Στοίχημα στο «Ημίχρονο/Τελικό»

Ανανεώθηκε:
Θεωρία στοιχήματος

Όσοι ασχολούνται με το στοίχημα στο ποδόσφαιρο, έχουν ρίξει κατά πάσα πιθανότητα μια ματιά στην επιλογή «ημίχρονο/τελικό». Πρόκειται για μια από τις πιο δημοφιλείς αγορές, που εντοπίζεται και σε κάποια άλλα αθλήματα.

Όσον αφορά το ποδόσφαιρο, το «ημίχρονο/τελικό» έχει να κάνει με την έκβαση του πρώτου 45λέπτου και του αγώνα συνολικά. Για παράδειγμα, αν κάποιος παίξει «άσο ημίχρονο/διπλό τελικό» τον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα, πρέπει να κερδίζει η Ρεάλ στο πρώτο μέρος και στο τέλος να ηττηθεί. Τότε, επιβεβαιώνεται το στοίχημα. Να σημειωθεί, ότι η εν λόγω αγορά αφορά μόνο την κανονική διάρκεια του αγώνα, και όχι την παράταση ή τα πέναλτι.

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πιο βασικός λόγος που οι παίκτες στρέφονται στο «ημίχρονο/τελικό» είναι οι αποδόσεις, που είναι σαφώς πιο υψηλές από το απλό 1Χ2, αφού το στοίχημα είναι πιο σύνθετο. Ειδικά σε περιπτώσεις ανατροπής, π.χ. στο «άσο ημίχρονο/διπλό τελικό», η απόδοση μπορεί να ξεπεράσει και τις 40 μονάδες. Τα νούμερα είναι ανάλογα και της δυναμικότητας των ομάδων. Φυσικά, τέτοια αποτελέσματα δεν είναι και τα πιο συνηθισμένα, αλλά δεν παύουν να υπάρχουν.

Συχνά, οι παίκτες του στοιχήματος αξιοποιούν πιο απλούς συνδυασμούς της συγκεκριμένης επιλογής, για να ανεβάσουν την απόδοσή που θα πάρουν. Όταν ένα φαβορί, αγωνίζεται στην έδρα του με ένα αουτσάιντερ, πολλοί παίκτες συνηθίζουν να ποντάρουν στην επικράτηση των γηπεδούχων από το πρώτο ημίχρονο. Έτσι, καταφέρνουν να αγοράζουν μεγαλύτερη απόδοση, αφού π.χ. το 1.30 του «άσου» μπορεί να γίνει 2.00, στο «άσο ημίχρονο/άσο τελικό».

Δεν είναι περίεργο η ισχυρή ομάδα ενός ζευγαριού να πάρει το προβάδισμα από το πρώτο μέρος και να αναδειχθεί τελικά νικήτρια. Συνεπώς, μπορούμε να εκμεταλλευτούμε το «ημίχρονο/τελικό» και να ανεβάσουμε την απόδοση με λίγο περισσότερο ρίσκο.

Οι αποδόσεις είναι μεγάλες, ειδικά στις εκπλήξεις. Στις Στοιχηματικές Εταιρίες, μπορείτε να βρείτε την αγορά αυτή με τη συντομογραφία HT/FT. Οι παίκτες δείχνουν την προτίμησή τους στο «ημίχρονο/τελικό» και απολαμβάνουν εκτός των άλλων και έντονα συναισθήματα.

Interwetten.gr, η κορυφή σε Smartphone και Tablet!
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ