Θεωρία στοιχήματος: Οι ευκαιρίες του Live

Ανανεώθηκε:
Θεωρία στοιχήματος

Τα τελευταία χρόνια το στοίχημα έχει εξελιχθεί με ραγδαίους ρυθμούς και θα συνεχίσει να εξελίσσεται παράλληλα με την πρόοδο της τεχνολογίας. Το σημερινό στοίχημα δεν έχει καμία σχέση με αυτό στις αρχές του αιώνα, όταν και πρωτοπαρουσιάστηκε στο ελληνικό κοινό. Ένα κύριο χαρακτηριστικό του στοιχήματος εν έτει 2020 είναι το live betting και η σημασία που έχει.

Πλέον πολύ μεγάλο το ποσοστό των παικτών παίζει αποκλειστικά live και η συντριπτική πλειοψηφία το συνοδεύει με τις pre game επιλογές του. Όπως έχουμε αναλύσει και σε άλλα παρόμοια άρθρα, το ζωντανό στοίχημα έχει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά του. Το #1 μειονέκτημα αφορά κυρίως τους παίκτες που παρασύρονται και παίζουν με παρόρμηση – “τυφλά” σε αρκετές περιπτώσεις. Όταν όμως έχουμε τον έλεγχο, το live μπορεί να αποδειχθεί ο καλύτερος σύμμαχος.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όλοι μας, όταν υπάρχει στοιχηματική δράση, ξεκινούμε τη μελέτη των σημείων ώρες πριν την έναρξη των αγώνων και συνήθως ποντάρουμε πριν τη σέντρα. Πολλές φορές, όμως, η μελέτη που έχουμε κάνει και το συμπέρασμα που έχουμε βγάλει δεν αποτυπώνεται στο χορτάρι ή στο παρκέ. Και αυτό δεν είναι σπάνιο φαινόμενο. Μπορεί όντως η μελέτη μας να είναι εμπεριστατωμένη και συμπαγής, όμως ποτέ δεν μπορούμε να προβλέψουμε τη διάθεση των παικτών, τις προπονητικές “πινελιές” και φυσικά αστάθμητους παράγοντες, όπως ο καιρός, η κατάσταση του αγωνιστικού χώρου (όταν μιλάμε για ποδόσφαιρο κυρίως) και η τύχη. Όλοι ξέρουμε ότι η τύχη παίζει ρόλο στο στοίχημα.

Που προκύπτει η ευκαιρία στο live;

Η πρόβλεψη γίνεται πιο εύκολη υπόθεση όταν το παιχνίδι έχει ξεκινήσει. Και αυτό διότι βλέπουμε σε τι κατάσταση είναι οι ομάδες, σε τι διάθεση είναι οι παίκτες και με ποιο πλάνο έχει παρατάξει την ομάδα του ο προπονητής στην πράξη. Φυσικά και υπάρχουν διακυμάνσεις και αλλαγές σε ένα παιχνίδι που έχει ξεκινήσει με συγκεκριμένο τρόπο. Στο Live όμως και ειδικά όταν έχουμε ζωντανή εικόνα του αγώνα διαμορφώνουμε πολύ καλύτερο συμπέρασμα και κατά συνέπεια έχουν πολύ καλύτερες πιθανότητες τα πονταρίσματά μας.

Πως αξιοποιούμε τις ευκαιρίες;

Πρώτο και κύριο είμαστε προσεχτικοί στις επιλογές μας και δεν παρασυρόμαστε. Δεν ανοίγουμε πολλαπλά δελτία αποκλειστικά για ψυχαγωγία. Περιμένουμε την κατάλληλη στιγμή για να “χτυπήσουμε”. Περιμένουμε τις ευκαιρίες να δημιουργηθούν. Μπορεί να περάσουν ώρες ακόμη και μέρες (σπάνιο) που να μην πετύχουμε τη στοιχηματική ευκαιρία. Δηλαδή να μην δημιουργηθεί κάποιο σκορ που να προσφέρει στοιχηματική αξία στο ποντάρισμά μας. Προφανώς και για να βρούμε την ευκαιρία θα πρέπει να είμαστε ενήμεροι και γρήγοροι. Θα πρέπει να έχουμε ανοιχτό το live και να παρακολουθούμε την εξέλιξη των αναμετρήσεων. Ακόμη καλύτερα να έχουμε και 1-2 live streaming ανοιχτά για να έχουμε εικόνα.

Που χρειάζεται προσοχή

Παραδείγματα στοιχηματικών ευκαιριών υπάρχουν πολλά, το θέμα είναι να είμαστε έγκαιροι και κυρίως αποδοτικοί.

Έγκαιροι, δηλαδή να προλάβουμε την απόδοση που θέλουμε πριν αλλάξει και χάσει την αξία της ή να περιμένουμε να μας δώσει αξία. Π.χ. σκοράρει το αουτσάιντερ στην έδρα του μεγάλου φαβορί; Σίγουρα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα το φαβορί να ανατρέψει το σκορ, αλλά δεν ποντάρουμε τυφλά. Βλέπουμε την εξέλιξη του αγώνα. Όντως το φαβορί πιέζει; Είναι καλύτερο στο γήπεδο ή βρέθηκε σε μία γενικά κακή μέρα/βραδιά; Βλέπουμε ότι είναι θέμα χρόνου να σκοράρει; Αν ναι σίγουρα εκεί προκύπτει ευκαιρία, με βάση πάντα την απόδοση. Μπορεί όντως το φαβορί να είναι έτοιμο να γυρίσει το ματς, αλλά η απόδοση να παραμένει πολύ χαμηλή για το ρίσκο. Σε αυτή την περίπτωση αξίζει να περιμένουμε για να πάρουμε την απόδοση που θέλουμε ακόμη κι αν δεν το προλάβουμε. Είναι γνωστό σε όλους, στο στοίχημα παίζουμε αποδόσεις.

Όσον αφορά το χαρακτηρισμό αποδοτικοί, έχει να κάνει με αυτό που προαναφέραμε. Να μην παρασυρόμαστε. Και να μετράμε τα πονταρίσματά μας. Αν στο παραπάνω παράδειγμα όντως πάρουμε την απόδοση που θέλουμε και το φαβορί μας ανταμείψει με την ανατροπή δεν πρέπει να παρασυρθούμε. Ποντάραμε Χ μονάδες στην ανατροπή και τις πολλαπλασιάσαμε. Θα πρέπει να αξιολογήσουμε τη νίκη μας και να μη τη σπαταλήσουμε πολύ γρήγορα με το αίσθημα της αυτοπεποίθησης να μας περιβάλλει.

Κάνουμε restart και περιμένουμε τη νέα ευκαιρία που θα προκύψει. Πάντα με μέτρο και υπομονή.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ