορέσετε να είστε σε βάθος χρόνου κερδισμένοι.