Στοίχημα: Τα SOS της ημέρας (09.06.2022)

Ανανεώθηκε:
aktinografia pame stoixima

Το Nations League και οι αγώνες του πρωταγωνιστούν στο κουπόνι ΟΠΑΠ της Πέμπτης (09/06), από το οποίο ξεχωρίζει η αναμέτρηση Ελλάδα – Κύπρος. Επιπλέον, ενδιαφέρουσα δράση στο πρόγραμμα υπάρχει και στην Α’ Αργεντινής. Ας δούμε τα πιο σημαντικά παιχνίδια της ημέρας παρακάτω.

Ελλάδα – Κύπρος

Την τρίτη νίκη σε ισάριθμα ματς του ομίλου θέλει σήμερα η Ελλάδα κόντρα στην Κύπρο, την οποία υποδέχεται στο Βόλο. Με την ψυχολογία ανεβασμένη η εθνική μας μετά τις νίκες στα ματς με Βόρεια Ιρλανδία και Κόσοβο.

Κόσοβο – Βόρεια Ιρλανδία

Θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα το Κόσοβο, που είναι φαβορί κόντρα στη Βόρεια Ιρλανδία, όμως ίσως να έχει σημαντικές απουσίες. Χωρίς αρκετούς παίκτες για ακόμη μια φορά οι Βρετανοί.

Το bwin Summer Park σε υποδέχεται με μοναδικά έπαθλα*, σε κάθε αποστολή! 21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ελβετία – Ισπανία

Στη League A και τον δεύτερο όμιλο, Ελβετία και Ισπανία αναζητούν την πρώτη τους νίκη στο Nations League, αφού άρχισαν οι μεν Ελβετοί με δύο ήττες, οι δε Ισπανοί με ισάριθμες ισοπαλίες. Πρώτο εντός έδρας ματς στη διοργάνωση για την Ελβετία, θα τη βοηθήσει να παρουσιαστεί βελτιωμένη.

Πορτογαλία – Τσεχία

Στη Λισαβόνα η Πορτογαλία υποδέχεται την Τσεχία για την τρίτη αγωνιστική του Β’ γκρουπ της League A. Οι ομάδες ισοβαθμούν στην κορυφή του ομίλου έχοντας από τέσσερις πόντους συγκομιδή και το παιχνίδι προμηνύεται αμφίρροπο, με δικαιολογημένο φαβορί τους Πορτογάλους.

Νορβηγία – Σλοβενία

Τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Nations League στη League B, με τη Νορβηγία να στοχεύει στο 3Χ3 στον όμιλο, στο ματς με αντίπαλο τη Σλοβενία στο “Ούλεβολ” του Όσλο. Οι Σλοβένοι ψάχνουν αντίδραση μετά τις δύο σερί ήττες.

Σουηδία – Σερβία

Τρίτη αγωνιστική του 4ου ομίλου στη Β΄κατηγορία του Nations League. Από νίκες επί της Σλοβενίας και ήττες από τη Νορβηγία προέρχονται αμφότερες και με μία σημαντική απουσία εκατέρωθεν (Κουλουσέφσκι, Μίτροβιτς).

Γιβραλτάρ – Βουλγαρία

Με υπηρεσιακό προπονητή ταξίδεψαν στο δυτικό άκρο της Ευρώπης οι Βούλγαροι, παραιτήθηκε ο Πετρόφ μετά την οικτρή εμφάνιση στην ήττα (2-5) από τη Γεωργία, ανέλαβε ο μέχρι πρότινος τεχνικός διευθυντής της εθνικής.

Δείτε τις αναλύσεις όλων των σημερινών ματς εδώ

Με επιστροφές και σούπερ ψυχολογία η Νιούελς

Ανοίγει απόψε η αυλαία της 2ης αγωνιστικής στην Αργεντινή με την αναμέτρηση Νιούελς – Σαν Λορέντσο. Με σημαντικές επιστροφές οι γηπεδούχοι και ανεβασμένο ηθικό μετά το διπλό της πρεμιέρας στην Μπάνφιλντ. Με απουσίες και κακό κλίμα η Σαν Λορέντσο, που ήταν τυχερή στο εντός έδρας 1-1 της πρεμιέρας με την Ιντεπεντιέντε.

Το απόλυτο στην έδρα της

Με τρεις αναμετρήσεις να είναι στο σημερινό πρόγραμμα, ολοκληρώνεται η εμβόλιμη 10η αγωνιστική της Α Βραζιλίας. Η αρχή γίνεται στο Σάο Πάολο, εκεί όπου η αήττητη εδώ και 15 παιχνίδια Παλμέιρας υποδέχεται τη Μποταφόγκο (01:00), ενώ μια ώρα αργότερα, η Κοριτίμπα ποντάρει στο απόλυτο της έδρα της, έτσι ώστε να αποσπάσει κάτι το θετικό κόντρα στη Σάο Πάολο. Την ίδια ώρα είναι προγραμματισμένο και το Φορταλέζα – Γκοϊάς.