Τα πονταρίσματα στην Τσάμπιονσιπ, μεγάλη πτώση στην Ιρλανδία

Ανανεώθηκε:
tziroi kai ptwsh apodosewn

Πιο πλούσιο το πρόγραμμα αγώνων αυτή την Παρασκευή (31/03) σε σχέση με προηγούμενες μέρες. Προηγήθηκε η διακοπή λόγω των Εθνικών Ομάδων στα πρωταθλήματα της Ευρώπης και ξεκινούν και πάλι σήμερα ορισμένα από τα πιο εμπορικά, όπως η Λα Λίγκα, η Μπουντεσλίγκα και η Λιγκ 1. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος αλλά και τις κυριότερες μεταβολές στις αποδόσεις.

Από την Α’ Ιρλανδίας ξεκινάμε και τον αγώνα Κορκ Σίτι – Ντροχέντα Γιουνάιτεντ, όπου παρατηρούμε πτώση στη νίκη των φιλοξενούμενων. Το διπλό είχε ανοίξει στο 4.00 και πλέον έχει κατέβει στο 3.10.

Επόμενη στάση η Α’ Πολωνίας και το ματς Πιαστ Γκλίβιτσε – Γκόρνικ Ζάμπρζε. Και εδώ το διπλό είναι σε καθοδική πορεία, καθώς από το 3.80 έχει φτάσει τώρα το 3.25.

Περνάμε στην Α’ Χιλής για το παιχνίδι Νιουμπλένσε – Ο’ Χίγκινς, με το διπλό κι εδώ να βρίσκεται σε πτώση. Πιο ειδικά, αρχικά προσφερόταν στο 3.30 και τώρα πια έχει αγγίξει το 2.88.

Τζίροι στοιχήματος

Σήμερα τον μεγαλύτερο τζίρο ως τώρα συγκεντρώνει η αναμέτρηση της Τσάμπιονσιπ Αγγλίας Μπέρνλι – Σάντερλαντ, που έχει μαζέψει μέχρι αυτή την ώρα 110.493 €. Το 68% περίπου έχει κατεύθυνση τον άσο. 

Στη Λα Λίγκα πάμε έπειτα και τον αγώνα Μαγιόρκα – Οσασούνα, ο τζίρος του έχει φτάσει στα 96.077 €. Σχεδόν 43% εξ αυτών έχει στοιχηματιστεί στη νίκη των γηπεδούχων.

Στη Λιγκ 1 Γαλλίας τώρα προχωράμε για το παιχνίδι Μαρσέιγ – Μονπελιέ που έχει τζίρο 87.611 €. Το περίπου 63% έχει πονταριστεί στον άσο.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 15:30.