* 24η αγωνιστική.

* Ισόπαλα τα 2 τελευταία μεταξύ τους, από 1 σε κάθε έδρα.

* Με το 2-2 του πρώτου γύρου στην Ουέσκα (16/09) έσπασαν μίνι σερί με 2 N/G & under 2,5.

Δείτε τα Προγνωστικά Ισπανίας

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ Β’

Προηγούμενο ματς: Ήττα από την Εσπανιόλ εκτός με 2-1. Βρέθηκε να χάνει με 2-0 από τα γκολ του Μπρέιθγουεϊτ (17’, 32’ πεν.), μείωσε με τον Φορές (38’).

Το σκορ λέει πως βρισκόταν στο παιχνίδι σχεδόν καθ’ όλη τη διάρκειά του αλλά αυτό δεν είναι αλήθεια. Οι ευκαιρίες που είχε μετά το 2-1 κάθε άλλο παρά καθαρές ήταν, την ίδια στιγμή που η Εσπανιόλ είχε ακυρωθέν τρίτο γκολ για καταφανές οφσάιντ και γενικότερα είχε πιο σημαντικές φάσεις να σκοράρει.

Πάντα σε δύσκολη θέση στη βαθμολογία, ο μόνος λόγος που δεν έχει πέσει στη ζώνη του υποβιβασμού είναι ότι δεν παίρνουν βαθμούς και οι ομάδες που είναι από κάτω της. Κατά τ’ άλλα, είναι από τις πιο ντεφορμέ στην κατηγορία, περισσότερο και από πολλές ομάδες της ζώνης με κυριότερη την Καρταχένα.

“Αυτά τα παιχνίδια με ομάδες με τους ίδιους στόχους με μας έχουν αξία μεγαλύτερη των τριών βαθμών, πρέπει εκτός των άλλων να βλέπουμε και τη διαφορά τερμάτων” τόνισε ο κόουτς Άλβαρεθ. Εξαιρετικά τα νέα για εκείνον, κενό το απουσιολόγιό του.

Βιγιαρεάλ Β’ Στατιστικά

* Δεν έχει νίκη στα 3 τελευταία, δέχτηκε σε όλα τουλάχιστον από 1 γκολ.

* Στα 9 τελευταία μετράει 7 under 2,5, τα 6 με N/G.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΟΥΕΣΚΑ

Προηγούμενο ματς: Ήττα εντός από την Έιμπαρ με 2-3. Βρέθηκε πίσω με 0-2 από τα γκολ των Μπεροκάλ (37’) και Σοριάνο (42’), ισοφάρισε με Βαγέχο (46’) και Χασιμότο (65’), τη στέρησε τον βαθμό ο Στόιτσκοφ στο 71’.

Πάλεψε όσο γινόταν απέναντι στην Έιμπαρ, εκεί που είχε ισοφαρίσει και έδειξε να σώζει το βαθμό, τελικά ήρθε το 2-3 και εκεί δεν είχε άλλο κουράγιο, ώστε να επιστρέψει ξανά. Έτσι, προσγειώθηκε απότομα μετά τα τελευταία ενθαρρυντικά αποτελέσματα, με τελευταίο την ισοπαλία στη Χιχόν με τη Σπόρτινγκ.

Ξανά στη ζώνη του υποβιβασμού, δεν θα είναι εύκολο να βγει αν δεν κάνει ένα καλό σερί. Με τον Αντόνιο Ιντάλγο έχει πάρει αξιοσημείωτα αποτελέσματα κατά καιρούς, της λείπει όμως αυτό που επιζητά ο ίδιος ο κόουτς περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, η σταθερότητα. Κι όσο ισχύει αυτό, θα συνεχίσει να μπαινοβγαίνει στη ζώνη του υποβιβασμού.

Έκλεισαν οι μεταγραφές και μαζί το ρόστερ για το υπόλοιπο της σεζόν, νέα αποκτήματα ο εξτρέμ Θορίγια από την Τενερίφη και ο φορ Κάρλος Γκουτιέρεθ από τη Ναγκασάκι. Ο Ιντάλγο μετά και από αυτήν την εξέλιξη δεν μπορεί παρά να είναι ικανοποιημένος, με τα οικονομικά δεδομένα του συλλόγου, μπορεί να έγινε και υπέρβαση.

Δεν αναφέρθηκαν νέα προβλήματα.

Ουέσκα Στατιστικά

* Χωρίς νίκη στα 3 τελευταία σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

* Χωρίς νίκη στα 3 τελευταία εκτός στο πρωτάθλημα, έχει πάρει μόλις 1 βαθμό.

Βιγιαρεάλ Β’-Ουέσκα στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ