Μια από τις ερωτήσεις που συνήθως απευθύνουν οι νέοι παίκτες που ασχολούνται με το στοίχημα έχει να κάνει με την καλύτερη στρατηγική για ποντάρισμα. Φυσικά, η απάντηση δεν είναι τόσο απλή και αν θέλετε κάποια σύντομη θα είναι “εξαρτάται”.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Υπάρχει πληθώρα μεθόδων εκεί έξω που μπορούν να ταιριάξουν σε κάθε χρήστη και τις ανάγκες ή το στυλ του. Ένας high roller δεν έχει την ίδια παικτική συμπεριφορά με έναν συντηρητικό αρχάριο προφανώς. Επομένως, η βέλτιστη στρατηγική για τον καθένα διαφέρει.

Κάτι άλλο σημαντικό. Ενώ μπορούμε να βασιστούμε σε μαθηματικές ακολουθίες για προβλέψεις, είναι επίσης αλήθεια ότι πρέπει να βασιστούμε στη δική μας κοινή λογική για την καλύτερη πρακτική στοιχήματος.

Συμβουλές για το παιχνίδι σας

Δεν υπάρχει τίποτα πιο σταθερό και ασφαλές από το να θέσετε προϋπολογισμό πονταρίσματος. Και αυτό για να βεβαιωθείτε ότι διατηρείτε τα αθλητικά στοιχήματά σας διασκεδαστικά και σε  λογικά πλαίσια. Επίσης είναι πολύ πιο εύκολο από το να ακολουθήσετε μερικές από τις πιο πολύπλοκες στρατηγικές αθλητικών στοιχημάτων.

Όλοι γνωρίζουμε πώς μπορούμε να έχουμε σημαντικές απώλειες όταν ποντάρουμε πέρα ​​από τις δυνατότητές μας. Οπότε πάντα κρατήστε το στοίχημά σας έξυπνο και παίξτε μέχρι εκεί που μπορείτε να διαθέσετε. Είναι καλή ιδέα ακόμη να εξετάσετε τους όρους και τις προϋποθέσεις, ώστε να βεβαιωθείτε ότι τηρείτε τους κανόνες όταν χρησιμοποιείτε στρατηγικές στοιχήματος. Και να μη βρεθείτε προ φυσικά προ εκπλήξεων.

Είναι επίσης σημαντικό να θυμόμαστε τους περιορισμούς των στρατηγικών αθλητικών στοιχημάτων. Αν υπήρχε εγγυημένο σύστημα στοιχημάτων χωρίς κίνδυνο, τότε ολόκληρη η βιομηχανία στοιχημάτων πολύ απλά θα κατέρρεε.

Πάντα να εμπιστεύεστε τη δική σας κοινή λογική για να γνωρίζετε πότε θα αυξήσετε τα στοιχήματά σας και πότε θα σταματήσετε. Εξάλλου, η πλειοψηφία των διάσημων στρατηγικών στοιχήματος, όπως το σύστημα Martingale, αφορούν τον τρόπο με τον οποίο καλύπτετε τις απώλειές σας.

Αυτό συμβαίνει επειδή τα αθλητικά στοιχήματα είναι από τη φύση τους  απρόβλεπτα. Πάντα θα συναντάτε αποτελέσματα με τα οποία θα κερδίζετε και άλλα που θα χάνετε, ανεξάρτητα από τις στρατηγικές αθλητικών στοιχημάτων που θα επιλέξετε.

Ακριβώς όπως διαβάζετε τους όρους της πολιτικής απορρήτου μιας εταιρίας πριν εγγραφείτε σε αυτή, αξίζει επίσης να ρίξετε μια ματιά στους όρους και τις προϋποθέσεις τους για να δείτε τι μπορείτε και τι δεν μπορείτε να κάνετε με το στοίχημα σας. Έτσι, μόνο με το να σκεφτείτε προσεκτικά τον προϋπολογισμό σας, να εξετάσετε τα στατιστικά στοιχεία που κρύβονται πίσω από τις πιθανότητες και να ερευνήσετε το αθλητικό γεγονός, θα μπορέσετε να τοποθετήσετε σταθερά κερδοφόρα αθλητικά στοιχήματα και να κερδίσετε καλά χρήματα μελλοντικά.

Υπάρχουν μερικά συστήματα στοιχημάτων που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να βελτιώσουν τα κέρδη σας σε συγκεκριμένα αθλήματα. Αν ψάχνετε για στοιχηματικές στρατηγικές, το ποδόσφαιρο ίσως να είναι το πιο δημοφιλές άθλημα. Έχουμε καλύψει εκτενώς το κεφάλαιο αυτό στην ιστοσελίδα μας με πολλά άρθρα. Αλλά υπάρχουν φυσικά και άλλα σπορ που προσφέρονται για ποντάρισμα. Ας δούμε, για παράδειγμα, τις ιπποδρομίες και τι μέθοδο μπορείτε να ακολουθήσετε για ποντάρισμα.

Συστήματα στοιχημάτων ιπποδρομιών

Οι ιπποδρομίες και τα αθλητικά στοιχήματα πάνε χέρι-χέρι. Έτσι, δεν αποτελεί έκπληξη ότι σε αυτό το άθλημα κυριαρχούν κάποιες μοναδικές στρατηγικές πονταρίσματος.

Θα έχετε ακούσει όλοι για τους παίκτες που “αντισταθμίζουν” τα στοιχήματά τους, αλλά τι σημαίνει αυτό; Hedging σημαίνει ότι ποντάρετε σε πολλά διαφορετικά αποτελέσματα του ίδιου αγώνα.

Αντί να στοιχηματίσετε μόνο στον νικητή, τοποθετώντας πολλά στοιχήματα, σημαίνει ότι έχετε περισσότερες πιθανότητες να μην χάσετε το συνολικό σας στοίχημα. Κάτι που σημαίνει ότι χρειάζεται προσεκτική ανάλυση των στατιστικών σχετικά με τις πιθανότητες του μπουκ.

Τα στοιχήματα για κάλυψη είναι γενικά καλή επιλογή σε αυτή την περίπτωση. Τοποθετώντας στοίχημα (lay) σε άλογο σε χαμηλή τιμή και στη συνέχεια υποστηρίζοντας (back) το ίδιο άλογο σε υψηλή τιμή σε διαφορετικό μπουκ, μπορείτε να κερδίσετε ένα μικρό αλλά σημαντικό κέρδος εκμεταλλευόμενοι τη διαφορά στις αποδόσεις. Λειτουργεί καθώς θα σας δώσει περισσότερες πιθανότητες να αποφύγετε μια δυσάρεστη απώλεια.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα