Στοίχημα: Τα SOS της ημέρας (05.06.2022)

Ανανεώθηκε:
aktinografia pame stoixima

Τα παιχνίδια των Εθνικών ομάδων ξεχωρίζουν από το σημερινό κουπόνι ΟΠΑΠ της Κυριακής, με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να δοκιμάζεται στην Πρίστινα κόντρα στο Κόσοβο. Πάμε να δούμε τα πιο σημαντικά παιχνίδια σήμερα παρακάτω.

Κόσοβο – Ελλάδα

Δύσκολη αποστολή για την Ελλάδα, που καλείται να πάρει αποτέλεσμα στην έδρα του Κοσόβου. Αμφότερες οι ομάδες ξεκίνησαν με νίκη, σήμερα ίσως βολεύονται και με την ισοπαλία.

Ουαλία – Ουκρανία

Μεγάλο ματς στο Κάρντιφ, κρίνεται το εισιτήριο για το Μουντιάλ. Οι Ουαλοί έχουν την έδρα, όμως η Ουκρανία ήταν εντυπωσιακή στον ημιτελικό με τη Σκωτία.

Το bwin Summer Park σε υποδέχεται με μοναδικά έπαθλα*, σε κάθε αποστολή! 21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Γιβραλτάρ – Βόρεια Μακεδονία

Την ευκαιρία να σπάσει το ρόδι στον όμιλό της έχει η Βόρεια Μακεδονία στην έδρα της κατά πολύ υποδεέστερου Γιβραλτάρ, το οποίο γνώρισε τον διασυρμό στην Γεωργία με 4-0.

Βουλγαρία – Γεωργία

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Βουλγαρίας Γιάσεν Πέτροφ, δεν αποκλείεται να αποτελέσει παρελθόν από τον πάγκο σε περίπτωση μη νίκης επί της Γεωργίας.

Σαν Μαρίνο – Μάλτα

Εύκολα ή δύσκολα περιμένουμε από την Μάλτα να επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί που φέρει με το απογοητευτικό και χαμηλής δυναμικής Σαν Μαρίνο, το οποίο γεύτηκε τη χαρά της νίκης για τελευταία φορά πριν 18 χρόνια!

Τσεχία – Ισπανία

2η αγωνιστική στην Α’ κατηγορία του Nations League, με τους Τσέχους να επικρατούν (με τύχη) της Ελβετίας την Πέμπτης, ενώ οι Ισπανοί ισοφαρίστηκαν στο τέλος (εντός έδρας) από τους Πορτογάλους (1-1).

Πορτογαλία – Ελβετία

Με καλή ψυχολογία οι Πορτογάλοι μετά την ισοπαλία που απέσπασαν στη Σεβίλλη για την πρεμιέρα του ομίλου, ενώ οι Ελβετοί προέρχονται από την ήττα στην Πράγα, όπου πλήρωσαν τα μεγάλα αμυντικά τους λάθη και την αναποτελεσματικότητα στο επιθετικό κομμάτι.

Αίγυπτος – Γουινέα

Πρεμιέρα για τα προκριματικά του Κυπέλλου Εθνών Αφρικής για τον 4ο όμιλο, τον οποίο πλαισιώνουν η Αιθιοπία και το Μαλάουι. Προερχόμενη από δύο χαμένους “τελικούς” η Αίγυπτος, έχασε δις στα πέναλτι από τη Σενεγάλη, το τρόπαιο του φετινού Κυπέλλου Εθνών και την πρόκριση στο Μουντιάλ. Παρόντες οι “ευρωπαίοι” αστέρες τους απέναντι σε μία Γουινέα που απογοήτευσε στην πρόσφατη διοργάνωση.

Προβάδισμα η Έιμπαρ

Ένα παιχνίδι έχει το “μενού” της ημέρας στο πλαίσιο της των πλέι οφ ανόδου στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Η Έιμπαρ φιλοξενεί στη χώρα των Βάσκων τη Τζιρόνα και καλείται να υπερασπιστεί το υπέρ της 0-1 από το πρώτο ματς στην Καταλονία. Η Τενερίφε ήταν η νικήτρια στο ντέρμπι των Κανάριων Νήσων και περιμένει αντίπαλο για την άνοδο.

Σουηδία – Νορβηγία

Δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Nations League, στην Β’ κατηγορία με τη Σουηδία να υποδέχεται στο “Friends Arena” τη Νορβηγία στο Σκανδιναβικό ντέρμπι. Αμφότερες οι ομάδες ξεκίνησαν την πορεία τους στη διοργάνωση με νίκη χωρίς μάλιστα να δεχτούν γκολ.

Το bwin Summer Park σε υποδέχεται με μοναδικά έπαθλα*, σε κάθε αποστολή! 21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σερβία – Σλοβενία

Στην Β’ κατηγορία του Nations League, η Σερβία θέλει να ρεφάρει την ήττα από τη Νορβηγία και να πάρει τους τρεις βαθμούς στο δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι ως γηπεδούχους, στο Βελιγράδι. Από ήττα στην πρεμιέρα προέρχεται επίσης η Σλοβενία.

Πρεμιέρα για Μπόκα και Ρίβερ

Με 5 αγώνες συνεχίζεται απόψε η πρεμιέρα στη Liga Professional της Αργεντινής. Μπαίνουν στο χωρό η Μπόκα που κατέκτησε το Κόπα ντε λα Λίγκα, υποδεχόμενη με rotation την Άρσεναλ Σαραντί και η Ρίβερ που πηγαίνει αποδεκατισμένη στην έδρα της Ντεφένσα ι Χουστίσια. Η πρεμιέρα περιλαμβάνει και “clasico”, σπουδαίο ντέρμπι στη Λα Πλάτα, ανάμεσα στην Εστουδιάντες και τη Χιμνάσια.