*32η αγωνιστική.

*Στον πρώτο γύρο: Σαουθάμπτον – Άρσεναλ 1-1.

*Η Άρσεναλ έχασε μόλις δύο απ’ τα τελευταία 14 ματς πρωταθλήματος κόντρα στη Σαουθάμπτον (7-5-2).

*Έρχονται από 5/7 μεταξύ τους Under 2.5 ανεξαρτήτως έδρας και πρωταθλήματος.

ΑΡΣΕΝΑΛ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 κόντρα στη Γουέστ Χαμ. Το 0-1 ο Ζεσούς στο 7’, το 0-2 έκανε ο Έντενγκαρντ στο 10’. Μείωσε ο Μπενραχμά στο 33’ με πέναλτι, το τελικό 2-2 διαμορφώθηκε απ’ τον Μπόουεν στο 54’. Έχασε πέναλτι στο 52’ η Άρσεναλ με τον Σάκα.

Θα ήθελε να έχει κερδίσει στο εκτός έδρας ματς με τη Γουέστ Χαμ, μπήκε με τρομερή ενέργεια και αποτελεσματικότητα, αλλά δε συνέχισε στο ίδιο μοτίβο. Σκόραρε δύο φορές μέχρι το 10’ και όλα έδειχναν ότι οδεύει προς… περίπατο, αλλά στη συνέχεια έκανε μεγάλα λάθη. Το κερδισμένο πέναλτι στο 33’ έφερε το 1-2 και άλλαξε τις ισορροπίες, η Γουέστ Χαμ στάθηκε τυχερή στο χαμένο πέναλτι της Άρσεναλ στο 52’ και μετά από δύο λεπτά ισοφάρισε! Από εκεί και έπειτα, η Άρσεναλ απειλούσε μόνο με στατικές φάσεις, η Γουέστ Χαμ είχε δοκάρι με τον Αντόνιο, δίκαιο το αποτέλεσμα.

«Κυριαρχήσαμε στο ματς, βάλαμε δύο όμορφα γκολ. Μετά κάναμε ένα τεράστιο λάθος που σταματήσαμε να παίζουμε με τον ίδιο σκοπό για να βάλουμε και τρίτο και τέταρτο γκολ. Εκείνη τη στιγμή τούς δώσαμε ελπίδα», είπε ο κόουτς Αρτέτα. Δεύτερη σερί ισοπαλία με το ίδιο σκορ (2-2) μετά από εκείνη κόντρα στη Λίβερπουλ, οι Λονδρέζοι έρχονταν από εφτά σερί νίκες στο πλαίσιο της Πρέμιερ Λιγκ, οι τέσσερις εκ των οποίων σημειώθηκαν εντός έδρας με μεγάλα σκορ κόντρα σε Έβερτον (4-0), Μπόρνμουθ (3-2), Κρίσταλ Πάλας (4-1) και Λιντς (4-1).

Η Άρσεναλ ανέβηκε στους 74 πόντους και είδε τη Σίτι να μειώνει την απόσταση, πλέον η διαφορά είναι στους τέσσερις πόντους, αλλά με την ομάδα του Γουαρδιόλα να έχει ένα ματς λιγότερο. Σήμερα οφείλει να κερδίσει, είναι αμφίβολος ο Ζιντσένκο.

ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έρχεται από 10/12 Over 2.5 σ’ όλες τις διοργανώσεις.

*Έρχεται από 11/16 G/G σ’ όλες τις διοργανώσεις.

Παίξε Νόμιμα στην Betshop (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-2 κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας. Το 0-1 ο Εζέ στο 54’, το 0-2 ο ίδιος παίκτης στο 68’.

Δεν πάει τίποτα καλά για τη Σαουθάμπτον, που έχασε και απ’ την Κρίσταλ Πάλας την περασμένη εβδομάδα. Μπήκε πολύ καλά στο ματς, ήταν ανώτερη απ’ τον αντίπαλο, που επέλεξε να παίξει παθητικά, είχε δύο-τρεις πολύ καλές στιγμές, αλλά ήταν άστοχη στην τελική προσπάθεια. Στο δεύτερο μέρος η Πάλας ήταν πιο κινητική, ρίσκαρε περισσότερο, ευτύχησε να σκοράρει στην πρώτη σοβαρή στιγμή της. Το 0-2 ήταν καθαρά θέμα ποιότητας του Εζέ, από εκεί και έπειτα η Σαουθάμπτον «μπλόκαρε» και απλά πάλεψε σπασμωδικά, είχε δοκάρι, αλλά τίποτα περισσότερο. Οδυνηρό αποτέλεσμα.

Τρίτη σερί ήττα μετά το εντός έδρας 1-4 απ’ τη Μάντσεστερ Σίτι και το εκτός έδρας 1-0 απ’ τη Γουέστ Χαμ, μια ακόμη εβδομάδα που δεν κερδίζει, νωρίτερα πήρε εντός έδρας ισοπαλία 3-3 κόντρα στην Τότεναμ. Είχε προηγηθεί η εντός έδρας ήττα 0-2 απ’ την Μπρέντφορντ και τα δύο σερί μεγάλα αποτελέσματα κόντρα σε Λέστερ (1-0 εντός) και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (0-0 εκτός), οι «Άγιοι» μετρούν ρεκόρ 1-2-4 στις τελευταίες εφτά αγωνιστικές. Με 23 πόντους η Σαουθάμπτον είναι μόνη στην τελευταία θέση, στο -4 απ’ την παραμονή, στο -2 απ’ τη Λέστερ. Διαθέσιμος ο Όρσιτς (Επιθετικός, 1), δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Μέιτλαντ-Νάιλς, που είναι δανεικός απ’ την Άρσεναλ.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έρχεται από 7/10 Under 2.5 σ’ όλες τις διοργανώσεις.

*Έρχεται από 5/7 ΝG σ’ όλες τις διοργανώσεις.

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ – ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ στην Betshop
betshop logo 300 300 transparent
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ