*Αήττητο το Σαν Χοσέ στα τελευταία πέντε τελευταία ματς κόντρα στο Βανκούβερ (3-2-0).

ΣΑΝ ΧΟΣΕ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 1-3 κόντρα στους Γκάλαξι. Το 0-1 στο 18’ απ’ τον Πέιντσιλ, το 0-2 ήρθε απ’ τον Γιόβελιτς στο 43’, το 0-3 ήρθε απ’ τον Ρίκι Πούιγκ στο 48’. Το 1-3 έκανε ο Τζουντ στο 69’.

Δεν έχει μπει καλά στο πρωτάθλημα, είναι ευάλωτη ανασταλτικά, το «πλήρωσε» στο εντός έδρας ματς της περασμένης εβδομάδας κόντρα στους Γκάλαξι. Στο πρώτο ημίχρονο ο αντίπαλος ήταν πιο αποτελεσματικός και ουσιαστικός, σκόραρε δύο φορές μέχρι το 43’ και έβαλε τις βάσεις για την επικράτηση. Η ομάδα του Λος Άντζελες μπήκε στο δεύτερο 45λεπτο με τρίτο γκολ, εκεί τελείωσαν όλα για το Σαν Χοσέ. Στην πρεμιέρα έχασε εκτός έδρας 2-1 απ’ το Ντάλας, εκεί στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνο στις αντεπιθέσεις, έφτασε πολύ κοντά στο δεύτερο γκολ, δεν το έκανε και τελικά δέχτηκε γκολ για να χάσει 2-1.

ΣΑΝ ΧΟΣΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έρχεται από 3/5 Under 2.5 σε φιλικά και επίσημα.

*Έρχεται από τρία σερί G/G σε φιλικά και επίσημα.

Παίξε Νόμιμα στην Bwin (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στη Σάρλοτ. Το 0-1 ο Ταβάρες στο 31’, ισοφάρισε ο Ραπόσο στο 45’.

Μπήκε στο πρωτάθλημα την περασμένη εβδομάδα, έμεινε στο εντός έδρας 1-1 με τη Σάρλοτ. Όλα έγιναν στο πρώτο ημίχρονο, η Σάρλοτ προηγήθηκε στο 31’, το Βανκούβερ πίεσε και βρήκε την ισοφάριση στο 45’, το ματς είχε ρυθμό και ευκαιρίες για αμφότερες τις ομάδες. Στο δεύτερο μέρος «έσβησε» το τέμπο, δεν είδαμε ιδιαίτερες φάσεις, δίκαιη η ισοπαλία. Δεν μπορεί να θεωρηθεί θετικό το αποτέλεσμα για το Βανκούβερ, που έρχεται από μια μέτρια χρονιά, τερμάτισε στην έκτη θέση της Δύσης και πήρε το εισιτήριο για τα πλέι-οφ, ωστόσο δεν κατάφερε να παρουσιαστεί ανταγωνιστικό στην εξτρά διαδικασία. Διαθέσιμος ο αμυντικός Λαμπόρδα.

ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έρχεται από 4/5 Under 2.5 σε φιλικά και επίσημα.

*Έρχεται από 4/5 G/G στα φιλικά και επίσημα.

ΣΑΝ ΧΟΣΕ – ΒΑΝΚΟΥΒΕΡ στην Bwin
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ