*7η αγωνιστική.

*Η ΑΕΚ έρχεται από 7/9 νίκες κόντρα στον ΟΦΗ ανεξαρτήτως έδρας στο πρωτάθλημα (7-1-1), σκόραρε τουλάχιστον δύο γκολ σε κάθε μία εξ αυτών!

*Έρχονται από 5/6 μεταξύ τους Over 2.5 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Η ΑΕΚ έρχεται από 8/9 εκτός έδρας νίκες στο πρωτάθλημα, σε συνέχεια από πέρυσι.

Δείτε τα Προγνωστικά Super League

ΟΦΗ

Προηγούμενο ματς: Eκτός έδρας ισοπαλία 1-1 κόντρα στον Παναιτωλικό. Ο Μαλής το 1-0 στο 10’, ισοφάρισε ο Λουίζ Φελίπε στο 20’. Είχε δοκάρι ο ΟΦΗ, μεγάλες φάσεις και ο Παναιτωλικός, το ματς μπορούσε να πάει προς οποιαδήποτε πλευρά.

“Σκαλωμένος” στις ισοπαλίες, έμεινε στο 1-1 εκτός έδρας με τον Παναιτωλικό την Τετάρτη. Δεν μπήκε καλά, ο αντίπαλος προηγήθηκε πολύ νωρίς από στατική φάση, αλλά βρήκε αντίδραση άμεσα με το φορίσιο γκολ του Λουίζ Φελίπε και ήταν η καλύτερη ομάδα του πρώτου μέρους, πλησίασε σε αρκετές περιπτώσεις στο 1-2. Στο δεύτερο μέρος οι Αγρινιώτες πήραν σημαντικές βοήθειες απ’ τον Σενγκέλια, είχαν μεγάλες φάσεις για δεύτερο γκολ, απειλήθηκαν λιγότερο απ’ το πρώτο μέρος. Το ματς μπορούσε να πάει προς οποιαδήποτε πλευρά.

“Στο τελευταίο τέταρτο είχαμε αντεπιθέσεις, αλλαγές, όμως είναι το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε. Γυρνάμε πίσω με τον έναν βαθμό και σίγουρα κανείς δεν θα είναι ευχαριστημένος από αυτό το αποτέλεσμα”, είπε ο κόουτς Νταμπράουσκας. Τρίτη σερί ισοπαλία για τον ΟΦΗ μετά το εντός έδρας 1-1 κόντρα στον Ατρόμητο και το εκτός έδρας 2-2 με τη Λαμία, τέταρτη σερί αγωνιστική που δε χάνει (1-3-0), έχει μόλις μια ήττα φέτος, απ’ τον Αστέρα Τρίπολης εκτός έδρας (3-0).

Εντός έδρας κέρδισε Άρη (3-2) και ΠΑΟΚ (1-0). Επιστρέφουν οι Ριέρα (Μέσος, 2) και Ντίκο (Επιθετικός, 4,2), μοναδικός απών ο γκολκίπερ Χριστογεώργος.

ΟΦΗ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*G/G στα 4/6 φετινά παιχνίδια του.

*Under 2.5 στα 3/4 τελευταία παιχνίδια του.

Παίξε Νόμιμα στην Winmasters (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) >21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΑΕΚ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση 2-1 επί του Ατρομήτου. Το 1-0 ο Άμραμπατ με πέναλτι στο 31’, ισοφάρισε ο Αντζιέλσκι με πέναλτι στο 89’, το 2-1 με νέο πέναλτι του Γκατσίνοβιτς στις καθυστερήσεις. Με δέκα παίκτες απ’ το 88’ η ΑΕΚ.

“Φλέρταρε” με νέα εντός έδρας γκέλα την Πέμπτη, αλλά στο φινάλε σώθηκε με πέναλτι. Πολύ καλή κόντρα στον Ατρόμητο στο πρώτο ημίχρονο, σκόραρε με πέναλτι στο 31’ και είχε τρεις-τέσσερις κλασικές ευκαιρίες για να σκοράρει δεύτερη φορά, θα έπρεπε να “καθαρίσει” το ματς. Στο δεύτερο μέρος έπεσε πολύ ο ρυθμός της, δεν είχε ενέργεια, ο Ατρόμητος πήρε πολλές βοήθειες απ’ τους παίκτες που ήρθαν απ’ τον πάγκο και κέρδισε μέτρα. Απείλησε με μακρινό σουτ του Γκονθάλεθ, σκόραρε ένα μάλλον κανονικό γκολ, που κανείς δεν κατάλαβε γιατί ακυρώθηκε και στη συνέχεια ισοφάρισε με πέναλτι. Στο φινάλε η ΑΕΚ πήρε τη νίκη με δεύτερο κερδισμένο πέναλτι του Μάνταλου, το έκανε γκολ ο Γκατσίνοβιτς.

“Το παιχνίδι έπρεπε να έχει τελειώσει νωρίτερα. Είχαμε αμφιβολίες και αυτό μας δημιούργησε πρόβλημα, ενώ στο πρώτο μέρος παίξαμε καλά. Είναι μία νίκη στο τέλος της ημέρας αλλά θα έπρεπε να έχει έρθει διαφορετικά”, είπε ο κόουτς Αλμέιδα. Η ομάδα του πήρε τρίτη σερί νίκη μετά το σπουδαίο 3-2 επί της Μπράιτον για το Γιουρόπα Λιγκ και το εκτός έδρας 2-1 επί του Παναθηναϊκού, νωρίτερα έμεινε στο 1-1 με τον Ολυμπιακό και επικράτησε 3-2 του Βόλου εκτός έδρας.

Μετρά ρεκόρ 3-2-0 στις πρώτες πέντε αγωνιστικές (χρωστά ένα παιχνίδι, θα το δώσει κόντρα στον Παναιτωλικό την ημέρα των Δημοτικών εκλογών), με 11 πόντους είναι τέταρτη στη βαθμολογία. Με νίκη σήμερα θα “πιάσει” τον ΠΑΟΚ στη δεύτερη θέση. Επιστρέφουν οι Πινέδα (Μέσος, 4,1), Μοχαμάντι (Αμυντικός, 3) και Φαν Φέερτ (Επιθετικός, 1), εκτός οι Γιόνσον, Άμραμπατ, Χατζισαφί και Σιντιμπέ, δεν πρόλαβε ο Βίντα.

ΑΕΚ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*G/G στα 8/9 τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2.5 στα 6/9 τελευταία παιχνίδια της.

▶️ Δες το BET BUILDER προγνωστικό για τον αγώνα ΟΦΗ – ΑΕΚ από τους Betarades!

ΟΦΗ – ΑΕΚ στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ