*16η αγωνιστική.

* Συναντήθηκαν μόνο την περσινή σεζόν, η Βιγιαρεάλ έκανε 2 νίκες, 2-1 εντός, 2-0 στη Σανταντέρ.

ΡΑΣΙΝΓΚ ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ

Προηγούμενο ματς: Νίκησε 4-2 εκτός τη Λεβάντε. Δύο φορές βρέθηκε πίσω στο σκορ από τα γκολ των Κλέμέντε (11’) και Ιβάν Ρομέρο (45’+3), την πρώτη απλώς ισοφάρισε με τον Αράνα (22’), τη δεύτερη το ανέτρεψε με πέναλτι του Ζεράρ Φερνάντεθ (54’) και δεύτερο προσωπικό του Αράνα (60’). Κλείδωσε το τρίποντο με το δεύτερο προσωπικό γκολ του Ζεράρ Φερνάντεθ (71’).

Δεν έκανε κάτι περισσότερο από το να εκμεταλλεύεται τα κενά και τα λάθη της άμυνας της Λεβάντε, η οποία ήταν ερασιτεχνικού επιπέδου. Ανασταλτικά στο πρώτο μέρος είχε κι εκείνη σοβαρά θέματα, στην επανάληψη όμως διορθώθηκε κι αυτό είναι που έκανε τη διαφορά.

Στην αντίδραση που έβγαλε η ομάδα του όταν βρέθηκε πίσω και στη ζωντάνια του πάγκου καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού στάθηκε περισσότερο ο Χοσέ Αλμπέρτο Λόπεθ, από την πρώτη στιγμή είχε τονίσει πως το ντεφορμάρισμα της ομάδας ήταν πνευματικό και όχι αθλητικό.

Ερωτηματικά προκαλεί η επιλογή του κόουτς να ασκήσει μια ήπια κριτική στον πρώτο σκόρερ της ομάδας του που σημείωσε δύο γκολ στη Βαλένθια, Χουάν Κάρλο Αράνα. “Έχει στοιχεία που πρέπει να βελτιώσει, του τα έχουμε επισημάνει και έχει δείξει διάθεση να το πράξει” ανέφερε σχετικά.

Τραυματίας ο εξτρέμ Αντρές Μαρτίν, τιμωρημένος ο στόπερ Χερμάν Σάντσεθ, αμφότεροι βασικοί.

Ράσινγκ Σανταντέρ Στατιστικά

* Στα 8 τελευταία σε πρωτάθλημα και κύπελλο μετράει 7 over 2,5, τα 5 πιο πρόσφατα ήταν με G/G.

* Εδώ και 5 αγώνες σε πρωτάθλημα και κύπελλο χάνει στο ημίχρονο, ηττήθηκε στα 3/5.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ B’

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλη με την Ανδόρα εντός χωρίς σκορ. Είχε περισσότερες ευκαιρίες, στο τέλος έχασε τη μεγαλύτερη, με τους αμυντικούς τη αντιπάλου να διώχνουν σχεδόν πάνω από τη γραμμή.

Συνθήκες ακατάλληλες για ποδόσφαιρο, από την ομίχλη οι παίκτες δεν έβλεπαν ούτε ο ένας τον άλλον, ούτε την μπάλα, ούτε και τις εστίες, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Παρά το γεγονός αυτό, θύμισε εμφανίσεις πριν από δύο περίπου μήνες, όταν σκόραρε με περισσότερη ευκολία.

Ολα τα παραπάνω είναι θέματα εντυπώσεων και τίποτα περισσότερο. Η πικρή αλήθεια της βαθμολογίας λέει ότι βρίσκεται οριακά πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού και πρέπει άμεσα να πάρει μια νίκη για να ξεφύγει όσο περισσότερο γίνεται.

“Μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα στη Ράσινγκ που είναι πολύ ισχυρή στην έδρα της, η ομάδα που θα λειτουργήσει καλύτερα ανασταλτικά και θα επιτεθεί στο χώρο, θα κερδίσει” δήλωσε ο κόουτς Άλβαρεθ.

Δεν θεωρούνται καν απουσίες από τον Άλβαρεθ οι παίκτες που έχουν προβιβαστεί στην πρώτη ομάδα, έχει ήδη καταφέρει να στήσει μια καινούρια ομάδα, σχεδόν αντάξια.

Βιγιαρεάλ B’ Στατιστικά

* Στα 4 τελευταία μετράει 3 under 1,5, τρέχει σερί με 5 N/G.

* Τρέχει μίνι σερί 2 αγώνων χωρίς να δεχτεί γκολ.

Ράσινγκ Σανταντέρ-Βιγιαρεάλ B’ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ