*18η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Χόφενχαϊμ – Φράιμπουργκ 1-2

*GG στα 7/8 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

*Over 2,5 στα 6/8 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

Δείτε τα Προγνωστικά Γερμανίας

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχθηκε ισόπαλη (0-0 εντός) με την Ουνιόν Βερολίνου.

Παρά τη συνολική υπεροχή της στην αναμέτρηση, η Φράιμπουργκ δεν εκμεταλλεύτηκε καμία από τις ευκαιρίες που δημιούργησε πετώντας δύο βαθμούς με την Ουνιόν Βερολίνου στο “Europa Park”. Καθοριστική στιγμή η εξ επαφής κεφαλιά του Γκρίφο στο 15′ που έδιωξε με εκπληκτική απόκρουση ο αντίπαλος πορτιέρο.

Στις έξι τελευταίες αγωνιστικές γνώρισε μόλις μία ήττα από τη Χάιντενχαϊμ (3-2 εκτός) στις 20 Δεκεμβρίου: Στις υπόλοιπες σημείωσε τρεις νίκες (σ.σ. με μηδέν παθητικό) και δύο ισοπαλίες. Οι “Βραζιλιάνοι του Μπράισγκαου” επικράτησαν στις 6/9 τελευταίες αγωνιστικές με τη Χόφενχαϊμ από τη σεζόν 2019/20 (δύο ισοπαλίες, μία ήττα).

Διατηρούνται αήττητοι στις έξι τελευταίες εντός έδρας (3-3-0) ανεξαρτήτως αντιπάλου. “Η Χόφενχαϊμ παρουσιάστηκε ιδιαίτερα ανταγωνιστική στο Μόναχο, έχασε σημαντικές ευκαιρίες. Διαθέσει γρήγορους ποδοσφαιριστές”, υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο προπονητής Στράιχ. Εξέτισε κι επιστρέφει στην αποστολή ο Χέφλερ, οπότε ο Ρελ αναμένεται να παίξει πιο ψηλά στον αγωνιστικό χώρο.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Under 2,5 στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

*NG στα 6/7 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εκτός έδρας (3-0) από την Μπάγερν Μονάχου. Δύο γκολ πέτυχε ο Μουσιάλα (18′, 70′), το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Κέιν (90′). Με δέκα έμειναν οι φιλοξενούμενοι στο 74′ (Πρέμελ).

Τον τίτλο του αουτσάιντερ επιβεβαίωσε η Χόφενχαϊμ στην έδρα της Μπάγερν Μονάχου με την έναρξη του 2024. Έχασε τρεις μεγάλες ευκαιρίες να ισοφαρίσει σε 1-1 στο διάστημα 63′ – 65′ με Μπάιερ (κεφαλιά και σουτ στο δοκάρι) και τετ-α-τετ του Κράμαριτς.

Λίγο αργότερα ο Μουσιάλα έβαλε τέλος στα όνειρά της για θετικό αποτέλεσμα με προβολή από το ύψος της μικρής περιοχής. Ντεφορμαρίσματος συνέχεια για το συγκρότημα του Ματαράτσο, πανηγύρισε μόλις μία νίκη επί της Μπόχουμ (3-1 εντός) στις 8 Δεκεμβρίου σε οχτώ αγωνιστικές (τρεις ισοπαλίες, τέσσερις ήττες).

Μετά τις πέντε σερί εκτός έδρας νίκες που πανηγύρισε στην Μπουντεσλίγκα, η Χόφενχαϊμ απέσπασε μόλις ένα βαθμό στις τέσσερις τελευταίες (διαφορά γκολ 3-9). “Η Φράιμπουργκ έχει χτίσει κάτι σημαντικό τα τελευταία χρόνια, παίζει ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο. Είναι δύσκολο να την προβλέψουμε”, είπε ο προπονητής Ματαράτσο. Διεθνής είναι ο Σαμασεκού, τη θέση του τιμωρημένου Πρέμελ αναμένεται να πάρει ο Σταχ, στην αμυντική γραμμή θα οπισθοχωρίσει ο Γκρίλιτς.

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*GG στα 7/8 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2,5 στα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ – ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ