--> Οι λόγοι για τους οποίους "παγώνουν" οι στοιχηματικοί λογαριασμοί
+46

#betarades #στοιχημα

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΑΓΩΝΩΝ 24 / 04 / 2019

ΚΟΥΠΟΝΙ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ

Οι λόγοι για τους οποίους «παγώνουν» οι στοιχηματικοί λογαριασμοί

Δείτε τους λόγους για τους οποίους "παγώνουν" οι στοιχηματικοί λογαριασμοί!

Τα τελευταία χρόνια στο διαδικτυακό στοίχημα έχει αυξήσει ραγδαία τις μετοχές του και πλέον αποτελεί την εξέλιξη του χώρου. Μέσα στη μεγάλη μάζα παικτών που έχει μετακινηθεί από τα πρακτορεία στις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες, υπάρχουν ορισμένοι «πονηροί» που στην προσπάθειά τους να ξεγελάσουν την ιστοσελίδας πιάνονται και «παγώνουν» οι λογαριασμοί τους, ενώ υπάρχουν και κάποιοι άλλοι που την… πληρώνουν, χάρη σε μερικές στοιχηματικές συνήθειές τους.

Οι ιστοσελίδες έχουν ορισμένα κριτήρια για το αν κάποιον παίκτης είναι «καθαρός» ή όχι κι εμείς θα δούμε λίγο παρακάτω ποια είναι αυτά, ώστε να μην αντιμετωπίσετε ποτέ πρόβλημα με τον παικτικό λογαριασμό σας.

Ανοίξτε ένα λογαριασμό με τη bet365 σήμερα

Ποσό στοιχηματισμού

Ένα από τα πρώτα κριτήρια των ιστοσελίδων, είναι το ακριβές ποσό στοιχηματισμού. Ένας φυσιολογικός παίκτης θα ποντάρει «στρόγγυλα» ποσά κι όχι π.χ 10,21€. Φυσικά, μπορεί να τύχει να παίξει και κάποιο μη στρογγυλοποιημένο ποσό, ωστόσο η πλειοψηφία των στοιχημάτων του θα πληρεί τις «προϋποθέσεις». Τα δεκαδικά πονταρίσματα παραπέμπουν στο arbitrage όπου για να λειτουργήσει χρειάζεται πολύ ακριβής στοιχηματισμός, επομένως καλό θα ήταν να αποφεύγονται, μιας και χτυπάει «καμπανάκι» στις ιστοσελίδες όταν γίνεται κατ’ επανάληψη.

Προγράμματα επιβράβευσης*

Ο ανταγωνισμός ανάμεσα στις Στοιχηματικές Ιστοσελίδες είναι τεράστιος και πλέον συναντάμε ένα φαινόμενο, το οποίο δεν υπήρχε μέχρι και πριν από λίγα χρόνια. Αυτό το φαινόμενο, δεν είναι άλλο από τα προγράμματα επιβράβευσης* που δίνουν οι ιστοσελίδες ώστε να προσελκύσουν ολοένα και περισσότερους πελάτες. Φυσικά, αυτό δίνει την ευκαιρία σε ορισμένους να γίνονται «κυνηγοί», παίζοντας με μοναδικό στόχο την εκμαίευση των προσφορών. Τέτοιοι παίκτες δεν είναι επιθυμητοί από τις ιστοσελίδες, έτσι καλό θα ήταν να διεκδικείτε τις προσφορές που δίνονται, ωστόσο να μην εστιάζετε αποκλειστικά και μόνο σε αυτές.

Δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες (Κλικ Εδώ)

Σταθερά κέρδη

Φυσικά, όπως έχουμε γράψει ξανά, οι ιστοσελίδες δεν είναι ιδρύματα που μοιράζουν χρήματα, αλλά μεγάλες επιχειρήσεις. Επομένως, αν κάποιος κερδίζει συχνά και σταθερά, τότε είναι σίγουρο πως θα μπει στο «ραντάρ» των στοιχηματικών ιστοσελίδων. Για αυτό το λόγο, καλό θα ήταν να «πετάτε» και μερικά χρήματα σε στοιχήματα με λίγες πιθανότητες επαλήθευσης, ώστε να καλύπτετε τα νώτα σας.

«Χτύπημα» της αρχικής τιμής

Όταν κάποιος παίκτης επιλέγει ένα σημείο με το που ανοίξει η αγορά, τότε είναι σχεδόν σίγουρο πως θα πάρει πολύ μεγαλύτερη απόδοση από αυτήν που θα δίνεται το ίδιο σημείο, λίγο πριν από την έναρξη του παιχνιδιού. Αν είστε λάτρης της αρχικής απόδοσης λοιπόν, καλό θα ήταν να «σπάσετε» το ποντάρισμά σας, παίρνοντας και την αρχική τιμή, αλλά και τη χαμηλότερη που πιθανότατα θα προκύψει στην πορεία.

*Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Διάβασε επίσης

Η έννοια της αξίας

Το στοίχημα έχει εξελιχθεί σε όλα τα επίπεδα, οι αγορές είναι πάρα πολλές, πλέον θα πρέπει να είμαστε περισσότερο...

Ο δρόμος προς την επιλογή

Είναι γνωστό ότι για να έχουμε μακροπρόθεσμα επιτυχημένες προβλέψεις στο στοίχημα χρειάζεται αρκετός χρόνος και μελέτη.

Η λογική της ανατροπής

Αν υπάρχει ένας τομέας στο στοίχημα στον οποίο οι αποδόσεις είναι εγγυημένα ιδιαίτερα υψηλές, αυτός είναι οι ανατροπές. Πρόκειται...
Κορυφαία ιστοσελίδα
bet365