2η αγωνιστική

* No Goal τα 4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

* Ντέρμπι της Κάτω Σιλεσίας.

ΣΛΑΣΚ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) με την Κορόνα Κίελτσε. Ο Κοντζκόφσκι (48’) άνοιξε το σκορ για την Σλασκ και ο Νταλμάου (83’) ισοφάρισε για την Κορόνα.

Ικανοποιημένη θα πρέπει να νιώθει η Σλασκ από το βαθμό που πήρε τη Δευτέρα στο Κίελτσε, όπου ήταν “λίγη” επιθετικά και στο τέλος φάνηκε να ξεμένει από δυνάμεις. Στο 0.96 – 0.26 οι τιμές των xGoals.

Φτωχό το πρώτο ημίχρονο, με την Κορόνα να έχει πιο επιθετική τάση και περισσότερες επισκέψεις στην αντίπαλη περιοχή. Δίχως να έχει απειλήσει νωρίτερα προηγήθηκε στο ξεκίνημα της επανάληψης η Σλασκ, με ωραία συνεργασία από το δεξί άκρο. Η αντίδραση της Κορόνα όμως ήταν καλή, πίεσε και δικαιώθηκε με βοήθεια κι από το φιλοξενούμενο κίπερ.

Συνεχίζονται οι μεταγραφικές “ζυμώσεις”, αποχώρησαν οι Κιντάνα (εξτρέμ), Βερντάσκα (στόπερ) που δεν υπολογίζονταν, κοντά στο να υπογράψει ο Πάλουζεκ (στόπερ).

Ικανοποιημένος από την εξέλιξη της ομάδας στις προπονήσεις δήλωσε ο κόουτς Μαγκιέρα, ο οποίος δεν θα έχει ξανά στη διάθεσή του τον Ποπράβα (στόπερ).

ΣΛΑΣΚ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Goal/Goal τα 5 τελευταία επίσημα παιχνίδια της

* Δέχθηκε γκολ στα 14/15 τελευταία εντός έδρας για το πρωτάθλημα

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΖΑΓΚΛΕΜΠΙΕ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (2-1) επί της Ρουχ Χορζόφ. Με αυτογκόλ (28’) προηγήθηκε η Ρουχ, αλλά η Ζαγκλέμπιε γύρισε το ματς με Μακόφσκι (71’) και Κλούντκα (81’).

Με το δεξί μπήκε στη νέα σεζόν η Ζαγκλέμπιε, σε συνέχεια του δυνατού ανοιξιάτικου φίνις. Πειστική η νίκη της Κυριακής απέναντι στη νεοφερμένη στη μεγάλη κατηγορία Ρουχ γιατί έβγαλε δυνατό χαρακτήρα όταν της στράβωσε το ματς.

Με δοκάρι της Ζαγκλέμπιε ξεκίνησε το παιχνίδι, αλλά η Ρουχ προηγήθηκε στην πρώτη της καλή φάση και με δόση τύχης. Απείλησε σε αντεπίθεση πριν την ανάπαυλα, αλλά μετά από αυτήν οι γηπεδούχοι επέβαλαν τον ρυθμό τους, πάτησαν πολλές φορές περιοχή, ισοφάρισαν με μεθοδική επίθεση και ανέτρεψαν την κατάσταση με απίθανη βολίδα από τα 25 μέτρα!

Ικανοποιημένος με την εικόνα της ομάδας του δήλωσε ο κόουτς Φορνάλικ, ο οποίος σήμερα συμπληρώνει 500 παιχνίδια στην Ekstraklasa ως προπονητής!

Νέα μεταγραφική προσθήκη ο Μπούλετσα (μέσος – Ντ. Κιέβου), τα τυπικά μένουν για να υπογράψει κι ο Κιρκέσκοφ (αρ. μπακ – Χολστάιν).

Δεν προλαβαίνουν οι τραυματίες Μάτα (αρ. μπακ), Αντάμσκι (φορ) που δεν έπαιξαν ούτε στην πρεμιέρα.

ΖΑΓΚΛΕΜΠΙΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Under 2.5 τα 4/6 τελευταία επίσημα παιχνίδια της

* Goal/Goal τα 4/6 τελευταία εκτός έδρας για το πρωτάθλημα

Σλασκ Βρότσλαβ – Ζαγκλέμπιε Λούμπιν στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ