Θεωρία στοιχήματος: 4 στρατηγικές για να αυξήσετε το νικηφόρο ποσοστό σας

Θεωρία στοιχήματος

Όταν τοποθετείτε ένα στοίχημα, δεν πρόκειται να κερδίσετε ανά πάσα στιγμή. Υπάρχουν μέρες που κάποιος είναι απλά τυχερός. Ωστόσο, ένα πράγμα είναι σίγουρο, ότι όλοι θέλουν να αποφύγουν τα χαμένα πονταρίσματα στο μέτρο που είναι εφικτό.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Εκτός από τη φήμη σας, η απώλεια των στοιχημάτων βάζει σε κίνδυνο τα χρήματά σας, ειδικά όταν έχετε ήδη ένα χαμένο σερί. Οι παίκτες καλό είναι να κινούνται έξυπνα και με τακτική. Κάθε επιλογή πρέπει να είναι μια αποφασιστική κίνηση. Θυμηθείτε, ποντάρετε επειδή θέλετε να βγάλετε χρήματα κερδίζοντας.

Ακολουθούν τέσσερις χρήσιμες στρατηγικές στοιχημάτων για τη βελτίωση του ποσοστού νίκης σας στον στοιχηματισμό. Είναι ιδανικές κυρίως για ποντάρισμα σε ποδοσφαιρικούς αγώνες. Ορισμένες από αυτές βέβαια είναι ευέλικτες και μπορούν να εφαρμοστούν σε στοιχήματα πολλών αθλημάτων.

Back και Lay

To “back” είναι αυτό που κάνουν όλοι στο στοίχημα, δηλαδή το ξεκάθαρο ποντάρισμα στο αποτέλεσμα γεγονότος. Όπως πάντα, να φροντίζετε να επιλέγετε έναν ασφαλή και νόμιμο πάροχο για κάτι τέτοιο. Το “lay” από την άλλη είναι καθήκον συνήθως των μπουκ. Στην ουσία, καλύπτετε το ποντάρισμά σας, με το να στοιχηματίσετε εναντίον του αποτελέσματος που επιλέξατε αρχικά.

Η σημασία αυτής της στρατηγικής είναι να ελαχιστοποιηθεί οποιοσδήποτε κίνδυνος μπορεί να αντιμετωπίσετε. Και για να αναζητήσετε ένα στοίχημα που πληρώνει τους νικητές σε καλύτερη τιμή από ό, τι θα έπρεπε, το οποίο ονομάζεται αξία.

Το κέρδος που θα έχετε από αυτήν τη στρατηγική μπορεί να είναι μικρό. Αλλά σας εξασφαλίζει ότι θα το έχετε ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.

Kριτήριο Kelly

Πρόκειται για μια επιστημονική προσέγγιση για τα τυχερά παιχνίδια. Όπου το μέγεθος των στοιχημάτων μπορεί να σας οδηγήσει σε πολύ υψηλότερο χρηματικό κέρδος μακροπρόθεσμα. Το σύστημα εξακολουθεί να εξαρτάται από την ικανότητα του παίκτη να βρει αξία και να εξετάσει κάθε πιθανότητα. Ωστόσο, το κλειδί είναι να μειωθεί ο πιθανός κίνδυνος εξάγοντας τη μέγιστη τιμή. Έχει έναν τύπο που πρέπει να ακολουθήσετε και είναι ο εξής:

P = W (απόδοση+1) – 1 / απόδοση

P: Το ποσοστό χρημάτων που στοιχηματίζετε από το συνολικό του κεφάλαιο

W: Πιθανότητα νίκης στο σημείο που ποντάρετε

Απόδοση: Η απόδοση που δίνει ο μπουκμέικερ στο σημείο

Στοίχημα αξίας (Value Bet)

Αυτή θα μπορούσε να είναι μια από τις βασικές στρατηγικές στο στοίχημα. Το στοίχημα αξίας δεν είναι κάτι που θα κάνει ένας αρχάριος. Πρέπει να έχετε μεγάλη ικανότητα στην ανάλυση των πιθανών αποτελεσμάτων και στην εύρεση της αξίας.

Θυμηθείτε ότι ένα στοίχημα αξίας δεν είναι σταθερό. Εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την κατάσταση στην οποία βρίσκεστε και από την παρεχόμενη μεταβλητή του μπουκ. Αλλά και τα λάθη που ενδεχομένως έχει κάνει. Με αυτές τις ανακρίβειες, πρέπει να δημιουργήσετε ένα στοίχημα αξίας που έχει υψηλότερη αναλογία νίκης από ό, τι του έδωσε ο μπουκ.

Με άλλα λόγια, πρέπει να προσέχετε τις ανακρίβειες των μπουκμέικερ και να επωφεληθείτε άμεσα από αυτά τα λάθη. Με τις σωστές μαθηματικές εκτιμήσεις και υπολογισμούς, θα έχετε σίγουρα ένα μακροπρόθεσμο όφελος από την απόκτηση κέρδους, το οποίο είναι το πλεονέκτημα της χρήσης αυτής της στρατηγικής. Η έρευνα και η τριβή είναι τα κλειδιά για την πλήρη αξιοποίηση της μεθόδου.

Live Betting

Τα ζωντανά στοιχήματα είναι ίσως τα πιο δημοφιλή σήμερα. Οι πάροχοι έχουν πλέον πολλές τέτοιες επιλογές στοιχημάτων. Θυμηθείτε ότι οι επιτυχημένοι παίκτες στοιχήματος ρίχνουν συνήθως την προσοχή και σε μικρές λεπτομέρειες.

Τα ζωντανά στοιχήματα είναι ευέλικτα, αφού τα στοιχήματά σας βασίζονται αποκλειστικά στην τρέχουσα κατάσταση του παιχνιδιού. Αυτό είναι ένα φυσικά ένα μεγάλο πλεονέκτημα. Ένα ποντάρισμα μπορεί να εξαργυρωθεί νωρίτερα και να πάρετε το κέρδος σας, αποσύροντας το στοίχημα πριν ολοκληρωθεί το παιχνίδι. Πολλοί χρησιμοποιούν τη μέθοδο για να αποφύγουν τους κινδύνους παρά τα μικρά κέρδη.

Συμπέρασμα

Ακόμη και αυτές οι πρακτικές στρατηγικές πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν μπορούν να σας διαβεβαιώσουν στο 100% την πιθανότητα νίκης. Η συνεπής μελέτη, έρευνα και τριβή μπορεί να φέρει την εμπειρία και τη γνώση. Που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στη συνέχεια για να κερδίζετε πιο συχνά και να χάνετε πιο σπάνια. Το στοίχημα δεν αφορά μόνο την ανάληψη ρίσκου, αλλά και την αποδοχή των αποτελεσμάτων που προκύπτουν από αυτή.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα