+42

#betarades #στοιχημα

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ 03 / 08 / 2021

Θεωρία στοιχήματος: Η στρατηγική για τις κάρτες

theoria stoiximatos

Όταν μιλάμε για ποδοσφαιρικό στοίχημα, μία από τις πιο δημοφιλείς κατηγορίες έχει να κάνει με τις κάρτες.

Οι αποδόσεις για τον νικητή Euro 2021

Κάθε μεγάλη στοιχηματική έχει μία κατηγορία αφιερωμένη σε αυτές πριν την έναρξη του ματς, ενώ ο συγκεκριμένος τύπος αγορών προσφέρεται επίσης για στοιχήματα στο live.

Ποιες αγορές καρτών είναι διαθέσιμες πριν τον αγώνα;

Η πρώτη αγορά στοιχημάτων που θα δείτε γενικά είναι o “Αριθμός καρτών στον αγώνα”, δηλαδή επιλογή μεταξύ Over ή Under ενός συγκεκριμένου νούμερου. Για ένα μέσο παιχνίδι, το όριο είναι συνήθως στις 2.5-3,5 κάρτες, αν και θα μπορούσε να πάει ακόμη ψηλότερα σε ντέρμπι ή σε αγώνα με ποδοσφαιριστές που είναι επιρρεπείς σε πειθαρχικά παραπτώματα.

Λέγοντας αυτό, μπορείτε επίσης να στοιχηματίσετε σε έναν συγκεκριμένο παίκτη. Απλά διαλέγετε κάποιον που πιστεύετε ότι θα δεχτεί κάρτα κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Οι αποδόσεις υπάρχει περίπτωση να κυμαίνονται ακόμη και κοντά στη μονάδα, αλλά γενικά από 4 και πάνω είναι αξιοπρεπείς.

Επιπλέον, υπάρχει επιλογή να στοιχηματίσετε ποια ομάδα θα πάρει τις περισσότερες, καθώς επίσης και αγορές για τον χρόνο της πρώτης κάρτας ή για το αν θα βγει κόκκινη κάρτα στον αγώνα.

Γιατί να στοιχηματίσω στις κάρτες;

Ίσως να μην έχετε γνώμη για την ομάδα που θα κερδίσει ένα ματς. Ωστόσο, μπορούν να σας κεντρίσουν το ενδιαφέρον οι αγορές για κάρτες αν εντοπίσετε προτάσεις αξίας.

Ένα στοίχημα με κάρτες μπορεί να είναι εξίσου διασκεδαστικό, είτε το έχετε τοποθετήσει πριν από τον αγώνα είτε προτιμήσατε το live.

Αν, ας πούμε, περιμένετε από τον διαιτητή να βγάλει τέσσερις κίτρινες κάρτες και έχει δείξει τρεις με 20 λεπτά να απομένουν, τότε παρακολουθείτε κάθε τάκλιν ή φάουλ με την ελπίδα ότι ένα τουλάχιστον ακόμη όνομα θα καταλήξει στο μπλοκάκι.

Τα στοιχήματα σε κάρτες μπορούν να είναι ιδιαίτερα ικανοποιητικά ως εμπειρία. Ειδικά αν στο παιχνίδι προκύψουν… νεύρα λόγω αψιμαχιών από νωρίς. Αλλιώς, μπορεί να παρακολουθήσετε τα πρώτα λεπτά και να δείτε τον διαιτητή να αφήνει πολλά φάουλ. Να αντιστέκεται, δηλαδή, στο να βγάλει την πρώτη κίτρινη στο ματς.

Ποιους παράγοντες πρέπει να λάβω υπόψη όταν στοιχηματίζω;

Είναι ευρέως γνωστό ότι κάθε διαιτητής έχει διαφορετικό όριο για να επιβάλει ποινή σε παίκτη. Μερικοί έχουν τη φήμη ότι είναι σκληροί και βγάζουν κίτρινη κάρτα συχνά. Άλλοι, αντίθετα, δίνουν στους παίκτες το πλεονέκτημα της αμφιβολίας, ειδικά κατά τη διάρκεια των πρώτων λεπτών ενός αγώνα.

Αξίζει να μελετήσετε τα στατιστικά και να δείτε τον μέσο αριθμό καρτών που δίνουν διαιτητές της κατηγορίας που σας ενδιαφέρει. Έτσι, θα είστε καλύτερα ενημερωμένοι.

Υπάρχει επίσης το πειθαρχικό κομμάτι της κάθε ομάδας. Αν στοιχηματίζετε στα μέσα της σεζόν, ρίξτε μια ματιά για να δείτε τι έχει συμβεί στους τελευταίους της αγώνες. Αξίζει, επίσης, να μελετήσετε το head-to-head και αν υπάρχει αρνητική παράδοση στις κάρτες μεταξύ δύο ομάδων.

Ένα άλλο ερώτημα που τίθεται είναι πόσο ανταγωνιστικός θα είναι ένας συγκεκριμένος αγώνας. Αν ένας πολύ ισχυρός σύλλογος αντιμετωπίζει έναν μικρότερης δυναμικής, τότε ο δεύτερος ίσως δεν προβάλει ιδιαίτερες αντιστάσεις.

Πώς να ποντάρετε σε κάρτες

Όπως αναφέρθηκε, τα live στοιχήματα σε αγορές καρτών μπορεί να είναι εξαιρετικά αποδοτικά, αφού έχετε αίσθηση για τη ροή του παιχνιδιού.

Ένα παράδειγμα είναι στην περίπτωση που μία ομάδα έχει το προβάδισμα εκτός έδρας. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει περισσότερες κάρτες, αν ένας παίκτης της είναι αποφασισμένος να διατηρήσει το πλεονέκτημα με κάθε κόστος.

Οι τελευταίες φάσεις του αγώνα και η καθυστέρηση συχνά οδηγούν σε κίτρινες κάρτες οπότε πρέπει να το λάβετε υπόψη. Στατιστικά, ο διαιτητής βγάζει περισσότερες κάρτες στο δεύτερο ημίχρονο. Τότε οι παίκτες είναι πιο κουρασμένοι και είναι πιθανό να κάνουν περισσότερα λάθη .

Διάβασε επίσης

Θεωρία Στοιχήματος

Πλήρες λεξικό για το στοίχημα

Πολλοί είναι οι παίκτες που παίζουν στοίχημα στο ίντερνετ χωρίς να γνωρίζουν την ακριβή ορολογία. το Betarades.gr ετοίμασε για...