Γιατί δεν πρέπει να παίζεις Παρολί

Ανανεώθηκε:
Θεωρία στοιχήματος

Το στοίχημα είναι γεμάτο… διλήμματα, που το κάνουν και ακόμη πιο συναρπαστικό. Ένα δίλημμα που ταλανίζει τους παίκτες ανά τα χρόνια, είναι ποιο είδος στοιχήματος να προτιμήσουν: τα παρολί ή τα μονά αποδεκτά; Το ερώτημα μοιάζει… αιώνιο, αλλά η απάντηση μάλλον είναι πιο εύκολη από ό,τι νομίζουν οι περισσότεροι. Ειδικά στις μέρες μας, οι έμπειροι παίκτες έχουν καταλήξει ότι ο πιο σωστός τρόπος στοιχηματισμού, είναι τα μονά αποδεκτά.

Αρχικά, γίνει μια διευκρίνιση των δύο όρων. Το παρολί, είναι το στοίχημα που συνδυάζει πολλές επιλογές, από διαφορετικά ματς, σε ένα δελτίο. Για παράδειγμα, αν έχετε ξεχωρίσει πέντε σημεία, πολλαπλασιάζετε όλες τις αποδόσεις μεταξύ τους, και προκύπτει η συνολική απόδοσή του παρολί σας. Στα μονά αποδεκτά, ποντάρετε μόνο σε μια επιλογή, από έναν αγώνα. Κάθε τρόπος παιχνιδιού έχει τη… χάρη του, αλλά εδώ θα αναλυθεί γιατί ΔΕΝ πρέπει να παίζετε στοιχήματα παρολί.

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Δεν υπάρχει δικαίωμα λάθους

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε, πως για να επιβεβαιωθεί το παρολί σας πρέπει να αποδειχθούν σωστές ΟΛΕΣ οι επιλογές που τοποθετήσατε σε αυτό. Δεν έχετε το δικαίωμα να κάνετε το… παραμικρό λάθος. Π.χ., αν έχετε συμπεριλάβει στο παρολί σας πέντε επιλογές, πρέπει να επιβεβαιωθούν όλες. Αρκεί να «σπάσει» ένα και μόνο σημείο, για να χαθεί όλο το στοίχημα.

Μην μπερδεύεστε! Μόνο στα στοιχήματα με σύστημα έχετε το δικαίωμα λάθους, ή λαθών, ανάλογα με το σύστημα που επιλέξατε. Στα παρολί πρέπει οι προβλέψεις σας να βγούνε σωστές στο 100%. Κάτι που είναι πάρα πολύ δύσκολο, ειδικά για να συμβαίνει και συχνά. Μπορεί να υπάρξουν κάποιες μεγάλες νίκες, αλλά σίγουρα οι ήττες θα είναι κατά πολύ περισσότερες. Και μακροπρόθεσμα, αυτό είναι ιδιαίτερα αρνητικό.

Μειώνονται οι πιθανότητες

Είναι… απλά μαθηματικά! Άλλο να περιμένετε την έκβαση ενός και μόνο αγώνα, για να επιβεβαιωθεί το στοίχημά σας, και άλλο να περιμένετε τρία, τέσσερα, πέντε ματς, κ.ο.κ. Όσο περισσότερους αγώνες περιλαμβάνει ένα δελτίο, τόσο πιο δύσκολο είναι να κερδίσει. Αυτό είναι από τα βασικά πλεονεκτήματα των μονών αποδεκτών, έναντι των φαβορί.

Ένα δελτίο με έξι π.χ. αγώνες, είναι πολύ πιο εύκολο να χαλάσει. Οι πιθανότητες να γίνει το κακό αυξάνονται κατά πολύ, αφού υπάρχει η δυνατότητα να συμβεί σε ένα από τα πολλά γεγονότα του παρολί. Αντίθετα, στα μονά, όλα κρίνονται από ένα και μοναδικό ματς. Η επιτυχία λοιπόν, κερδίζει έδαφος αν έχετε στοιχηματίσει σε ένα μονό αποδεκτό.

Δυνατότητα κάλυψης

«Φύλαγε τα ρούχα σου, για να έχεις τα μισά», λέει ο λαός, και… κάτι παραπάνω θα ξέρει. Είναι ευκόλως κατανοητό ότι μπορείτε πιο εύκολα να καλύψετε ένα στοίχημα που είναι μονό αποδεκτό, παρά ένα παρολί. Αν έχετε ποντάρει σε ένα και μόνο ματς, και βλέπετε ότι δεν κυλάει όπως θα θέλατε, μπορείτε να μειώσετε τις απώλειες ποντάροντας στο live την κόντρα του αρχικού σας σημείου. Αυτό μπορείτε να το κάνετε και pre game, αν αντιλαμβάνεστε ότι κάτι δεν πάει καλά. Είναι πολύ θετικό να μπορείτε να μειώσετε τη ζημιά, είναι και να την εξαλείψετε.

Μεγαλύτερος κόπος

Το στοίχημα δεν είναι μόνο τύχη. Κάθε άλλο, χρειάζεται μελέτη και παρακολούθηση των αθλητικών γεγονότων που σας ενδιαφέρουν, για να γίνεται υπό τις καλύτερες προϋποθέσεις. Ένας σωστός παίκτης διαβάζει και εξετάζει πάρα πολλές παραμέτρους ενός αγώνα, πριν στοιχηματίσει. Οι απουσίες των ομάδων, το κίνητρο, η έδρα, ο καιρός, το «βάρος» της φανέλας, τα στατιστικά, και πολλά ακόμα, αποτελούν αντικείμενο μελέτης.

Εκ των πραγμάτων, δεν είναι εύκολο να προλάβει να σχηματίσει τόσο καλή άποψη, για πολλούς αγώνες. Συνεπώς, πολλές φορές κάποια μέρη του παρολί αφήνονται στην τύχη τους και στο… ένστικτο. Και πάλι, αυτό μπορεί να φέρει το «θαύμα» μια φορά, αλλά το θέμα είναι μακροπρόθεσμα. Η σταθερότητα είναι αυτή που μετράει. Δεν έχει νόημα να κερδίζεις στο ημίχρονο, αν είναι να χάσεις στο 90λεπτο. Όταν στοιχηματίζεις σε ένα ματς, είναι βέβαιο ότι προλαβαίνεις να το «ξεψαχνίσεις» πολύ καλύτερα. Επομένως, με λιγότερο κόπο, ποντάρεις ήδη υπό πιο ευνοϊκές συνθήκες.

Συμπέρασμα

Έχει γίνει αντιληπτό, ότι τα παρολί στοιχήματα δεν είναι και τα πιο… αποτελεσματικά. Ναι μεν, ανεβάζουν την απόδοση, εξιτάρουν και μπορούν να χαρίσουν εντυπωσιακές νίκες. Ωστόσο, ο παίκτης που βλέπει μακροπρόθεσμα θα προτιμήσει σίγουρα τα μονά αποδεκτά. Έτσι, θα έχει υπό μεγαλύτερο έλεγχο τα στοιχήματά του, θα μπορεί να μειώσει τις απώλειες και να αυξήσει τα κερδισμένα του δελτία. Φυσικά, δεν απαγορεύει κανείς σε κανέναν, να ρίξει το παρολί του κυνηγώντας μια «τρελή» νίκη. Και αυτό θα γίνει. Όμως, σαν σταθερός τρόπος παιχνιδιού, τα μονά αποδεκτά είναι αυτά που συνίστανται, για μεγαλύτερη ασφάλεια και αύξηση των πιθανοτήτων του παίκτη. Και αυτό δεν χωράει αμφιβολία!

Η κορυφαία εταιρία στοιχημάτων στον πλανήτη
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210‍9237777, Παίξτε Υπεύθυνα