Θεωρία στοιχήματος: Τι είναι η μέθοδος Round Robin

Ανανεώθηκε:
Θεωρία στοιχήματος

Τo Round Robin στο στοίχημα είναι ένα σύστημα που απαιτεί πολλαπλά στοιχήματα παρολί ταυτόχρονα. Το όνομα προέρχεται από τα ομώνυμα τουρνουά, όπου κάθε ομάδα παίζει εναντίον της άλλης τουλάχιστον μία φορά.

Κορυφαίες αποδόσεις στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αν, λοιπόν, θέλετε να ποντάρετε συνδυαστικά σε κάποιες επιλογές μπορείτε είτε να φτιάξετε ένα ενιαίο, μεγάλο παρολί, που συνδέει άρρηκτα το αποτέλεσμα όλων των γεγονότων. Η’ αλλιώς έναν αριθμό μικρότερων παρολί για να συμπεριλάβετε κάθε πιθανή κατάληξη. Η πρώτη επιλογή είναι ένα παραδοσιακό παρολί, ενώ η δεύτερη Round Robin.

Θα χρειαστεί να συμπεριλάβετε τουλάχιστον τρία παρολί στο σύστημα αυτό, αλλά ουσιαστικά δεν υπάρχει ανώτατο όριο. Όλα εξαρτώνται από τους συνδυασμούς στους οποίους θέλετε να στοιχηματίσετε και από το μέγεθος των παρολί που θέλετε να δημιουργήσετε.

Το στοίχημα με Round Robin θα επηρεάσει το κέρδος σας, αλλά αυξάνει επίσης τις πιθανότητες επιτυχίας σας. Λειτουργώντας ως αντιστάθμιση, τα στοιχήματα με τη μέθοδο αυτή είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να ελαχιστοποιήσετε τις απώλειές σας χωρίς να μειώσετε κατά πολύ το πιθανό κέρδος σας.

Μπορεί οι πληρωμές που σχετίζονται με τον συγκεκριμένο τρόπο στοιχηματισμού να είναι μικρότερες από ό, τι αν πιάσετε ένα μεγάλο παρολί. Όμως, δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για πλήρη αποτυχία αν δεν πετύχετε το αποτέλεσμα σε γεγονός που ποντάρατε.

Σκεφτείτε, επομένως, το σύστημα Round Robin ως πολιτική ασφάλειας, που εξακολουθεί να έχει το μεγάλο κέρδος ενός παρολί.

Πώς παίζω στοίχημα Round Robin;

Αν δημιουργείτε ένα σύστημα με μόλις τρεις γραμμές, τα πράγματα είναι αρκετά απλά. Ωστόσο, αν επιλέξετε οκτώ διαφορετικές γραμμές με παρολί πέντε γεγονότων, θα πρέπει να δημιουργήσετε 56 διαφορετικά parlays!

Προφανώς, αυτό μπορεί να γίνει αρκετά κουραστικό σχετικά γρήγορα. Με τόσους πολλούς διαφορετικούς συνδυασμούς, είστε επιρρεπείς σε λάθος. Για τον λόγο αυτό, έχουν δημιουργηθεί κατάλληλα λογισμικά που σας έχουν έτοιμα τα παρολί αρκεί να δώσετε τις αρχικές παραμέτρους που θέλετε.

Round Robin παράδειγμα

Ο πιο απλός τρόπος για να χρησιμοποιήσετε τη μέθοδο αυτή είναι να επιλέξετε τρεις ομάδες και να δημιουργήσετε τρία διαφορετικά παρολί που θα έχουν από δύο στοιχήματα.

Χάριν ευκολίας, έστω ότι διαλέγετε νίκη των ομάδων Α, Β και Γ, άρα έχετε τα εξής παρολί:

Α-Β, Β-Γ, Α-Γ

Ας πούμε ότι ποντάρετε από 10 € στο καθένα, άρα 30 € συνολικά. Και περιμένετε από το καθένα κέρδος 25 €.

Όταν και οι τρεις ομάδες κερδίσουν, θα πληρωθείτε 75 €.

Αν μόνο δύο από αυτές τα καταφέρουν, θα έχετε ένα κερδισμένο παρολί. Άρα 5 € κέρδος (κερδίσατε 25 €, χάσατε 20 €).

Στην περίπτωση που πάρει τη νίκη μόνο μια, θα χαθούν όλα τα παρολί.

Αν έχετε τέσσερις ομάδες Α, Β, Γ και Δ μπορείτε να επιλέξετε έξι παρολί με δύο επιλογές το καθένα:

Α-Β, Α-Γ, Α-Δ, Β-Γ, Β-Δ, Γ-Δ

Ή αλλιώς τέσσερα παρολί που έχουν από τρία πονταρίσματα:

Α-Β-Γ, Α-Β-Δ, Β-Γ-Δ, Α-Γ-Δ

Συμπέρασμα

Αν θέλετε τις μεγάλες πληρωμές των παρολί αλλά όχι και τον εξίσου υψηλό κίνδυνο να χάσετε όλο το ποντάρισμά σας, η επιλογή του Round Robin είναι μια σοφή κίνηση. Αν το ενσωματώσετε σε μια στρατηγική στοιχημάτων, μπορείτε να επιτύχετε το μέγιστο ROI με το ελάχιστο ρίσκο.

Κορυφαίες αποδόσεις στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ