Στοίχημα: Τα SOS της ημέρας (01.06.2022)

Ανανεώθηκε:
aktinografia pame stoixima

Το ενδιαφέρον στρέφεται στους αγώνες εθνικών ομάδων στο κουπόνι ΟΠΑΠ της Τετάρτης (01/06). Στο πρόγραμμα υπάρχει ο τελικός Finalissima Ιταλία – Αργεντινή, το Σκωτία – Ουκρανία για τα Προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά και το Πολωνία – Ουαλία για το Nations League, μεταξύ άλλων. Ας δούμε τα πιο σημαντικά παιχνίδια σήμερα παρακάτω.

Το bwin Summer Park σε υποδέχεται με μοναδικά έπαθλα*, σε κάθε αποστολή! 21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ιταλία – Αργεντινή

Μονός τελικός ανάμεσα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης (Ιταλία) και πρωταθλήτρια Λατινικής Αμερικής (Αργεντινή), θα διεξαχθεί στο «Ουέμπλεϊ» του Λονδίνου. Με πολλά νέα πρόσωπα η Ιταλία, αήττητη για 31 ματς η Αργεντινή.

Σκωτία – Ουκρανία

Ημιτελική φάση των πλέι οφ των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022 στη ζώνη Ευρώπης. Ο νικητής θα αντιμετωπίσει την Ουαλία στον τελικό των μπαράζ.

Πολωνία – Ουαλία

Αναμέτρηση για την Α’ κατηγορία του Nations League μεταξύ της Πολωνίας και της Ουαλίας. Το πιο εύκολο θεωρητικά ματς του ομίλου της δίνει εντός έδρας η Πολωνία, με το μυαλό στον αγώνα μπαράζ για συμμετοχή στο Παγκόσμιο Κύπελλο θα παραταχθεί η Ουαλία.

Πρώτο ντέρμπι ανόδου στα Κανάρια

Ένα παιχνίδι έχει το “μενού” της ημέρας στο πλαίσιο της των πλέι οφ ανόδου στην Πριμέρα Ντιβισιόν. Η Τενερίφε υποδέχεται στη Λας Πάλμας στα ημιτελικά. Είναι το τρίτο “ντέρμπι κανάριο” της σεζόν, με τη Λας Πάλμας να έχει κερδίσει τα άλλα δύο της κανονικής διάρκειας. Ακολουθεί ρεβάνς το Σάββατο.

Στη μάχη για το τελευταίο εισιτήριο

Οι τέσσερις ομάδες του 6ου ομίλου της Elite Round ρίχνονται στη μάχη για το τελευταίο εισιτήριο του Euro που διεξάγεται στη Σλοβακία. Νορβηγία, Ουκρανία, Ολλανδία και Σερβία θα παλέψουν για την πρώτη θέση στον όμιλο ώστε να μπουν στο δεύτερο γκρουπ της διοργάνωσης, μαζί με Αγγλία, Ισραήλ και Αυστρία.

Διαβάστε τις αναλύσεις όλων των ματς σήμερα εδώ

Ντέρμπι στη Βραζιλία

Σε εξ αναβολής ματς για την 3η αγωνιστική της Α’ Βραζιλίας, η Φορταλέζα υποδέχεται τη Σεαρά. Τοπικό ντέρμπι, μεταξύ δύο ομάδων που παραμένουν χαμηλά στη βαθμολογία.