Στοίχημα: Τα SOS της ημέρας (10.06.2022)

Ανανεώθηκε:
aktinografia pame stoixima

Oι αναμετρήσεις για το Nations League τραβούν και πάλι τα βλέμματα στο κουπόνι ΟΠΑΠ της Παρασκευής (10/06), με τα ματς Αυστρία – Γαλλία και Δανία – Κροατία να είναι τα πιο δυνατά σημερινά από τη συγκεκριμένη διοργάνωση. Πέρα από αυτό, συνεχίζεται η δράση με ενδιαφέρον στην Α’ Αργεντινής. Λεπτομέρειες για τα πιο σημαντικά παιχνίδια της ημέρας ακολουθούν παρακάτω.

Αυστρία – Γαλλία

Αντίδραση αναζητά η Γαλλία μετά τον μόλις έναν κερδισμένο πόντο σε δύο παιχνίδι του ομίλου. Η Αυστρία έρχεται από ήττα, αλλά έχει τρεις πόντους απ’ τη νίκη της πρεμιέρας επί της Κροατίας.

Δανία – Κροατία

Με στόχο το 3Χ3, μετά τις σπουδαίες εκτός έδρας νίκες κόντρα σε Γαλλία και Αυστρία, η Δανία υποδέχεται την Κροατία στην Κοπεγχάγη για την 3η αγωνιστική του 1ου ομίλου της League A. Οι φιλοξενούμενοι γλίτωσαν από την ήττα με αντίπαλο την Γαλλία στα τελευταία λεπτά της μεταξύ τους αναμέτρησης στην πόλη Σπλιτ.

Το bwin Summer Park σε υποδέχεται με μοναδικά έπαθλα*, σε κάθε αποστολή! 21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αλβανία – Ισραήλ

Η Αλβανία υποδέχεται στα Τίρανα το Ισραήλ για την τρίτη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου της League B. Από μία ισοπαλία μετρούν οι δύο ομάδες με την Ισλανδία και αναζητούν την πρώτη τους επιτυχία στο γκρουπ. Με απουσίες η αποστολή της Αλβανίας.

Ανδόρα – Λιχτενστάιν

Παιχνίδι ανάμεσα σε δύο ομάδες χαμηλού επιπέδου για την Δ’ Κατηγορία του Nations League. Οι γηπεδούχοι είναι το φαβορί.

Αζερμπαϊτζάν – Σλοβακία

Στο Μπακού το Αζερμπαϊτζάν φιλοξενεί τη Σλοβακία για την τρίτη αγωνιστική του τρίτου ομίλου της League C. Η Σλοβακία θα παραταχθεί με υπηρεσιακούς τεχνικούς, αφού ο Στέφαν Τάρκοβιτς αποτελεί παρελθόν.

Μολδαβία – Λετονία

3η αγωνιστική για τη Δ’ κατηγορία του Nations League με ισορροπημένο ζευγάρι στο Τσισινάου, ανάμεσα στις πρωτοπόρους του ομίλου.

Λευκορωσία – Καζακστάν

3η αγωνιστική για τη Γ’ κατηγορία του Nations League, με τη Λευκορωσία να ψάχνει την πρώτη της νίκη στον όμιλο, δίνοντας τρίτο σερί (τυπικά) εντός έδρας παιχνίδι στο Νόβι Σαντ. Από ιστορικό διπλό στην Σλοβακία προέρχονται οι Καζάκοι.

Δείτε τις αναλύσεις όλων των σημερινών ματς εδώ

Ευκαιρία για την Εστουδιάντες

Με πέντε αναμετρήσεις συνεχίζεται σήμερα η 2η αγωνιστική στην Αργεντινή. Η Χιμνάσια θέλει να εξαργυρώσει το μομέντουμ από την εκτός έδρας ισοπαλία στο clasico, υποδεχόμενη την Πατρονάτο. Λανούς και Ντεφένσα θα ψάξουν το πρώτο τους γκολ μετά τα 0-0 της πρεμιέρας εκατέρωθεν. Με τον υπηρεσιακό του υπηρεσιακού κόουτς και δίχως τον αρχισκόρερ της θα παραταχθεί η Αλντοσίβι απέναντι στην ποιοτικότερη Εστουδιάντες. Ιντεπεντιέντε και Ουρακάν είναι φαβορί υποδεχόμενες τις Ταγιέρες και Ροσάριο Σεντράλ αντίστοιχα, αμφότερες ψάχνουν να ενισχυθούν μεταγραφικά.