*Φάση των “16” του Κυπέλλου Ιταλίας. Μονές αναμετρήσεις. Σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι.
*Under 2,5 στα 3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.
ΙΝΤΕΡ (Α’)
Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας (2-0) της Πίζα. Ντοπιέτα πέτυχε ο Λαουτάρο Μαρτίνες (69′, 83′).
Ρέφαρε τις δύο σερί ήττες από Μίλαν (1-0) και Ατλέτικο Μαδρίτης (2-1 εκτός) επιστρέφοντας με τους τρεις βαθμούς απ’ την έδρα της Πίζα.
Απόλυτος πρωταγωνιστής για την Ίντερ αναδείχθηκε ο Λαουτάρο Μαρτίνες πετυχαίνοντας ντοπιέτα, φτάνοντας τους 27 βαθμούς διατηρήθηκε στο -1 από τη 2η Νάπολι και την πρωτοπόρο Μίλαν.
Αν εξαιρέσουμε το “Derby della Madonnina”, οι “νερατζούρι” πανηγύρισαν έξι σερί εντός έδρας νίκες κρατώντας το μηδέν στις μισές.
Σε πέντε αναμετρήσεις που υποδέχτηκαν τη Βενέτσια μέτρησαν ισάριθμα “τρίποντα”. Το Σάββατο (6/12) φιλοξενούν την Κόμο.
Στατιστικά
*2-3 γκολ στα 6/7 τελευταία παιχνίδια της.
*NG στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.
ΒΕΝΕΤΣΙΑ (Β’)
Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εντός έδρας (3-0) της Μάντοβα. Δύο γκολ πέτυχε ο Αντοράντε (57′ πεν., 60′), το 1-0 έκανε ο Αϊνό (36′). Με δέκα ολοκλήρωσαν οι φιλοξενούμενοι (47′ Ρανταέλι).
Το 3Χ3 πραγματοποίησε η Βενέτσια επί της Μάντοβα στο “Pierluigi Penzo”, αναμέτρηση στην οποία εμφάνιση ένα εξαιρετικό πρόσωπο δημιουργώντας 27 ευκαιρίες και φτάνοντας τα 3.09 xGoals.
Τους 25 βαθμούς έφτασαν τα “φτερωτά λιοντάρια”, καταλαμβάνουν την 5η θέση και βρίσκονται στο -3 από την Φροζινόνε και τη 2η που οδηγεί απευθείας στη Σέριε Α.
Πρέπει να γυρίσουμε στον Οκτώβριο 1999 για να βρούμε την τελευταία φορά που επικράτησαν της Ίντερ (1-0 εντός), έκτοτε σημείωσαν μία ισοπαλία και έξι ήττες.
Τη Δευτέρα (8/12) ταξιδεύουν στην έδρα της Αβελίνο που βρίσκεται στην 9η θέση.
Στατιστικά
*Over 2,5 στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.
*Κράτησε το μηδέν στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.