*3η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

*Η Ίντερ πανηγύρισε μόλις δύο νίκες σε 14 ευρωπαϊκές αναμετρήσεις με την Μπαρτσελόνα (τέσσερις ισοπαλίες, οχτώ ήττες): Τον Ιανουάριο 1970 (2-1) και τον Απρίλιο 2010 (3-1).

*Υπάρχει διαφορά 60 χρόνων στις δύο εκτός έδρας νίκες της Μπαρτσελόνα επί της Ίντερ: Τον Σεπτέμβριο 1959 (4-2) και τον Δεκέμβριο 2019 (2-1).

*Η Ίντερ γνώρισε έξι ήττες από την Μπαρτσελόνα στο Τσάμπιονς Λιγκ, τις περισσότερες από κάθε άλλη αντίπαλο. Την ίδια ώρα οι “μπλαουγκράνα” πανηγύρισαν περισσότερες νίκες μόνο κόντρα στη Σέλτικ (8).

*Η Μπαρτσελόνα γνώρισε τρεις ήττες στις τέσσερις εκτός έδρας αναμετρήσεις στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ (μία νίκη), όσες στις προηγούμενες 25 (15 νίκες, επτά ισοπαλίες).

Δείτε τα Προγνωστικά Champions League

ΙΝΤΕΡ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε εντός έδρας (2-1) από τη Ρόμα. Ο Ντιμάρκο έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους (30′), ανέτρεψαν τα δεδομένα οι Ντιμπάλα (39′) και Σμόλινγκ (75′).

Την απογοητευτική πορεία της συνέχισε στο πρωτάθλημα η Ίντερ, γνωρίζοντας τρίτη ήττα σε τέσσερις αναμετρήσεις (μία νίκη). Το Σάββατο υποκλίθηκε στην αποτελεσματικότητα της Ρόμα στο “Giuseppe Meazza” (2-1), πλήρωσε την κακή βραδιά του Χαντάνοβιτς (σ.σ. φέρει ευθύνη στο 1-1) και συνολικά την αμυντική λειτουργία της. Είχε δύο μεγάλες ευκαιρίες να πάρει εκ νέου προβάδισμα μετά την ισοφάριση: Πρώτα σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Τσαλχάνογου (63′) και τέσσερα λεπτά αργότερα σε μακρινό σουτ του Ασλάνι που πέρασε λίγο άουτ.

Οι “νερατζούρι” υποχώρησαν στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα και βρίσκονται ήδη στο -8 από την κορυφή! Απόψε υποδέχονται την Μπαρτσελόνα κόντρα στην οποία “τρέχουν” κακή παράδοση, θυμίζουμε πως στη 2η αγωνιστική του 3ου ομίλου επέστρεψαν με το “τρίποντο” από την έδρα της Βικτόρια Πλζεν (2-0). Ο Τζέκο σκόραρε στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις που αντιμετώπισε τους “μπλαουγκράνα”.

“Αντιμετωπίζουμε μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ευρώπη, η πρόκριση είναι ανοιχτή στον επόμενο γύρο. Θα πρέπει να αγωνιστούμε με περισσότερο πάθος”, είπε μεταξύ άλλων ο προπονητής Ιντζάγκι, η παραμονή του οποίου θα κριθεί από τα αποτελέσματα κόντρα σε Μπαρτσελόνα και Σασουόλο (8/10). Αμφίβολη κρίνεται η συμμετοχή τόσο του Λαουτάρο Μαρτίνες, όσο του Γκαλιαρντίνι.

ΙΝΤΕΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Σημειώθηκε τουλάχιστον ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο στα 9/10 τελευταία παιχνίδια της.

*GG στα δύο τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ)

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΑΝΑΛΥΣΗ

Προηγούμενο ματς: Επικράτησε εκτός έδρας (1-0) της Μαγιόρκα. Το μοναδικό γκολ σημείωσε ο Λεβαντόφσκι στο 20′.

Η Μπαρτσελόνα χρειάστηκε ένα πανέμορφο γκολ του Λεβαντόφσκι (σ.σ. 12ο σε εννέα συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις) για να κάμψει την αντίσταση της μαχητικής Μαγιόρκα στο νησί (1-0). Δέχτηκε πίεση, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο στο οποίο οι γηπεδούχοι κατέγραψαν επτά ευκαιρίες (δύο στην εστία).

Ήταν η έκτη σερί νίκη των “μπλαουγκράνα” στη Λα Λίγκα (σ.σ. πέμπτη χωρίς να δεχτούν γκολ) που τους έδωσε την ευκαιρία να σκαρφαλώσουν στην κορυφή της βαθμολογίας μετά από περίπου 2,5 χρόνια! Στον 3ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ προέρχονται από άδικη ήττα στο Μόναχο (2-0 από Μπάγερν), αναμέτρηση στην οποία ο Λεβαντόφσκι κατέγραψε επτά ευκαιρίες χωρίς να σκοράρει.

Στην πρεμιέρα είχαν προσπεράσει εύκολα το εμπόδιο της Βικτόρια Πλζεν (5-1 εντός). “Η αναμέτρηση με την Ίντερ είναι εξαιρετικά σημαντική για εμάς, όχι όμως καθοριστική. Θα πρέπει να φανούμε πιο γενναίοι, να πάρουμε ρίσκα και να δείξουμε χαρακτήρα”, υπογράμμισε ο προπονητής Τσάβι που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα απόψε. Τραυματίες είναι οι Μπεγερίν, Κουντέ, Αραούχο, Ντε Γιονγκ και Ντεπάι.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Κράτησε το μηδέν στα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*NG στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

Ίντερ – Μπαρτσελόνα στο Pamestoixima.gr
Pamestoixima logo 2021
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ