Στρατηγικές στοιχήματος: Πως βοηθούν και πως αναπτύσσονται

Θεωρία στοιχήματος

O πιο εύκολος τρόπος για να χάνεις συνέχεια στο στοίχημα είναι να μην έχεις μία στρατηγική. Ένα από τα πράγματα που ξεχωρίζουν τους επιτυχημένους ή επαγγελματίες παίκτες στοιχήματος με αυτούς που αποτυγχάνουν είναι οι στρατηγικές που εφαρμόζουν.

Οι πετυχημένοι παίκτες στοιχήματος αναγνωρίζουν ότι όλοι αγώνες και όλα τα αθλήματα δεν χωρούν σε μία στρατηγική. Χρειάζεται ευελιξία και προσαρμογή.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Γιατί οι στρατηγικές στοιχήματος είναι σημαντικές;

  1. Οι στοιχηματικές στρατηγικές είναι σημαντικές για τους παίκτες που βλέπουν το στοίχημα μακροχρόνια και αποζητούν το κέρδος πέρα από την ψυχαγωγία. Αυτό σημαίνει ότι ο παίκτης θα πρέπει να αφιερώσει χρόνο ώστε να μάθει τις στρατηγικές που υπάρχουν και να δημιουργήσει ένα κατάλληλο πλάνο γι αυτόν. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, λαμβάνοντας υπόψη ότι το αθλητικό στοίχημα μπορεί να γίνει πολύ απρόβλεπτο, γι’ αυτό άλλωστε υπάρχει η ανάγκη να βασίζονται όλες οι στρατηγικές στη στοιχηματική αξία, δηλαδή τον εντοπισμό αγώνων με αποδόσεις που δεν είναι αντιπροσωπευτικές με το πιθανό αποτέλεσμα.
  2. Σε μακροχρόνιο ορίζοντα, ο καθένας μπορεί να αναγνωρίσει ότι συγκεκριμένες στρατηγικές δουλεύουν καλύτερα σε διαφορετικούς παίκτες. Αυτό εξαρτάται από το μπάτζετ που μπορεί να διαθέσει κανείς και από τη διάθεση για ρίσκο. Με την κατάλληλη στρατηγική το στοίχημα γίνεται απλό και επικερδές.

Πως αναπτύσσουμε στρατηγικές στοιχήματος;

  • Κάνε έρευνα και υπομονετικά διάβασε όσες περισσότερες στρατηγικές στοιχήματος μπορείς να βρεις. Αυτή η έρευνα θα σε βοηθήσει να χτίσεις τα θεμέλια της στρατηγικής και των πλάνων σου.
  • Να παρατηρείς τη στοιχηματική αγορά και τα αθλήματα που θέλεις να ποντάρεις. Για παράδειγμα, η χρήση του VAR στο ποδόσφαιρο έχει αυξήσει τον αριθμό των πέναλτι που καταλογίζονται. Αυτό μπορεί να είναι ένα στοιχείο για μία συγκεκριμένη στρατηγική. Να είσαι ενήμερος για τάσεις που κυκλοφορούν, ωστόσο να διασφαλίζεις ότι αυτές οι τάσεις δεν είναι απλές υποθέσεις, αλλά υποστηρίζονται από δεδομένα και στατιστικά.
  • Το επόμενο βήμα είναι να ψάξεις για άλλα στοιχεία που μπορούν να επηρεάσουν τα πονταρίσματά σου. Για παράδειγμα, σε ένα μικρό στάδιο είναι πιο εύκολο να παραχωρηθούν κόρνερ. Επίσης, ένα στάδιο με κακό αγωνιστικό χώρο δεν βοηθά στο επιθετικό ποδόσφαιρο και συνήθως δεν υπάρχουν πολλά γκολ.
  • Αφού καταλήξεις σε μία στρατηγική, το επόμενο βήμα είναι να την τεστάρεις και να κάνεις μικροαλλαγές καταλλήλως. Τεστάρεις τη στρατηγική σου με μικρά πονταρίσματα και παρακολουθείς πόσο καλά πάνε τα στοιχήματά σου. Με κάθε αποτέλεσμα εξέτασε αν υπάρχει τρόπος να προσαρμόσεις τη στρατηγική σου και να συμπεριλάβεις στοιχεία που δεν είχες υπολογίσει από την αρχή ή να αφαιρέσεις στοιχεία που δεν βοηθούν.

Bet365 – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την κορυφαία στοιχηματική