4η αγωνιστική

*Οι ομάδες συναντήθηκαν ξανά στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, το 2018, όπου σημείωσαν από μία νίκη, ως γηπεδούχοι. 

*Η Σέλτικ έχει κρατήσει μόλις 1 φορά το μηδέν στην άμυνα σε 23 αγώνες τελευταία, στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. 

*Η Λειψία έχει χάσει τα 6 από τα 8 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της στο Τσάμπιονς Λιγκ.

*Α’ Γύρος: Λειψία – Σέλτικ 3-1  

Δείτε τα Προγνωστικά Champions League

ΣΕΛΤΙΚ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Πήρε τη νίκη με σκορ 1-2 εκτός έδρας, με αντίπαλο τη Σεντ Τζόνστον, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο 42’ ο Κόνσινταϊν χρεώθηκε αυτογκόλ για το 0-1 του πρώτου ημιχρόνου. Στο 90+3’ ο Μίτσελ ισοφάρισε σε 1-1 για τους γηπεδούχους, ομως στο 90+5’ ο Γιακουμάκης σκόραρε και έδωσε τη νίκη στη Σέλτικ. 

Η Σέλτικ έχει δώσει δικαιώματα το τελευταίο διάστημα και έχει παρουσιάσει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της και φυσικά τα αποτελέσματά της. Επέστρεψε άμεσα στις επιτυχίες, όσον αφορά το πρωτάθλημα, όμως πήρε μια πολύ δύσκολη νίκη στην έδρα της Σεντ Τζόνστον (1-2) με “λυτρωτή” τον Γιακουμάκη στις καθυστερήσεις. Δεύτερη νίκη στα τελευταία πέντε ματς για το συγκρότημα του Ποστέκογλου, μετρά επίσης μία ισοπαλία και δύο ήττες.

Όσον αφορά το Τσάμπιονς Λιγκ, έχασε στη Γερμανία από τη Λειψία με σκορ 3-1 και έτσι, έμεινε στην τελευταία θέση του ομίλου. Έχει μπροστά της δύο αναμετρήσεις εντός έδρας, από τις τρεις που απομένουν για να κυνηγήσει νίκες που θα της επιτρέψουν να ελπίζει σε πρόκριση στην επόμενη φάση ή τη συνέχεια στο Γιουρόπα Λιγκ. Η μοναδική επιτυχία είναι ο βαθμός της ισοπαλίας στη δεύτερη αγωνιστική, στην αναμέτρηση με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ με 1-1 ενώ στην πρεμιέρα υποδέχτηκε τη Ρεάλ Μαδρίτης και έχασε με 0-3.

Όσον αφορά την αποστολή, παραμένει εκτός δράσης ο αμυντικός Στάρφελτ που έχασε τα τελευταία παιχνίδια λόγω τραυματισμού. Δεν υπολογίζεται επίσης ο μέσος ΜακΓκρέγκορ, ενώ επιστρέφουν οι Τέρνμπουλ και Γεντς. Αμφίβολος ο Ζότα.

Σέλτικ Στατιστικά

*4/5 παιχνίδια τελευταία με goal/goal

*7/10 αναμετρήσεις με over 2.5 γκολ

*Δέχεται γκολ σε 4/10 ματς εντός έδρας

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΛΕΙΨΙΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Αναδείχτηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 εκτός έδρας, με αντίπαλο τη Μάιντς, στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Στο 45’ ο Ίνβαρτσεν σκόραρε για το 1-0 των γηπεδούχων στο ημίχρονο. Στο 80’ ο Νκουνκού ισοφάρισε σε 1-1 και παράλληλα διαμόρφωσε το τελικο αποτέλεσμα. 

Η Λειψία ακόμα παρουσιάζει μεταπτώσεις στην απόδοσή της, ενώ έχει περάσει σε νέα τάξη πραγμάτων μετά τον ερχομό στην τεχνική ηγεσία του Μάρκο Ρόζε. Ωστόσο, το βέβαιο είναι ότι το πρόσημο είναι θετικό και η εικόνα της βελτιωμένη. Προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με αντίπαλο τη Μάιντς (1-1) στο πλαίσιο του γερμανικού πρωταθλήματος που ήταν και το πρώτο θετικό αποτέλεσμα εκτός έδρας με τον Ρόζε στον πάγκο. Πέντε παιχνίδια με τον Γερμανό, μετρούσε τρεις νίκες και δύο ήττες.

Όσον αφορά το Τσάμπιονς Λιγκ σημείωσε νίκη ελπίδας, εναντίον της Σέλτικ με σκορ 3-1 εντός έδρας, πέρασε στην τρίτη θέση και θέλει να συνεχίσει την ανοδική της πορεία με στόχο φυσικά την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. “Πρέπει να έχουμε καλύτερο ποσοστό σε ορισμένους τομείς στο προσεχές παιχνίδι, όπως είναι η νοοτροπία μας, η ετοιμότητα και η ενέργεια που θα βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο”, είπε μεταξύ άλλων ο Ρόζε στη συνέντευξη τύπου.

Παραμένει εκτός δράσης ο τραυματίας Λάιμερ, ενώ δεν είναι διαθέσιμοι επίσης, οι Ντάνι Όλμο και Κλόστερμαν. Νέα προβλήματα ο κίπερ Γκουλάτσι και ο Χάλστενμπεργκ.  

Λειψία Στατιστικά

*4/6 αναμετρήσεις έληξαν με No Goal

*7/10 παιχνίδια τελευταία με over 2.5 γκολ

*Σκοράρει σε 7/10 παιχνίδια εκτός έδρας

Σέλτικ – Λειψία στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ