Στοίχημα: Τα SOS της ημέρας (08.06.2022)

Ανανεώθηκε:
aktinografia pame stoixima

Συνέχεια στη φάση των ομίλων του Nations League δίνεται και τις αναμετρήσεις της διοργάνωσης να ξεχωρίζουν στο κουπόνι ΟΠΑΠ της Τετάρτης (08/06). Πέρα από αυτό, δράση με ενδιαφέρον υπάρχει στη Βραζιλία και την Κολομβία. Πάμε να δούμε τα πιο σημαντικά παιχνίδια σήμερα παρακάτω.

Ουαλία – Ολλανδία

Πρόκειται για παιχνίδι στο πλαίσιο της Α’ Κατηγορίας του Nations League. Με νίκη ξεκίνησαν αμφότερες οι ομάδες, η Ουαλία επικράτησε 1-0 της Ουκρανίας, ενώ η Ολλανδία έκανε επιβλητικό πέρασμα απ’ το Βέλγιο (1-4).

Βέλγιο – Πολωνία

Δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Nations League, στην Α’ κατηγορία, με το Βέλγιο να υποδέχεται στις Βρυξέλλες την Πολωνία. Στόχος των γηπεδούχων είναι να βγάλουν αντίδραση έπειτα από την ήττα στην πρεμιέρα, ενώ οι Πολωνοί θα παλέψουν για το θετικό αποτέλεσμα ώστε να μείνουν αήττητοι.

Το bwin Summer Park σε υποδέχεται με μοναδικά έπαθλα*, σε κάθε αποστολή! 21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ιρλανδία – Ουκρανία

Αντίδραση μετά την ήττα στο Ερεβάν για την πρεμιέρα του Nations League καλούνται να βγάλουν οι Ιρλανδοί, ενώ η Ουκρανία οφείλει να συνέλθει από τον οδυνηρό, άδικο αποκλεισμό στα μπαράζ του Μουντιάλ από την Ουαλία.

Σκωτία – Αρμενία

Πρόκειται για παιχνίδι στο πλαίσιο της Β’ Κατηγορίας του Nations League. Η Σκωτία έρχεται απ’ την εντός έδρας ήττα 1-3 κόντρα στην Ουκρανία, ενώ η Αρμενία έκανε την έκπληξη με το 1-0 επί της Ιρλανδίας.

Δείτε τις αναλύσεις όλων των ματς σήμερα εδώ

Το ενδιαφέρον σε Ρίο και Σάο Πάολο

Κυρίως πιάτο στην εμβόλιμη 10η αγωνιστική της Α Βραζιλίας, με έξι παιχνίδια να είναι στο σημερινό πρόγραμμα. Η αρχή γίνεται στη 01:00, όταν και ανοίγουν σέντρα τα παιχνίδια Αμέρικα Μινέιρο – Σεαρά και Ζουβεντούδε – Ατλέτικο Παραναένσε, ενώ λίγο αργότερα (02:30) είναι προγραμματισμένα τα Μπραγκαντίνο – Φλαμένγκο και Ατλέτικο Γκοϊανιένσε – Αβαΐ. Τα ματς όμως που ξεκινούν στις 03:30, Φλουμινένσε – Ατλέτικο Μινέιρο και Σάντος – Ιντερνασιονάλ είναι αυτά που συγκεντρώνουν και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Ποντάρει στην έδρα της Μιγιονάριος

Δυο παιχνίδια για την τέταρτη αγωνιστική έχει το πρόγραμμα στην Κολομβία. Στο πρώτο χρονικά (02:15), η Μιγιονάριος υποδέχεται τη Τζούνιορ, κόντρα στην οποία θέλει να εκμεταλλευτεί το εντός έδρας αήττητο των εννέα αγώνων (8-1-0), για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Λίγο αργότερα (04:15), η Ατλέτικο Νασιονάλ δοκιμάζεται στην έδρα της Ατλέτικο Μπουκαραμάνγκα.