Στοίχημα: Τα SOS της ημέρας (07.06.2022)

Ανανεώθηκε:
aktinografia pame stoixima

Άλλη μια μέρα όπου δεσπόζουν τα ματς εθνικών ομάδων είναι η σημερινή, με το Nations League και τους αγώνες του να ξεχωρίζουν στο κουπόνι ΟΠΑΠ της Τρίτης (06/06). Πάμε να δούμε τα πιο σημαντικά παιχνίδια σήμερα παρακάτω.

Γερμανία – Αγγλία

Στον τρίτο όμιλο της Α’ κατηγορίας του Nations League, η Γερμανία φιλοξενεί την Αγγλία. Μπορούσε να κερδίσει η Γερμανία την Ιταλία αν και έμεινε στην ισοπαλία, καθώς πραγματοποίησε σοβαρή εμφάνιση στο πρώτο ματς των ομίλων, δεν ήταν αυτή που έπρεπε η Αγγλία κόντρα στην Ουγγαρία και γνώρισε την ήττα.

Ιταλία – Ουγγαρία

Για τον τρίτο όμιλο της Α’ κατηγορίας του Nations League, η Ιταλία υποδέχεται την Ουγγαρία. Ανανεωμένη έδειξε η Ιταλία στην πρεμιέρα και θα κοιτάξει να εκμεταλλευτεί την έδρα της, με ψυχολογία έρχεται η Ουγγαρία από τη νίκη κόντρα στην Αγγλία.

Λιθουανία – Τουρκία

Με στόχο το 2/2 και τη γρήγορη εξασφάλιση της πρωτιάς στον όμιλο ταξιδεύουν στο Βίλνιους οι Τούρκοι που ξεκίνησαν με 4αρα απέναντι στα Φερόε, ενώ οι Λιθουανοί ηττήθηκαν 0-2 από το Λουξεμβούργο στην πρεμιέρα.

Το bwin Summer Park σε υποδέχεται με μοναδικά έπαθλα*, σε κάθε αποστολή! 21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φινλανδία – Μαυροβούνιο

Στον τρίτο όμιλο της Γ’ κατηγορίας του Nations League, η Φινλανδία κοντράρεται εντός έδρας με το Μαυροβούνιο. Είχε καλά δείγματα στην πρεμιέρα το Μαυροβούνιο, ισοφαρίστηκε στη λήξη του προηγούμενου ματς της η Φινλανδία από τη Βοσνία.

Νήσοι Φερόε – Λουξεμβούργο

Οι νησιώτες άντεξαν για 37 λεπτά στην Πόλη με μαζική άμυνα και σήμερα καλούνται να παίξουν μπάλα υποδεχόμενοι το αναβαθμισμένο Λουξεμβούργο των τελευταίων ετών, που έφυγε με το διπλό από το Βίλνιους το Σάββατο.

Βοσνία – Ρουμανία

Με γκολ στις καθυστερήσεις πήραν τον πόντο στο Ελσίνκι το Σάββατο οι Βόσνιοι και σήμερα έχουν τον πρώτο λόγο απέναντι στους Ρουμάνους που πραγματοποίησαν οικτρή εμφάνιση στην Ποντγκόριτσα, όπου έχασαν εύκολα από το Μαυροβούνιο.

Φιλοξενούμενη στην… έδρα της

Με τέσσερα παιχνίδια συνεχίζει σήμερα η δράση στα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής 2023. Στις 16:00, το Εσουατίνι αντιμετωπίζει τη Μπουρκίνα Φάσο στο Γιοχάνεσμπουργκ της Νοτίου Αφρικής, ενώ στις 19:00, το Πράσινο Ακρωτήρι παίζει κόντρα στο Τόγκο, στο ουδέτερο Μαρακές του Μαρόκου. Την ίδια ώρα, η Ζάμπια υποδέχεται τις Κομόρες. Τέλος, στις 22:00, η Σενεγάλη παίζει κόντρα στη Ρουάντα, ως τυπικά φιλοξενούμενη, αν και το παιχνίδι διεξάγεται στη δική της έδρα.

Δείτε τις αναλύσεις όλων των ματς σήμερα εδώ

Και πάλι με υπηρεσιακό η Κουιάμπα

Ξεκινάει απόψε η εμβόλιμη 10η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Βραζιλίας, με την Κουιάμπα να υποδέχεται την Κορίνθιανς (03:30). Οι γηπεδούχοι θα είναι για ακόμη ένα παιχνίδι με υπηρεσιακό τεχνικό στον πάγκο, καθώς ο Πορτογάλος Τόνι Ολιβέιρα δεν έχει ακόμη τα απαραίτητα έγγραφα. Αήττητοι σε έντεκα σερί ματς οι φιλοξενούμενοι.