*8η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Αρχεντίνο Ζούνιορς-Ιντεπεντιέντε 2-2

*Δύο σερί G/G μαζί με over 2,5 στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΑΡΧΕΝΤΙΝΟ ΖΟΥΝΙΟΡΣ

Προηγούμενο ματς: Η Αρχεντίνο Ζούνιορς έμεινε στο 0-0 εκτός έδρας με την Πλατένσε, χωρίς να γίνουν κάποιες κλασικές ευκαιρίες μπροστα στις δύο εστίες.

Η Αρχεντίνο Ζούνιορς έφερε 0-0 εκτός έδρας απέναντι στην Πλατένσε, παραμένοντας για δεύτερο σερί αγώνα χωρίς νίκη. Αλλά και στην έδρα της δεν τα πηγαίνει πολύ καλύτερα, με δύο νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες στα έξι τελευταία παιχνίδια της.

Είναι πάντα ψηλά στο συνολικό βαθμολογικό πίνακα των δύο μισών των πρωταθλημάτων, εντός θέσεων που οδηγούν στο επόμενο Κόπα Σουνταμερικάνα, αλλά και σε απόσταση βολής από ομάδες που θα συμμετάσχουν στο επόμενο Κόπα Λιμπερταδόρες.

Αρχεντίνο Ζούνιορς Στατιστικά

*8/12 G/G στα τελευταία παιχνίδια της

*10/16 over 2,5 εντός έδρας το 2023 στο πρωτάθλημα.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ

Προηγούμενο ματς: Η Ιντεπεντιέντε κέρδισε 0-2 εκτός έδρας την Ρασίνγκ, με τον Κανέλο να ανοίγει το σκορ στο τέταρτο λεπτό, ενώ το δεύτερο ήρθε από πέναλτι του Μαρτίνες στο 81’.

Η Ιντεπεντιέντε τα πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο μετά την πρόσληψη Τέβες, κερδίζοντας και την Ρασίνγκ με 0-2 εκτός έδρας στο μεγάλο ντέρμπι της πόλης τους, ούσα στην κορυφή του ομίλου της σε αυτή τη φάση του πρωταθλήματος. Ο ίδιος ο Τέβες πάντως είπε πώς οι άνθρωποι της ομάδας περιμένουν πολλά περισσότερα από αυτόν και δεν είναι ικανοποιφλ΄σμ

Ακόμη βέβαια δεν έχει ξεμπλέξει όσον αφορά στην παραμονή της στην κατηγορία, αφού είναι μόλις στο +5 από την προτελευταία θέση και τη ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας όμως πλέον 11 ομάδες ανάμεσα τους!

Στόχος της δεν είναι πλέον μόνο να διεκδικήσει αυτόν τον τίτλο, αλλά και να μαζέψει βαθμούς για να μπει στις θέσεις που οδηγούν στο επόμενο Κόπα Σουνταμερικάνα, ούσα στο -6 από αυτές.

Ιντεπεντιέντε Στατιστικά

*14/16 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*4/7 G/G στα τελευταία παιχνίδια της.

Αρχεντίνο Ζούνιορς-Ιντεπεντιέντε στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ