Ημιτελικός με φαβορί και διπλές ευκαιρίες

Ανανεώθηκε:
θαναλαηλακησ προγνωστικα 310822

Σωστοί ήταν οι υπολογισμοί μας χτες στα προγνωστικά στοιχήματος, για τα δύο αγγλικά παιχνίδια που προτείναμε κι εν μέρει μας δικαίωσαν, ενώ ο ημιτελικός του Λιμπερταδόρες, ήταν αργά, οπότε το κείμενο είχε γραφτεί ήδη. Σήμερα πάντως, τα προγνωστικά στοιχήματος θα κοιτάξουν και τον άλλο ημιτελικό, αλλά και δύο παιχνίδια σε Αγγλία και Ιταλία, με το σημείο της ισοπαλίας να παραμονεύει. Επιλέξαμε πάντως να προτείνουμε διπλές ευκαιρίες, για λίγο πιο σιγουριά. Άλλωστε ως γνωστόν, όταν πας για τα πολλά, χάνεις και τα λίγα. Στις 8 παίζει και η αντίπαλος του Ολυμπιακού, η Ναντ, εκτός έδρας με το Στρασβούργο και εκτός από το να τη δούμε, μπορούμε και να ποντάρουμε πάνω της, καθώς η διπλή ευκαιρία «Χ2» έχει απόδοση 1.83. Εμείς θα έχουμε ραντεβού στις 21:45 για τον αγώνα της Νάπολι με τη Λέτσε. Ελπίζω, να μην κάνω ποδαρικό με έκπληξη…!

Μπόρνμουθ – Γουλβς

Το παιχνίδι το επέλεξα, ως πιθανή έκπληξη. Γιατί αν κρίνω από τα προγνωστικά, οι πιθανότητες είναι υπέρ της Γουλβς, με τη νίκη της να έχει απόδοση 2.15, σε αντίθεση με αυτή της Μπόρνμουθ, που έχει 3.50! Σκέφτομαι λοιπόν, ότι οι γηπεδούχοι είχαν εξαιρετικά δύσκολο πρόγραμμα και μετά τη νίκη της πρεμιέρας με την Άστον Βίλα (2-0), έπεσαν πάνω σε Μάντσεστερ Σίτι,  Άρσεναλ και Λίβερπουλ κι έκαναν 3 ήττες και χωρίς να σκοράρουν. Με τη Λίβερπουλ…απελπισμένη, να ξεσπά πάνω της με το 9-0. Ένα σκορ που έστειλε τον προπονητή που την ανέβασε, Σκοτ Πάρκερ, στο Ταμείο Ανεργίας. Οι «νεοφώτιστοι» θέλουν πλέον στο νέο τους ξεκίνημα, με υπηρεσιακό τον Γκάρι Ο΄Νίλ, να βγάλουναντίδραση μπροστά στο κοινό τους κι έχουν να αντιμετωπίσουν μια πολύ δυνατή ομάδα, η οποία ωστόσο, δεν έχει κάνει καλό ξεκίνημα εφέτος. Με 2 ήττες και 2 ισοπαλίες, οι «Λύκοι» είναι στην προτελευταία θέση και ψάχνουν την πρώτη τους νίκη. Στην τελευταία τους συνάντηση, πριν 3 χρόνια, η Γουλβςείχε φύγει νικήτρια με 3-2, αλλά η Μπόρνμουθ, έπαιζε από το 40’  με αποβολή. Ίσως ο ξερός άσος να είναι ρίσκο, αλλά νομίζω πως η διπλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους, αξίζει τον κόπο.

Ουντινέζε – Φιορεντίνα

Από τα αμφίρροπα ματς της ημέρας στην Ιταλία, με τα προγνωστικά να είναι ανοιχτά και με την Φιορεντίνα να είναι αήττητη και να έρχεται από τη «λευκή» ισοπαλία με την Αταλάντα, στο πιο δυνατό παιχνίδι της, ως τώρα. Η Ουντινέζε είχε ξεκινήσει με ήττα στο Μιλάνο από τη Μίλαν (4-2) και τη περασμένη Παρασκευή, πέτυχε την πρώτη της νίκη και δύσκολα, στο εκτός έδρας 1-0, με τη νεοφώτιστη Μόντσα. Το χαρακτηριστικό στα παιχνίδια των δύο ομάδων τελευταία και συγκεκριμένα σε 6, είναι τα λίγα γκολ και πιθανολογώ ότι θα συμβεί κάτι ανάλογο κι απόψε, ενώ θα έδινα κι ένα ελαφρό προβάδισμα στη Φιορεντίνα, η οποία έφυγε και πέρυσι νικήτρια με 1-0 κι έχει μόνο 1 ήττα στα τελευταία 7 παιχνίδια που έχει παίξει στo «Φριούλι».

Βελέζ – Φλαμένγκο

Σε αντίθεση με τον βραζιλιάνικο «εμφύλιο» της Ατλέτικο Παραναένσε με την Παλμέϊρας, εδώ, στο Στάδιο «Αμαλφιτάνι», το μόνο στοιχείο που κάνει ενδιαφέρον, τον δεύτερο ημιτελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες, είναι ότι έχουμε να κάνουμε με κόντρα Αργεντινής-Βραζιλίας. Γιατί αγωνιστικά αυτή τη στιγμή, η Φλαμένγκο, είναι η μέρα με τη νύχτα. Κατ΄ αρχάς, για το πρωτάθλημα, μέσα στον Αύγουστο, συνέτριψε αρχικά με 5-0 την μία ημι-φιναλίστ Ατλέτικο Παραναένσε, ενώ με την άλλη, την Παλμέϊρας, απέσπασε ισοπαλία εκτός έδρας με 1-1. Και η εκτός έδρας νίκη της με 1-0 επί της Μποταφόγκο, το σαββατοκύριακο, (12η στα τελευταία 14 ματς), την ανέβασε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Όσο για το Λιμπερταδόρες,  δεν ξέρει τι σημαίνει ήττα, εδώ και 28 αγώνες στη διοργάνωση κι έχει 5 νίκες στα τελευταία της 6 παιχνίδια! Και για να ολοκληρώσουμε, έχει αυτή τη στιγμή, 6 νίκες, στα τελευταία 7 παιχνίδια της, εκτός έδρας, σε όλες τις διοργανώσεις. Κι από την άλλη, έχουμε τη Βελέζ, η οποία «χαροπαλεύει» στη προτελευταία θέση της βαθμολογίας, αφού δεν έχει κάνει νίκη στις τελευταίες 12 αγωνιστικές! Τρέχει 8 ισοπαλίες και 4 ήττες. Το μόνο που της δίνει πιθανότητες, είναι, οι 7 σερί αγώνες που έχει μείνει αήττητη στο Λιμπερταδόρες! Κι έχοντας αποκλείσει τη Ρίβερ Πλέϊτ στους «8», ενώ στα ημιτελικά, της ήρθε η Ταγέρες, που είναι στα ίδια χάλια με αυτήν και κατάφερε δύο νίκες, μέσα-έξω, στο γκολ (3-2 και ο-1). Με τους έμπειρους παίκτες που διαθέτει η βραζιλιάνικη ομάδα (Νταβίντ Λουίζ, Αρτούρο Βιντάλ, Λουίς Φιλίπε κλπ), θεωρώ ότι δύσκολα θα αποφύγει την ήττα η Βελέζ.

Οι Προτάσεις του Γιώργου Θαναηλάκη παίζουν και στη νετβετ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Μπόρνμουθ – Γουλβς:  1Χ  (1.66)
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Μπόρνμουθ – Γουλβς:  Μπόρνμουθ (DNB)  (2.50)
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ουντινέζε – Φιορεντίνα:  under 2.5  (2.00)
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ουντινέζε – Φιορεντίνα:  Χ2 (1.50)
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βελέζ – Φλαμένγκο:  2 (1.85)
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Βελέζ – Φλαμένγκο:  N/G  (1.70)
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ