Η διαφορά ενός bookmaker από έναν compiler

Ανανεώθηκε:
στοιχημα compiler

Ένας σημαντικός διαχωρισμός πάνω στο στοίχημα είναι ότι ο παίκτης έχει ως αντίπαλο το ίδιο το παιχνίδι και όχι τον bookmaker. Όλοι γνωρίζουμε πως για να υπάρχει στοίχημα θα πρέπει να υπάρχει κι ένας άνθρωπος που διαμορφώνει τις αποδόσεις. Αυτός είναι ο bookmaker. Πολλοί δεν μπορούν να το καταλάβουν ακόμη και νομίζουν πως αυτός ο άνθρωπος που κάνει αυτή τη δουλειά προσπαθεί να στήσει κάποιο παιχνίδι ή να τους κλέψει χρήματα. Η δουλειά του bookmaker είναι να θέσει σε λειτουργία το παιχνίδι με όλες τις αγορές του. Στο στοίχημα υπάρχουν κανόνες και πολλοί είναι αυτοί που δεν μπορούν να καταλάβουν ακόμη και τα πιο βασικά πράγματα.

Δεν υπάρχει καμία σχολή που να δίνει πτυχίο για  bookmaker. Σίγουρα όσοι έχουν σπουδάσει οικονομικά κατανοούν λίγο-πολύ καλύτερα τα πράγματα πάνω στο συγκεκριμένο επάγγελμα». Με λίγα λόγια bookmaker γεννιέσαι δεν γίνεσαι και το σημαντικότερο είναι να έχει την κατάλληλη εμπειρία, για να μπορέσει να πάρει κάποιες κρίσιμες αποφάσεις σε δύσκολες στιγμές.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Ο compiler, τώρα, είναι ο συνεργάτης του bookmaker, ο άνθρωπος δηλαδή που είναι ανά πάσα ώρα και στιγμή δίπλα στον bookmaker. Ο τελευταίος επειδή δεν μπορεί να μαθαίνει τόσο πολλά πράγματα για κάθε πρωτάθλημα, πληρώνει έναν συνεργάτη (compiler) για να ασχολείται πάνω σε αυτό. Ουσιαστικά, αυτός ο συνεργάτης είναι ένας άνθρωπος εμπιστοσύνης, ο οποίος γνωρίζει τα πάντα γύρω από το στοίχημα και μπορεί να παρακολουθεί ένα συγκεκριμένο πρωτάθλημα. Μάλιστα είναι αυτός που στέλνει όλες τις σημαντικές πληροφορίες από τους αγώνες που καλύπτει. Αυτά είναι τα εξής: 1) αναφορά για την πορεία των ομάδων την τρέχουσα σεζόν, 2) το πλεονέκτημα της έδρας, 3) την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, αν αυτός είναι καλός ή κακός, 4) το δελτίο του καιρού για την ημέρα και την ώρα διεξαγωγής του αγώνα, 5) τις πιθανές απουσίες των δύο ομάδων, 6) το ηθικό των δύο ομάδων, αν είναι σε καλή ή κακή κατάσταση και 7) προσωπικές ειδήσεις για τους ποδοσφαιριστές π.χ αν κάποιος γίνει πατέρας ή αν παντρευτεί ή ακόμη κι αν έχει αυτοκινητιστικό ατύχημα

Επίσης, αξίζει να αναφέρουμε, ότι βρίσκεται 24 ώρες το 24ωρο σε επαφή με τον bookmaker, ώστε να είναι σε θέση να ψάξει οτιδήποτε περίεργο για μια επιλογή σημείου ή τζίρου πονταρίσματος. Μάλιστα, κάποιες φορές μπορεί να συμβουλέψει τον bookmaker για τον αν πρέπει να κρατήσει σταθερή μια απόδοση.