19η αγωνιστική
*Δεν σημειώθηκε Άσσος σε κανένα από τα εννέα συνολικά παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.
*Goal/Goal τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.
*Στον πρώτο γύρο (05/10): Ομόνοια 29ης Μαΐου – Ομόνοια Αραδίππου 1-2
ΟΜΟΝΟΙΑ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ
Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 3-1 από την Καρμιώτισσα, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω με πέναλτι στο 20ο λεπτό και παρότι ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με τον Μπόρζες, στην πορεία δέχθηκε ακόμη δυο τέρματα (49′, 80′).
Δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες η Ομόνοια Αραδίππου, μετά και το εντός 2-0 επί της Ένωσης Παραλιμνίου. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Ούγκο Μάρτινς φιλοξενήθηκε από την Καρμιώτισσα, στην έδρα της οποίας έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 3-1.
Βρέθηκε πίσω από τα μέσα του ημιχρόνου και με πέναλτι, ενώ κατάφερε να βγάλει αντίδραση παρά την πίεση και είχε κάποιες καλές στο φινάλε του ημιχρόνου, για να φέρει το ματς στα ίσα στις καθυστερήσεις αυτού. Είχε μια καλή στιγμή με την επιστροφή από τα αποδυτήρια, έκτοτε όμως οι γηπεδούχοι είχαν το πάνω χέρι, με την ίδια να μην αντέχει και να δέχεται ακόμη δυο τέρματα, μέχρι το φινάλε.
“Είχαμε τον έλεγχο την περισσότερη ώρα, κυριαρχήσαμε σε κάποια διαστήματα, αλλά δεν σκοράραμε. Ο αντίπαλος με λιγότερες ευκαιρίες σημείωσε τρία τέρματα, συνεπώς είναι δίκαιο το αποτέλεσμα”, δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός.
Διατηρείται έτσι στο δεύτερο μισό της κατάταξης, έχοντας συγκεντρώσει 16 βαθμούς στη μέχρι τώρα πορεία της, ούσα στο +4 από την τελευταία τριάδα. Παρέμεινε αήττητη στα τρία πιο πρόσφατα εντός της (2-1-0).
Στατιστικά
*Over 2.5 τα 4/6 τελευταία παιχνίδια.
*Σκόραρε στα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια.
ΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΪΟΥ
Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 6-1 από τον ΑΠΟΕΛ, για το κύπελλο. Βρέθηκε πίσω με 4-0 (16′, 27′, 29′, 38′) και παρότι μείωσε με τον Ένεμ στο 76ο λεπτό, στην πορεία δέχθηκε ακόμη δυο τέρματα (85′, 90′).
Συνέχεια στα αρνητικά αποτέλεσμα για την Ομόνοια 29ης Μαΐου, βλέποντας την πορεία της στο φετινό κύπελλο να ολοκληρώνεται. Την περασμένη Πέμπτη, η ομάδα του Γιώργου Πετράκη φιλοξενήθηκε από τον ΑΠΟΕΛ, για τους “16” της διοργάνωσης, κόντρα στον οποίο γνώρισε τη συντριβή με 6-1.
Δεν κατάφερε σε καμία περίπτωση να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να βάλει δύσκολα στον αντίπαλο, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με το 4-0 στις πλάτες της. Με το ρυθμό να πέφτει αισθητά μετά την ανάπαυλα, κατάφερε να μειώσει προσωρινά σε μια από τις λίγες φορές που βγήκε μπροστά. Στα επόμενα λεπτά όμως είδε την εστία της να παραβιάζεται ακόμη δυο φορές.
Στρέφει έτσι την πλήρη προσοχή της στο πρωτάθλημα και στη μάχη που δίνει για παραμονή, καθώς για την ώρα παραμένει ουραγός, με μόλις επτά βαθμούς. “Τρέχει” σερί επτά αγωνιστικών χωρίς τρίποντο, με 6/7 ήττες, μετά και το εκτός 4-0 από τον ΑΠΟΕΛ. Πανηγύρισε ένα διπλό στις εννέα φετινές εξόδους της (1-3-5).
Στατιστικά
*Over 2.5 τα πέντε τελευταία παιχνίδια.
*Over 2.5 τα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια.
