*26η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Ουνιόν Βερολίνου – Φράιμπουργκ 0-0

*Η Ουνιόν Βερολίνου παραμένει αήττητη στα έξι τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια (3-3-0).

*Under 2,5 στα 3/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (1-0) από την Γκενκ. Το μοναδικό γκολ πέτυχε ο Ελ Ουαντί στο 24′.

Για άλλη μία φορά η Φράιμπουργκ επιβεβαίωσε πως χάνει δυναμική όταν αγωνίζεται εκτός έδρας, επιστρέφοντας με άδεια χέρια μεσοβδόμαδα από αυτή της Γκενκ στην προσπάθεια που κάνει για πρόκριση στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ.

Η ρεβάνς του “Europa Park” είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη (19/3). Την προηγούμενη βδομάδα κράτησε τον βαθμό της ισοπαλίας στο εν λόγω γήπεδο με τη Λεβερκούζεν μετά από μία συναρπαστική μάχη (3-3).

Η μία και μοναδική ήττα που γνώρισαν μπροστά στο κοινό τους τη φετινή σεζόν οι “Βραζιλιάνοι του Μπράισγκαου” ήρθε στην πρώτη σχετική αναμέτρηση, στις 23 Αυγούστου από την Άουγκσμπουργκ (3-1). Ακολούθησαν 12 νίκες και τέσσερις ισοπαλίες.

Στις πέντε τελευταίες που υποδέχτηκαν την Ουνιόν Βερολίνου πανηγύρισαν μόλις μία φορά το “τρίποντο” τον Νοέμβριο 2022 (4-1), στις υπόλοιπες σημείωσαν μία ισοπαλία και τρεις ήττες.

Στατιστικά

*2-3 γκολ στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα 3/5 τελευταία παιχνίδια της.

ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΟΛΑ ΜΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΡΙΣΚΟ!
interwetten-logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε (4-1 εντός) από τη Βέρντερ Βρέμης. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 18′ (Κεν πεν.) και έμειναν με δέκα λίγο αργότερα (19′ Σέφερ). Τα δεδομένα ανέτρεψαν οι Ντεμάν (31′), Στάγκε (36′), Γκρουλ (66′) και Τσόβιτς (90+4′).

Αν και ευτύχησε να προηγηθεί στο 18′ απ’ την άσπρη βούλα του πέναλτι, η Ουνιόν Βερολίνου πλήρωσε ακριβά την αποβολή του Σέφερ λίγα δευτερόλεπτα αργότερα γνωρίζοντας τον διασυρμό από την διψασμένη για βαθμούς Βέρντερ Βρέμης.

Δεύτερη σερί ήττα για τους πρωτευουσιάνους και τρίτη σε τέσσερις αγωνιστικές, πανηγύρισαν μόλις μία νίκη μέσα στο 2026 επί της Λεβερκούζεν (1-0 εντός) στις 21 Φεβρουαρίου (1-4-5).

Εκτός έδρας μετρούν τρεις σερί ήττες από Χόφενχαϊμ (3-1), Αμβούργο (3-2) και Γκλάντμπαχ (1-0), νωρίτερα είχαν αναδειχθεί ισόπαλοι με Άουγκσμπουργκ (1-1) και Στουτγκάρδη (1-1).

Η Ουνιόν Βερολίνου διατηρείται αήττητη σε έξι αναμετρήσεις με την Φράιμπουργκ (3-3-0), απ’ την οποία γνώρισε μόλις μία ήττα στις έντεκα τελευταίες ανεξαρτήτως έδρας (5-5-1).

Στατιστικά

*GG στα 4/6 τελευταία παιχνίδια της.

*Under 2,5 στα 2/3 τελευταία παιχνίδια της.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ – ΟΥΝΙΟΝ ΒΕΡΟΛΙΝΟΥ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ